CSM Alexandria vrea să producă surpriza încă din prima etapă de Liga 2. ”Suntem pregătiți, sperăm să începem cu dreptul”

Andrei PASCU 01 Aug. 2023, 13:50 Liga 2
CSM Alexandria vrea să producă surpriza încă din prima etapă de Liga 2. ”Suntem pregătiți, sperăm să începem cu dreptul”

CSM Alexandria a intrat în linie dreaptă cu pregătirile și are mai puțin de o săptămână până când va debuta în Liga 2, până când va juca primul meci oficial după promovarea din Liga 3.

Formația din Teleorman va avea un duel complicat, pe terenul Unirii Dej, care a făcut parte din play-off-ul campionatului în stagiunea anterioară.

CSM Alexandria e pregătită să facă surpriza în prima etapă de Liga 2!

CSM Alexandria se așteaptă să înceapă bine întrecerea, după cum a declarat Constantin Miruță, responsabilul echipei de fotbal. El are încredere că, la cum a decurs perioada de pregătire pentru formația lui Ștefan Odoroabă, va face un meci bun în județul Cluj, unde o așteaptă cel mai lung drum posibil în acest sezon.

CSM Alexandria a disputat primul meci amical al verii în compania Sport Team (formație din Liga Elitelor), scor 8-1. Ulterior, le-a mai întâlnit pe Metaloglobus, scor 0-0, Chindia Târgoviște, scor 0-3, Concordia Chiajna, scor 0-0, CSM Ceahlăul, scor 0-3, și Cetatea Turnu Măgurele, scor 1-1.

Pe terenul acesteia din urmă va disputa CSM Alexandria partidele de acasă, din Liga 2, neavând în oraș o arenă care să îi permită să programeze partidele din eșalonul superior, așa cum s-a întâmplat în Liga 3.

CSM Alexandria va juca la Turnu Măgurele

Stadionul din Turnu Măgurele are doar 2.000 de locuri, iar în aceste zile e cerere mare de abonamente și bilete, conform lui Constantin Miruță.

Am terminat cele șase meciuri amicale, cu 1-1 la Turnu Măgurele, acum suntem pregătiți pentru startul de Liga 2. Am avut o tragere la sorți care nu ne avantajează, cu două meciuri, primele două meciuri, în deplasare, una la Dej, cea mai lungă.

Suntem pregătiți, sperăm să începem cu dreptul și să avem un parcurs bun. Am avut o campanie bună de achiziții, sperăm să confirme jucătorii aduși, să avem rezultate bune.

Gazonul de la Turnu Măgurele e ok, arată foarte bine, stadionul de 2.000 de locuri e cochet. Suporterii echipei noastre și oamenii din Turnu Măgurele sunt nerăbdători să înceapă campionatul. Lumea e curioasă să vadă echipa, sunt multe solicitări de abonamente, de bilete.

Vom pune în vânzare biletele și abonamentele, am vorbit și cu cei de la Turnu Măgurele și spuneau că ne vor aștepta cu brațele deschise. Un abonament va costa 230 de lei, pentru meciurile din Liga 2 și pentru Cupa României”, a spus Constantin Miruță (foto, alături de Ovidiu Horșia, unul dintre jucătorii achiziționați vara aceasta) la Metropola TV.

CSM Alexandria, trei deplasări în primele patru etape de Liga 2

CSM Alexandria va avea două deplasări în primele două etape de Liga 2, la Unirea Dej și pe terenul formației Concordia Chiajna Abia în runda a treia va juca în fața propriilor suporteri, cu CS Comunal Şelimbăr. Ulterior va evolua pe terenul Stelei.

Până la acest moment, CSM Alexandria a adus, după promovarea în Liga 2, următorii jucători: Claudiu Borțoneanu (ex Metalul Buzău), Adrian Gîdea (ex CFR Cluj), Ștefan Cană (ex Foresta Suceava), Mihai Nițescu (ex CS Blejoi), Enrichi Finica (ex Politehnica Iași), Ovidiu Horșia (ex ”U” Cluj) și Martin Bueno (ex Eastern Suburbs – Australia).

Constantin Miruță a punctat că e posibil ca, până la finalul perioadei de transferuri, să mai vină, dar să mai și plece din jucători, în funcție de solicitările antrenorului Ștefan Odoroabă.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-reactie-inainte-ca-unirea-dej-sa-debuteze-in-liga-2-19278574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-a-noului-sezon-de-liga-2-incepe-cu-un-meci-amanat-19278602

https://liga2.prosport.ro/liga-3/incertitudine-la-foresta-suceava-antrenorul-nu-a-fost-numit-lotul-de-jucatori-e-incomplet-iar-accentul-se-pune-pe-vanzarea-clubului-19278609

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alexandru-stan-si-a-gasit-echipa-19278603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/josip-mihalic-de-la-cfr-cluj-la-fc-arges-19278598

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/trei-jocuri-din-turul-1-al-cupei-romaniei-nu-se-disputa-19278590

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-a-castigat-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-liga-2-19278573

Andrei PASCU 01 Aug. 2023, 13:50 Liga 2
Pe aceeași temă