CSC Dumbrăvița a plecat în cantonament în județul Hunedoara cu 24 de jucători

Anda DELIU 05 Jul. 2024, 10:59 Liga 2
CSC Dumbrăvița a plecat în cantonament în județul Hunedoara cu 24 de jucători

CSC Dumbrăvița a plecat, vineri dimineață, în cantonament la Sântămărie-Orlea, lângă Hațeg. Are 24 de jucători în lotul deplasat în județul Hunedoara, în condițiile în care din patru testați în amicalul de miercuri cu UTA U17 a fost reținut doar unul.

Altfel, clubul timișean a pus și anul acesta abonamentele în vânzare printr-o metodă nefiscalizată.

CSC Dumbrăvița a plecat în cantonamentul de la Sântămărie-Orlea cu 24 de jucători

Deocamdată, CSC Dumbrăvița a plecat cu doar doi portari în pregătiri. Sunt nouă fundași, zece mijlocași și trei atacanți. Dintre testații în amicalul cu UTA U17, doar fundașul de 18 ani Răzvan Joldea, de la UTA, a mai fost reținut în lot, fără Lucas Baeram, Raul Gheju și Andrei Blaga.

Nu face parte din lotul de cantonament fundașul Tudor Moțiu, care vrea să plece de la echipă și pe care nici Cosmin Stan nu l-ar mai considera prea util. Totuși, în loc ca clubul să-i dea drumul, s-a ajuns la un memoriu pentru care FRF a amânat pronunțarea pentru data de 9 iulie.

E tot mai clar că Dumbrăvița și-a luat gândul și de la Ahmet Ekmekci, împrumutat de la UTA, iar numărul plecărilor raportat la lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut va ajunge, astfel, la 12.

Lotul de cantonament al CSC Dumbrăvița:

  • portari: Cătălin Trifon, Adelin Iliescu;
  • fundași: Vlad Băluțoiu, Alin Burdeț, Cătălin Horcea, Răzvan Morariu, Cristian Scutaru, Ion Vasluian, Claudiu Apro, Costel Zurbagiu, Răzvan Joldea;
  • mijlocași: Nicolae Sofran, Luca Bodri, Fabiano Cibi, Răzvan Ristin, Răzvan Ghinescu, Alexandru Martinov, Ouadie Salhi, Andrei Olaru, Bogdan Sima, Eric Adam;
  • atacanți: Dragan Paulevici, Nicu Modan, Cristian Pădurariu.
CSC Dumbravița, la Sântămărie-Orlea în cantonament în vara trecută.

Trei amicale pentru timișeni până la revenirea acasă

Nici bine nu se va așeza echipa în cantonament că, sâmbătă în zori, va trebui să plece la Craiova. Acolo, de la ora 11:00, în Baza sportivă Lunca Jiului, va disputa un amical cu prim-divizionara Universitatea.

Dumbrăvițenii s-au repliat rapid după amicalul anulat cu CSC Șelimbăr din 10 iulie. Marți, 9 iulie, în Gruia, vor juca un amical cu CFR Cluj.

Cantonamentul se termină în data de 13 iulie, cu un amical pe stadionul Cetate din Alba Iulia, contra echipei din Liga 3 CS Universitar.

Abonamentele se vând ca donații

Interesant este că CSC Dumbrăvița menține o practică la limita legalității în vederea vânzării abonamentelor.

Doritorii, în prima fază, cei care au avut și în trecut și doresc să-și mențină locul în tribună, trebuie să trimită 300 de lei într-un cont bancar al clubului cu mențiunea ”donație”, una ce evită fiscalizarea.

Dovada plății trebuie apoi trimisă unui suporter, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai caraghioase. Din 30 iulie, se scot la vânzare pentru potențiali noi abonați locurile rămase.

”Clubul nostru anunță începerea campaniei de vânzare a abonamentelor pentru sezonul competițional 2024/2025!
La fel ca în sezoanele trecute, abonamentul este valabil pentru toate meciurile de pe teren propriu ale echipei noastre, atât cele din Liga 2, cât și cele din Cupa României.
Până pe 20 iulie 2024, abonații din sezonul trecut își pot păstra locul achitând contravaloarea abonamentului – 300 de lei – în contul clubului și trimițând dovada plății, numele și locul la adresa de e-mail [email protected] sau pe WhatsApp, la numărul +40 0723 633 412
Plata se face prin transfer bancar în contul RO19TREZ62121E365000XXXX
Beneficiar: CSC Dumbravita
CUI instituție: 40315679
Denumire plată: donație
Apoi, până pe 30 iulie 2024, vor fi scoase la vânzare și locurile rămase, în ordinea efectuării plăților, prin metoda expusă mai sus (plată și confirmare prin e-mail sau WhatsApp). Distribuirea abonamentelor se va realiza în data de 1 august 2024.
Pentru o mai eficientă distribuție a abonamentelor, asociația suporterilor Suporter Club Dumbrăvița se va ocupa de aceste demersuri.
Vino la fiecare meci fără teama de a rămâne fără loc. Abonează-te!”, sună anunțul celor de la CSC Dumbrăvița.

Anda DELIU 05 Jul. 2024, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă