CSM Alexandria s-a întărit în ofensivă! Doi atacanți, noile achiziții ale nou-promovatei în Liga 2

Andrei PASCU 24 Jul. 2023, 18:07 Liga 2
CSM Alexandria s-a întărit în ofensivă! Doi atacanți, noile achiziții ale nou-promovatei în Liga 2

CSM Alexandria a mai făcut două achiziții în vederea abordării sezonului următor de Liga 2, reușind să aducă și un atacant născut în Uruguay, ultima dată în Australia. Nou-promovata a anunțat și venirea lui Martin Bueno (foto principal).

Născut la Montevideo, vârful de 1.92 m a evoluat din ianuarie și până acum la Eastern Suburbs (prima ligă din Australia), unde, în 12 meciuri, a marcat de șapte ori. Începuse stagiunea precedentă în Uruguay, la CA Fenix.

Pe lângă fotbalistul din America de Sud, CSM Alexandria a confirmat aducerea lui Petre Simon, ultima dată la CSC Dumbrăvița, atacant în vârstă de 22 de ani.

CSM Alexandria, încă două achiziții

Cei doi sunt, probabil, ultimele achiziții făcute de CSM Alexandria înainte de startul Ligii 2, până la care mai sunt doar două săptămâni. Referitor la Bueno, el are un trecut interesant, fiind legitimat la formații precum Las Vegas City (SUA), AC Bellinzona (Elveția) sau Livorno (Italia).

A dat cel mai bun randament la Eastern Suburbs, pentru care a mai jucat și în trecut. În total, a adunat 30 de meciuri și a marcat de 24 de ori. Nici la Hamilton Wanderers nu a avut statistici rele, 12 goluri în 16 partide.

Petre Simon (foto articol, în momentul prezentării la CSC Dumbrăvița) a jucat, după cum spuneam, la CSC Dumbrăvița în sezonul trecut. A evoluat în 21 de partide și a marcat de șase ori, iar înainte a mai fost sub contract cu UTA 2, Corvinul Hunedoara sau Șoimii Lipova.

Atacantul uruguayan Martin Bueno la CSM Alexandria

Pe ultima sută de metri a perioadei de pregătire precompetițională, CSM Alexandria a parafat înțelegerea contractuală cu atacantul uruguayan de 32 de ani, Martin Bueno. Celestul are o statură longilină, de baschetbalist, măsurând 1,92 m, el fiind un veritabil om de gol.

Născut la Montevideo, capitala primei campioane mondiale din istorie, Bueno a jucat pe toate meridianele fotbalistice, având pe carnetul de legitimare cluburi din SUA, Mexic, Uruguay, evident, dar și din Europa. Printre echipele mai cunoscute la care a evoluat se numără italienii de la Livorno, ori elvețienii de la Bellinzona.

Ultima dată, Martin Bueno (foto) a evoluat în Noua Zeelandă, iar acum promite că va fi golgeterul CSM Alexandria.

Pe lângă Martin Bueno, pe lista achizițiilor se află și Petre Simon, mijlocaș de bandă care are experiența ligii secunde, la CSC Dumbrăvița.

Pe de altă parte, ultimele două meciuri amicale înainte de startul sezonului sunt pe 25 iulie, ora 11.00, la Clinceni, cu Metaloglobus, respectiv 29 iulie, ora 20.00, cu Cetatea Turnu Măgurele, la Turnu Măgurele”, a anunțat CSM Alexandria pe pagina de Facebook.

CSM Alexandria, achizițiile făcute în această vară și amicalele disputate

Până la acest moment, CSM Alexandria a mai făcut publice achizițiile lui Claudiu Borțoneanu (ex Metalul Buzău), Adrian Gîdea (ex CFR Cluj), Ștefan Cană (ex Foresta Suceava), Mihai Nițescu (ex CS Blejoi), Enrichi Finica (ex Politehnica Iași) și Ovidiu Horșia (ex ”U” Cluj).

CSM Alexandria a disputat primul meci amical al verii în compania Sport Team (formație din Liga Elitelor), scor 8-1. Ulterior, le-a mai întâlnit pe Metaloglobus, scor 0-0, Chindia Târgoviște, scor 0-3, Concordia Chiajna, scor 0-0, și CSM Ceahlăul, scor 0-3.

Nou-promovata mai are două teste până la prima confruntare oficială din Liga 2. Le va mai întâlni pe Metaloglobus (25 iulie) și Cetatea Turnu Măgurele (29 iulie). Campionatul va fi început cu o deplasare, pe terenul formației Unirea Dej.

Foto: Oceania Football și CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-lovitura-pentru-fc-brasov-tribunalul-brasov-a-dat-sentinta-privind-finantarea-clubului-19277994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/covinul-hunedoara-a-prezentat-jucatorii-cu-care-va-aborda-liga-2-19277926

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-1-al-cupei-romaniei-sezon-2023-2024-partidele-au-loc-la-inceputul-lunii-august-19277922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-vede-robert-ilyes-tintarul-pe-care-il-are-fk-miercurea-ciuc-19277939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-mai-pregateste-doua-achizitii-in-aceasta-vara-19277914

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

Andrei PASCU 24 Jul. 2023, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă