CSM Focșani a mai făcut o achiziție din prima ligă. Nou-promovata în Liga 2 a împrumutat un fundaș

Andrei PASCU 23 Jul. 2024, 14:33 Liga 2
CSM Focșani a mai făcut o achiziție din prima ligă. Nou-promovata în Liga 2 a împrumutat un fundaș

Nou-promovată în Liga 2, CSM Focșani a oficializat, marți, 23 iulie, o nouă achiziție, fiind în pregătiri pentru prima etapă a sezonului 2024/ 2025, programată la începutul lunii august. Clubul nou-promovat din Liga 3 a comunicat venirea lui Bogdan Creț (fundaș lateral, 18 ani).

Apărătorul a sosit sub formă de împrumut la CSM Focșani, de la FC Botoșani, din SuperLiga României.

CSM Focșani a mai făcut o achiziție, Bogdan Creț de la FC Botoșani

În vara trecută, Răzvan Bogdan Creț, pe numele său complet, la acea vreme în vârstă de 17 ani, a fost cedat de Lotus Băile Felix la FC Botoșani. Clubul din Seria 10 a Ligii 3 a primit și o sumă de bani de pe urma mutării.

Creț, care a împlinit 18 ani pe 29 mai, a fost adus de Lotus Băile Felix de la LPS Bihorul Oradea. Fundașul a debutat în Liga 3 într-un meci din luna martie 2023, cu CSM Satu Mare, dar a reușit să marcheze și un gol în stagiunea 2022/ 2023.

La FC Botoșani, în campionatul 2023/ 2024, a bifat opt apariții în toate competițiile, dar acum moldovenii l-au cedat în Liga 2, la nou-promovata CSM Focșani.

Bogdan Răzvan Creț este noul jucător al CSM Focșani 2007
Este fundaș stânga și vine sub formă de împrumut de la FC Botoșani (Liga 1).
Este născut în 2006, având deja 5 meciuri jucate în Superliga României.
Bun venit în familia CSM Focșani 2007, Bogdan Răzvan Creț!”, a transmis CSM Focșani.

 

Schimbări majore de lot la CSM Focșani

În primă fază, CSM Focșani a anunțat șase achiziții. Andrei Ureche (portar, ex FC Botoșani), Florin Simion (fundaș, ex CSM Sighetu Marmației), Stejărel Vișinar (fundaș, ex ACSM Ceahlăul), Denis Brînzan (mijlocaș central, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Dodoi (atacant, ex CSM Alexandria) și Cristin Jalbă (fundaș central, ex ACSM Ceahlăul) au fost primele șapte achiziții anunțate de CSM Focșani vara aceasta.

Apoi, nou-promovata din Liga 3 în Liga 2 a comunicat și aducerea lui Denis Rența (mijlocaș, împrumutat dela Sepsi OSK Sfântu Gheorghe).

În privința lui Bogdan Creț, el era deja în lotul Focșaniului, dar abia acum a fost prezentat. Tot un jucător care nu a parafat, încă, acordul cu CSM Focșani este Antonio Vlad (fundaș central, 23 de ani, sezonul trecut la ACS Mediaș).

Amicalele disputate și programate de CSM Focșani

În această vară, CSM Focșani a disputat amicale cu ACSM Ceahlăul (scor 1-1), Aerostar Bacău (scor 1-0) și Steaua (scor 0-0), iar următorul este cu FC Bacău, vineri, de la ora 10:00, pe Stadionul Milcovul. Apoi, va urma un test cu CSM Adjud, sâmbătă.

Foto: Tudi (Sport Pictures) și CSM Focșani

Andrei PASCU 23 Jul. 2024, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă