CSM Focșani și Ceahlăul au remizat într-un amical, cu marcatorii nou-veniți la cele două echipe. Trupa din Vrancea și-a anunțat primele achiziții

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 16:44 Liga 2

CSM Focșani și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, viitoare adversare în noul sezon de Liga 2, ediția 2024-2025, au remizat într-un amical disputat sâmbătă, 13 iulie, pe stadionul Milcovul din Focșani. 1-1 s-a încheiat jocul, după ce nemțenii au condus din prima repriză.

Ambele formații au noi mutări în lotul de jucători.

CSM Focșani și ACSM Ceahlăul au fost egale într-un amical

CSM Focșani s-a aflat, cu această ocazie, la primul amical disputat în această perioadă de pregătire de vară. Trupa unde joi a fost numit președinte executiv Daniel Mahu Moisii, fost om bun la toate în ultimii șase ani chiar la Ceahlăul, a organizat pe propriul stadion acest joc.

Ceahlăul a fost cea care a deschis scorul, în minutul 36, prin Carl Davordzie, un atacant ghanez în vârstă de 24 de ani care aparține de CFR Cluj, dar care a jucat în ultimii doi ani la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. În trecutul său a mai evoluat pentru juniorii italienilor de la Parma și pentru Camposanto, tot o echipă din ”Cizmă”. La CFR a ajuns în vara anului 2022, iar la scurt timp a fost cedat la trupa din Bistrița.

Focșănenii au reușit egalare în partea secundă, în minutul 55, prin Daniel Mihai, și el nou-venit la echipă.

CSM Focșani: S. Preda (Sîrghi 34′) – Săpunaru, Ciopa, Vișinar, Al. Dumitru, Brînzan, Dodoi, Andr. Mazilu, Gorovei, Dănăilă, Rob. Enache
Au mai jucat în repriza secundă: Ureche – Fl. Simion, Luc Zango, Tamași, D. Mihai, Mih. Stancu, Thyery Guilherme, Al. Zaharia, R. Ungurianu, Dănilă, Dr. Oprea, Cr. Ciobanu

Ceahlăul: Brănescu – Țuțu, Bracelli, Asibey, Folha, Onișa, Lima, Batantu, Trip, G. Crețu, Davordzie
Au mai jucat: Anastase – Curbăt, Neag, Canea, Răducioiu, T. Alistar, Horja, Copoț-Barb, Rob. Ciobanu, Hagiu, Ismail

CSM Focșani și-a anunțat opt jucători nou-veniți

Pentru CSM Focșani, acesta a fost primul amical al acestei perioade de pregătire de vară, ba chiar și primul comunicat de când a promovat și s-a reunit pentru pregătirea sezonului de Liga 2 în care și-a anunțat componența lotului.

Echipa antrenată de Călin Moldovan va mai avea amicale, toate organizate pe teren propriu, cu Aerostar Bacău (17 iulie, ora 18:00), Steaua (20 iulie, ora 10:00) și FC Bacău (26 iulie, ora 10:00).

Cu această ocazie, clubul din Focșani, unde, mai nou, ia decizii fostul nemțean Daniel Mahu Moisii, i-a anunțat ca nou-veniți pe Stejărel Vișinar (ex Ceahlăul), Denis Brînzan (ex Viitorul Pandurii), Gabriel Dodoi (ex CSM Alexandria), Andrei Ureche (ex FC Botoșani), Florin Simion, Luc Zango, Daniel Mihai și Thyery Guilherme.

Totodată, a anunțat și componența staffului, format din Călin Moldovan (antrenor principal), Rareș Forika (antrenor secund, nou-venit la echipă), Cătălin Gheorghe (preparator fizic), Gabriel Bratu (asistent medical) și Gheorghe Căldare (delegat).

Aerostar, următorul adversar pentru Ceahlăul

De partea cealaltă, Ceahlăul s-a aflat la al doilea test din această vară, după cel cu FC Botoșani, pierdut cu scorul de 0-1.

Nemțenii nu au comunicat un program complet de amicale, ci doar următorul adversar. Acesta va fi Aerostar Bacău, pe care îl va întâlni vineri, 19 iulie 2024, la Piatra Neamț.

Nici la nivel de jucători clubul patronat de Anton Măzărianu nu este comunicativ în această vară. Până acum nu și-a anunțat oficial nicio achiziție.

Foto: Gigi Căldare (CSM Focșani) și Gelu Crăcană (ACSM Ceahlăul Piatra Neamț)

Marius ANGHEL 14 Jul. 2024, 16:44 Liga 2
Pe aceeași temă