CSC Dumbrăvița a perfectat prima achiziție a verii: un jucător care a contribuit la promovarea echipei în Liga 2. Primele plecări s-au înfăptuit, dar clubul nu comunică nimic

Anda DELIU 14 Jun. 2024, 13:36 Liga 2
CSC Dumbrăvița a perfectat prima achiziție a verii: un jucător care a contribuit la promovarea echipei în Liga 2. Primele plecări s-au înfăptuit, dar clubul nu comunică nimic

CSC Dumbrăvița a anunțat astăzi, 14 iunie 2024, primul transfer pentru noul sezon de Liga 2: Luca Bodri (24 de ani).

Despre alte mutări din lotul de jucători în continuare nu se transmite nimic oficial, în condițiile în care de la echipă au plecat sigur doi fotbaliști și se prefigurează și a treia despărțire.

Luca Bodri s-a întors la CSC Dumbrăvița

Prima achiziție a timișenilor pentru sezonul 2024-2025 este Luca Bodri, un fotbalist care revine la CSC Dumbrăvița, pentru care a evoluat atât în Liga 3, cât și în Liga 2.

Luca Bodri, care are și un frate geamăn, Toma, și el fost jucător la Dumbrăvița, s-a format la UTA și este nepotul unei afaceriste arădene care a și sponsorizat echipa dumbrăvițeană după promovarea în Liga 2. Format la ”Bătrâna Doamnă”, a mers la Crișul Chișineu Criș, la CSM Slatina, club oltean ale cărui legături cu Aradul țin de antrenorul Daniel Oprescu. De acolo a mers la Gloria Lunca Teuz Cermei, apoi a ajuns la CSC Dumbrăvița în sezonul 2021-2022, când echipa încă era în Liga 3. Atunci a jucat în 28 de meciuri și a dat 6 goluri, fiind unul dintre cei care au contribuit cu adevărat la promovare. În următorul sezon, în Liga 2, a jucat 21 de meciuri și a dat 1 gol. Are 54 de meciuri în tricoul alb-verde în total.

Vara trecută s-a despărțit de Dumbrăvița și a semnat cu Progresul Pecica, din Liga 3, club care a dezamăgit, după ce nu a prins play-off-ul Seriei 8, cu toate că a avut condiții superioare echipelor din Peciu, Buziaș și chiar față de Poli Timișoara.

”Sunt entuziasmat de revenirea la Dumbrăvița, unde mereu m-am simțit în elementul meu. Sper să contribui cât mai mult la succesele echipei și să demonstrăm împreună că Dumbrăvița nu mai este o echipă mică!”, spune, acum, jucătorul, la semnarea noului contract cu CSC Dumbrăvița, valabil pe un sezon.

Gladun și Toroc sunt istorie. Moțiu are memoriu

Altfel, CSC Dumbrăvița nu a anunțat până acum, deși de la ultimul meci oficial disputat în sezonul recent încheiat a trecut mai bine de o lună, ce jucători mai sunt sub contract, dar nici plecările, care nu vor fi tocmai puține.

Din iarnă, Campionii FC Argeș a anunțat că a semnat un contract cu Cosmin Gladun valabil din vara aceasta. Așadar, nu mai este vreo noutate, dar dumbrăvițenii nu au avut vreo comunicare în acest sens, nici atunci și nici acum.

De asemenea, CSM Slatina a anunțat de săptămâna trecută că l-a acontat pe portarul Paul Toroc. Nici în cazul său Dumbrăvița nu a avut vreo reacție în vreun fel, măcar din respect pentru puținii suporteri care au donat bani pentru prime de joc, pe care clubul nu le achită, din cauza bugetului limitat.

În plus, la comisiile FRF se judecă zilele acestea memoriul lui Tudor Moțiu. Fundașul central este supărat că a fost utilizat prea puțin, 65 de minute în două meciuri, și ar dori să plece. Clubul încearcă să discute cu el, deoarece timișoreanul este încă jucător sub vârstă.

Altfel, clubul nu a anunțat nimic oficial că se continuă cu Cosmin Stan, antrenor sub comanda căruia în acest sezon echipa a fost la un pas să retrogradeze și după ultimul joc, cu Ceahlăul, s-a comportat josnic.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CSC Dumbrăvița

Anda DELIU 14 Jun. 2024, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă