CSC Dumbrăvița l-a repatriat pe Robert Mikloș, în lipsă de… altceva

Anda DELIU 05 Jul. 2024, 22:29 Liga 2
CSC Dumbrăvița l-a repatriat pe Robert Mikloș, în lipsă de... altceva

CSC Dumbrăvița a parafat un transfer în prima zi a cantonamentului de vară.

Portarul Robert Mikloș a revenit la clubul la care s-a format și a mers alături de noi săi colegi în stagiul de la Sântămărie-Orlea.

Cosmin Stan voia portar junior la Dumbrăvița. Nu s-a putut, astfel că a fost readus Robert Mikloș

CSC Dumbrăvița îi mai are în lot pe portarii Cătălin Trifon și Adelin Iliescu, ultimul adus zilele trecute de la Șoimii Lipova. Cosmin Stan declara la reunire că vreun al treilea portar junior, dar iată că nu a fost cazul. Clubul nu a găsit ce dorea, așa că l-a readus pe Robert Mikloș acasă!

Portarul are acum 24 de ani și a fost legitimat la destul de multe cluburi până acum. A apărat, pe lângă Dumbrăvița, la Mama Mia Becicherecu Mic, Performanța Ighiu, Ripensia Timișoara, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, dar și la SSU Poli Timișoara. În sezonul recent încheiat a fost la alb-violeți, cu un eșalon mai jos.

În Liga 2 a fost în lotul Ripensiei, dar fără să joace, iar la Dumbrăvița a jucat în eșalonul secund în 4 partide, în ediția 2022-2023, 2-4 cu Unirea Slobozia, 4-3 la Minaur Baia Mare, 0-3 la FK Miercurea Ciuc și 0-3 cu Poli Iași. A jucat și în primele 41 de minute ale meciului din Cupa României cu CFR Cluj (0-5), fiind înlocuit în urma unei comiții la cap.

Acum, Mikloș revine la Dumbrăvița, pentru care a debutat la seniori când avea 14 ani, și a semnat un contract valabil un sezon.

”Portarul 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗠𝗶𝗸𝗹𝗼𝘀̦ va juca din nou în alb-verde!
Născut la 22 septembrie 1999, Robi se confundă cu fotbalul din Dumbrăvița, unde a debutat la nivel de seniori, în Liga a IV-a, când avea doar 14 ani
Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei aici, la Dumbrăvița, dar a evoluat cu succes și la Mama Mia Becicherecu Mic, Performanța Ighiu, Ripensia Timișoara, CSC Ghiroda și Politehnica Timișoara.
El revine după un an la clubul nostru, timp în care a apărat buturile echipei Politehnica Timișoara, alături de care a ajuns la barajul de promovare în Liga 2
După ce a semnat contractul cu CSC Dumbrăvița, Robi a ajuns în cantonamentul de la Sântămăria-Orlea, unde a și participat la antrenamentul din această după-amiază.
Bine ai revenit acasă, Robi! Să fie într-un ceas bun!”, sună anunțul clubului din Dumbrăvița.

9 achiziții și 11 plecări pentru Dumbrăvița

Ca în fiecare pauză, la CSC Dumbrăvița e un mare ”du-te vino” de jucători. Până acum, au mai semnat cu clubul bănățean Luca Bodri (Progresul Pecica), Ion Vasluian (CSC Ghiroda și Giarmata Vii), Alin Burdeț (CSM Olimpia Satu Mare), Claudiu Apro (FK Miercurea Ciuc), Eric Adam (Poli Timișoara), Adelin Iliescu (Șoimii Lipova), Nicu Modan (CSM Deva) și Cristian Pădurariu (Phoenix Buziaș).

Pentru toți, fie că au venit cu acord de transfer, fie împrumut, clubul a anunțat doar contract pe un sezon, semn că la Dumbrăvița nu se gândește pe termen mediu. De altfel, în pauza aceasta competițională s-a schimbat jumătate din lot, nu tocmai o premieră pentru performanță, căci, în afară de Apro, absolut toți vin de la cluburi din Liga 3.

Au plecat foarte mulți jucători de la Dumbrăvița. Nu mai fac parte din lot: Paul Toroc, Șerban Secoșan, Andrei Răuță, Cosmin Gladun, Alexandru Tismonar, Răzvan Neag, David Jorz, Bruce Nortei, Ahmet Ekmekci, Cristian Gavra și Patrick Paleacu. Cel mai probabil, va urma și Tudor Moțiu, jucător ce are litigiu pentru a pleca de la club. Stan a zis că nu mai are nevoie de el, cu toate că tânărul mai are contract. Situația nu s-a putut rezolva amiabil, cu o reziliere, astfel că Moțiu e la comisii.

Anda DELIU 05 Jul. 2024, 22:29 Liga 2
Pe aceeași temă