CSM Reșița a ratat obiectivul impus de conducere, Flavius Stoican este mulțumit după remiza cu CSC Șelimbăr și cere deblocarea salariilor: ”După muncă, așteptăm răsplata!

Marius ANGHEL 30 Nov. 2023, 20:19 Liga 2

Jucătorii de la CSM Reșița nu și-au îndeplinit obiectivul impus de conducere după eșecul la scor de la Târgoviște, victorii pe linie în ultimele patru partide din 2023, pentru a-și debloca salariile.

Au obținut trei victorii la rând și o remiză, aceasta din urmă chiar astăzi, la Sibiu, contra liderului CSC Șelimbăr, însă antrenorul Flavius Stoican spune, de această dată, că elevii săi își vor primi banii.

2-2 s-a încheiat partida dintre CSC Șelimbăr și CSM Reșița, cea care a deschis etapa a 15-a a Ligii 2, ultima programată în 2023.

CSM Reșița a condus și a egalat CSC Șelimbăr în ultimul meci din 2023

Andrei Burlacu a deschis scorul în minutul 7 pe stadionul Municopal din Sibiu, cu un șut din afara careului, mingea lovind bara din stânga înainte de a intrat în plasa lui Roșca. CSC Șelimbăr a egalat relativ repede, prin Marvin Schieb (20′), destul de norocos, din fața porții, după o minge centrată în altă parte și deviată de Dudea, involuntar, către atacant, care a punctat din careul mic.

Valmir Berisha (47′) a adus echipa sibiană în avantaj în al doilea minut al părții secunde, cu un șut după ce a interceptat o minge respinsă de portarul Ionuț Rus după o minge șutată inițial de Năstăsie. Egalarea a venit în minutul 88, din piciorul lui Marian Drăghiceanu, care a trimis aproape în vinclu după o centrare a lui Negru respinsă în față de Crișan.

Reșița nu obține, astfel, a patra victorie la rând, așa cum era condiția impusă de conducere pentru deblocarea salariilor, însă remiza contra liderului în mare parte din acest sezon poate fi considerată ca o victorie.

Flavius Stoican, după remiza de la Sibiu: ”Am terminat acest an cu bine”

Dacă înainte de joc spunea că este de acord cu menținerea salariilor blocate pentru elevii săi, fiindcă banii nu sunt importanți pentru ei, după meci, antrenorul Flavius Stoican a declarat că Alin Dudea și compania își vor primii restanțele, cu toate că nu au îndeplinit în tocmai obiectivul impus de conducere.

Stoican consideră că rezultatul obținut cu formația din Șelimbăr este echitabil și spune că jocul echipei încă nu este așa cum și-l dorește.

”Cred că acest rezultat de 2-2 este unul echitabil. Au fost momente bune și de partea noastră, dar și Șelimbăr a avut oportunități de a înscrie. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru acest parcurs, deoarece nu ne-a fost ușor. Tot ceea ce este important este faptul că am terminat acest an cu bine, cu un joc solid făcut de echipă și cred că se poate și mai bine. Mai avem mult de muncit pentru că vrem să fim echipa care conduce jocul, care conduce ostilitățile și care își creează multe ocazii. Îmi place să jucăm pe atac.

Cu siguranță vor veni banii la jucători, deoarece a fost o decizie a conducerii pe care noi am respectat-o, ne-am văzut de treabă și nu a fost ușor. A fost decizia lui Cristi Bobar, care până la urmă i-a ieșit. Ca să glumesc, cred că știe ce are în curte și mă refer că are niște băieți care pun suflet. După muncă, așteptăm răsplata!”, a spus antrenorul Flavius Stoican, citat de Caraș Online.

CSM Reșița, în egalul cu CSC Șelimbăr: I. Rus – Bărboianu (Ndiaye 57′), Erico da Silva, Rimovecz – Gomboș, Dudea (cpt.), D. Fărăgău (Fr. Cristea 76′), Fota (Chera 71′) – Drăghiceanu, Andr. Burlacu (Al. Negru 76′) – Lascu (Cip. Rus 57′). Rezerve neutilizate: Ct. Căpățână – Cega, Al. Sabău, Dolghi.

CSM Reșița se situează în partea a doua a clasamentului Ligii 2 la finalul anului 2023

Trupa lui Flavius Stoican încheie anul 2023 cu 20 de puncte acumulate în 15 meciuri și este, momentan, pe locul 11 în Liga 2, la egalitate cu Chindia și Viitorul Pandurii, acestea fiind poziționate mai bine datorită golaverajului.

Din sezonul regular au mai rămas de disputat patru etape, care vor avea loc în primăvara anului viitor, prima fiind în ultimul weekend din luna februarie. CSM Reșița va mai avea meciuri cu Steaua (acasă), CSM Slatina (deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Campionii FC Argeș (deplasare).

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-remizat-cu-csm-resita-in-ultimul-meci-din-2023-19294697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-csm-resita-deschid-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-incheie-un-an-dezastruos-cu-un-meci-cu-csc-dumbravita-19294734

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-corvinul-al-doilea-meci-din-etapa-a-15-a-a-ligii-2-19294670

Marius ANGHEL 30 Nov. 2023, 20:19 Liga 2
Pe aceeași temă