Încă un rezultat pozitiv pentru CSM Reșița? Echipa lui Flavius Stoican merge încrezătoare pe terenul Corvinului: ”E o dorință a jucătorilor să ajungă la un nivel mare”

Andrei PASCU 14 Sep. 2023, 14:24 Liga 2
Încă un rezultat pozitiv pentru CSM Reșița? Echipa lui Flavius Stoican merge încrezătoare pe terenul Corvinului: ”E o dorință a jucătorilor să ajungă la un nivel mare”

CSM Reșița, fără victorie în ultimele două meciuri din Liga 2, dar cu două puncte adunate în acest timp, va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren advers, Corvinul Hunedoara. Partida face parte din etapa cu numărul șase a sezonului regular.

Înaintea deplasării la Hunedoara, antrenorul Flavius Stoican a făcut analiza duelului și a recunoscut că Reșița pornește cu șansa a doua, pentru că trupa din Hunedoara are un parcurs foarte bun până acum, cu trei victorii și două egaluri.

CSM Reșița, meci greu în etapa a 6-a de Liga 2, cu Corvinul Hunedoara

CSM Reșița a legat trei rezultate pozitive la rând (2-1 cu CSC Dumbrăvița, 1-1 cu FK Miercurea Ciuc și 0-0 cu Progresul Spartac), dar speră să continue seria și în urma duelului cu Corvinul Hunedoara. Flavius Stoican are încredere că aspectele pe care le-a lucrat cu jucătorii în pauza competițională își vor spune cuvântul și echipa va fi mai bine în confruntarea de sâmbătă.

Stoican a lăudat Corvinul Hunedoara, care vrea clasarea pe un loc de play-off la finalul sezonului regular, chiar dacă nu are dreptul legal de a urca în SuperLiga României, dat fiind modul în care este organizat clubul.

Este o dorință la fiecare dintre jucători să ajungă la un nivel mai mare. Sunt mulțumit de băieți ca și atitudine în aceste două săptămâni în care ne-am pregătit. Până în iarnă toți jucătorii sunt sub evaluare, deoarece vreau să creăm un grup frumos la Reșița.

Vrem să avem o echipă suficient de bună pentru a ne menține în Liga 2, iar la anul, din punct de vedere administrativ, să avem dreptul și șansa să promovăm. Urmează partida cu Corvinul Hunedoara, o echipă care pleacă favorită, deoarece joacă acasă.

Vom întâlni o formație care-și dorește să termine în primele șase și din câte am înțeles nici această echipă nu are drept de promovare. Totuși, sunt convins că oamenii de acolo își doresc să termine campionatul în jumătatea superioară.

Ne așteaptă un meci greu, dar sper să plecăm de la Hunedoara cu punct sau puncte!”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

CSM Reșița, înfrângere și victorie în meciurile amicale de săptămâna trecută

CSM Reșița și-a programat în finalul săptămânii trecute două amicale cu echipe din prima ligă, profitând de pauza din primele două ligi pe perioada meciurilor echipelor naționale ale României. A întâlnit FCU Craiova FC și Universitatea Cluj.

Primul a avut loc vineri, cu FCU Craiova FC, pierdut cu scorul de 1-4. CSM Reșița s-a deplasat vineri la Craiova, la Baza Sportivă FCU Football Park – ”Tărâmul Leilor”, acolo unde, de la ora 16:30, pe Terenul 3 – ”Costică Ștefănescu”, a întâlnit prim-divizionara FCU Craiova FC, aflată pe locul 9 în SuperLigă după opt etape.

Oltenii s-au impus cu scorul de 4-1, toate golurile fiind marcate încă din prima repriză. Au înscris Vladislav Blănuță (11), Jibril Ibrahim (14), din nou Blănuță (16) și Radu Negru (36), pentru FCU, respectiv Marian Drăghiceanu (44), pentru Reșița.

Apoi, CSM Reșița a reușit să câștige în fața prim-divizionarei Universitatea Cluj. Cu 2-1 s-a impus trupa lui Flavius Stoican, cu un autogol și un gol marcat de Andrei Lascu, după ce clujenii înscriseseră primii.

CSM Reșița, o singură victorie în Liga 2 până acum

Cu 5 puncte acumulate în cinci etape ale Ligii 2, CSM Reșița ocupă locul 14 din 20, fiind la egalitate cu CSC Dumbrăvița, care are un meci în minus, și FK Miercurea Ciuc, însă se situează sub acestea din cauza golaverajului mai slab.

În etapa a 6-a a Ligii 2, CSM Reșița va juca, așadar, în deplasare la Corvinul Hunedoara, tot o nou-promovată, însă una cu un început mult mai bun. Trupa condusă de Florin Maxim are 11 puncte acumulate și se află pe locul 2. Partida a fost programată sâmbătă, de la ora 11:00 și va fi în format live-text pe site-ul Liga2.ro.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-andrei-erimia-dupa-progresul-spartac-dumbravita-1-3-19284647

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/scm-zalau-repartizata-in-grupa-c-a-cupei-romaniei-19284641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vlad-mitrea-a-semnat-cu-unirea-dej-19284636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-doua-intrebari-publice-pentru-arbitrul-valentin-porumbel-19284624

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u20-a-pierdut-amicalul-cu-portugalia-u20-scor-1-2-19284621

Andrei PASCU 14 Sep. 2023, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă