CSM Focșani continuă achizițiile pentru Liga 2. Nou-promovata a trecut de zece veniri în această vară

Andrei PASCU 30 Jul. 2024, 13:03 Liga 2
CSM Focșani continuă achizițiile pentru Liga 2. Nou-promovata a trecut de zece veniri în această vară

A mai rămas puțin timp până la startul Ligii 2, sezonul 2024-2025, iar CSM Focșani, nou-promovată din Liga 3, a mai anunțat un transfer. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost achiziționat de focșăneni, de la CS Dinamo, dar care a fost format la echipa Daco-Getica București.

Noua mutare comunicată de CSM Focșani este cea a lui Marius Daniel Mihai, un mijlocaș de bandă, care mărește numărul mutărilor făcute de nou-promovată după realizarea sportivă din stagiunea trecută, în speranța că poate evita retrogradarea la primul sezon de Liga 2.

CSM Focșani continuă achizițiile, l-a adus pe Marius Daniel Mihai

Marius Daniel Mihai a sosit la CSM Focșani de la CS Dinamo, unde a jucat timp de două sezoane. În vara anului 2022 a ajuns la clubul din București, iar acum tânărul a făcut pasul în Liga 2, unde va bifa primele apariții.

La nivel oficial, alte zece achiziții are CSM Focșani în această vară, dar mai are în lot cel puțin un fotbalist, pe Miguel Joao de Freitas (fundaș central), pe care e posibil să îl prezinte în zilele următoare în dreptul noutăților.

Marius Daniel Mihai este noul jucător al CSM Focșani 2007.
Este născut în anul 2004 și joacă pe poziția mijlocaș de bandă.
A început fotbalul la 7 ani, la Juventus București (actuala Daco-Getica), iar în anul 2022 s-a transferat la CS Dinamo București.
Bun venit în familia CSM Focșani 2007, Marius Daniel Mihai!”, a transmis CSM Focșani.

Achizițiile Focșaniului în această vară

Inițial, la destul timp după începerea pregătirii participării în Liga 2, CSM Focșani a anunțat șase achiziții.

Andrei Ureche (portar, ex FC Botoșani), Florin Simion (fundaș, ex CSM Sighetu Marmației), Stejărel Vișinar (fundaș, ex ACSM Ceahlăul), Denis Brînzan (mijlocaș central, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Dodoi (atacant, ex CSM Alexandria) și Cristin Jalbă (fundaș central, ex ACSM Ceahlăul) au fost primele șapte transferuri anunțate de CSM Focșani vara aceasta.

Ulterior, nou-promovata din Liga 3 în Liga 2 a comunicat și aducerea lui Denis Rența (mijlocaș, împrumutat dela Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), după care a anunțat venirile lui Bogdan Creț (fundaș lateral, împrumutat de la FC Botoșani, foto articol), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș lateral, ex ACSM Ceahlăul) și Alexandru Uțiu (portar, 21 de ani, sezonul trecut la FC Hermannstadt).

CSM Focșani debutează în Liga 2 contra AFC Câmpulung Muscel

În privința perioadei de pregătire, în această vară, CSM Focșani a disputat amicale cu ACSM Ceahlăul (scor 1-1), iar apoi le-a întâlnit pe Aerostar Bacău (scor 1-0), Steaua (scor 0-0), FC Bacău (scor 2-2) și CSM Adjud (scor 8-0).

Așadar, fără eșec a încheiat echipa din Focșani perioada de pregătire, pentru că a terminat testele. Următorul meci va fi unul oficial, din prima etapă a Ligii 2, cu AFC Câmpulung Muscel, tot nou-promovată în această vară, pe teren propriu, sâmbătă, 3 august, de la ora 11:00.

  • Programul complet al primei etape din Liga 2, sezonul 2024/ 2025, e disponibil AICI.  

Foto: CSM Focșani

Andrei PASCU 30 Jul. 2024, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă