CSM Focșani a încheiat seria amicalelor cu două echipe din Liga 3. O victorie zdrobitoare și o remiză cu multe goluri pentru nou-promovată

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 15:29 Liga 2

CSM Focșani a încheiat seria meciurilor amicale din această vară. Nou-promovata în Liga 2 a terminat testele cu o confruntare contra CSM Adjud (Liga 3), de care a trecut la scor. Formația din Focșani a făcut spectacol, trecând de echipa din divizia inferioară cu 8-0.

Câte patru goluri pe repriză a reușit nou-promovata în Liga 2, iar pe teren au fost și câțiva fotbaliști noi.

CSM Focșani a încheiat seria meciurilor amicale

Omul partidei care a avut loc sâmbătă, la Focșani, a fost Cristian Ciobanu, care a reușit nu mai puțin de patru dintre goluri, în minutele 32, 40, 65 și 67. Anterior reușitelor lor au punctat și George Dănăilă, în minutul 26, și Stancu, posibil un tânăr ”under”, în minutul 29.

După pauză a mai marcat, după cele două reușite semnate de Ciobanu, Gabriel Dodoi, în minutele 87 și 90+2, al doilea gol de la 11 metri.

  • Primul 11 al CSM Focșani, în amicalul cu cu CSM Adjud: Ureche – Săpunaru (cpt.), Ciopa, Vișinar, Tamași, Gorovei, Rența, Brînzan, Zaharia, Enache, Dodoi.
    Au intrat în repriza secundă, din minutul 72: Preda – Alex Dumitru, Simion, Creț, Jalbă, Dănilă, Mazilu, Stancu, Ciobanu (cpt.), Dănăilă, Oprea.
    Nu au jucat: Ungurianu și Daniel Mihai.

Schimbări importante de lot la CSM Focșani

În primă fază, CSM Focșani a anunțat șase achiziții. Andrei Ureche (portar, ex FC Botoșani), Florin Simion (fundaș, ex CSM Sighetu Marmației), Stejărel Vișinar (fundaș, ex ACSM Ceahlăul), Denis Brînzan (mijlocaș central, ex Viitorul Pandurii), Gabriel Dodoi (atacant, ex CSM Alexandria) și Cristin Jalbă (fundaș central, ex ACSM Ceahlăul) au fost primele șapte achiziții anunțate de CSM Focșani vara aceasta.

Apoi, nou-promovata din Liga 3 în Liga 2 a comunicat și aducerea lui Denis Rența (mijlocaș, împrumutat dela Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), după care a anunțat venirile lui Bogdan Creț (fundaș lateral, împrumutat de la FC Botoșani), Pedro Emanuel Sousa Albino (fundaș lateral, ex ACSM Ceahlăul), Alexandru Uțiu (portar, 21 de ani, sezonul trecut la FC Hermannstadt)

De remarcat faptul că pe teren, pentru duelul cu echipa din Liga 3, s-a aflat și Miguel Joao de Freitas, un fundaș central.

CSM Focșani a încheiat amicalele cu două teste cu formații din Liga 3

Înaintea partidei cu CSM Adjud de sâmbătă, CSM Focșani a mai disputat, vineri, un test contra FC Bacău (Liga 3), dar pe care nu a reușit să o învingă. S-a terminat cu o remiză întâlnirea, scor 2-2, după ce la pauză a avut 2-1.

Au marcat pentru clubul din Liga 2 Gorovei (minutul 14) și Brînzan (minutul 40).

  • Primul 11 al CSM Focșani, în duelul cu FC Bacău: Ureche – Săpunaru (cpt.), Ciopa, Vișinar, Tamași, Gorovei, Rența, Brînzan, Zaharia, Enache, Dodoi.
    Au intrat în repriza secundă, din minutul 72: Preda – Alex Dumitru, Simion, Creț, Jalbă, Dănilă, Mazilu, Stancu, Ciobanu (cpt.), Dănăilă, Oprea.
    Nu au jucat: Ungurianu și Daniel Mihai.


În această vară, CSM Focșani a mai disputat amicale cu ACSM Ceahlăul (scor 1-1), Aerostar Bacău (scor 1-0) și Steaua (scor 0-0).

Foto: CSM Focșani

Andrei PASCU 27 Jul. 2024, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă