CS Tunari, victorie la scor cu LPS HD Clinceni, în ultimul test înainte de ”finalele” pentru menținerea în Liga 2

Marius ANGHEL 18 Feb. 2024, 15:02 Liga 2
CS Tunari, victorie la scor cu LPS HD Clinceni, în ultimul test înainte de ”finalele” pentru menținerea în Liga 2

CS Tunari și-a încheiat seria jocurilor amicale din această iarnă cu un succes la scor de neprezentare, 3-0 cu LPS HD Clinceni, nou-promovată în Liga 3 clasată pe locul 4 în Seria 3 după 15 etape.

Pentru divizionara secundă antrenată de Ștefan Odoroabă a înscris din nou Adrian Petre, achiziția vedetă a clubului din această campanie de transferuri.

CS Tunari a câștigat cu 3-0 amicalul cu LPS HD Clinceni

Meciul dintre LPS HD Clinceni și CS Tunari s-a desfășurat sâmbătă, pe terenul secund al bazei sportive de la Clinceni. A fost 1-0 la pauză și 3-0 la final, pentru echipa din Liga 2 înscriind Paul Mitrică, Adrian Petre și Dragoș Gheorghe.

Ștefan Odoroabă a început amicalul, conform informațiilor furnizate de clubul din Tunari, cu: Isvoranu – Barfă, Mih. Leca, Al. Sima, Plumbuitu, Bustea, Vas. Constantin, Sin, P. Mitrică, Ivanovski, Dr. Gheorghe. Rezerve au fost: Mărgărit, Ciontoș – Feraru, L. Ion, M. Ilie, Giafer, Borcea, Florică, Trică, Bobea, Ad. Petre, Wiktorski, C. Costea.

  • În urmă cu 9 zile, LPS HD Clinceni, antrenată de Mirel Bolboașă, juca un prim amical cu o altă echipă din Liga 2, cu Unirea Slobozia, mult mai bine clasată după 15 etape, în fața căreia piedea la limită, cu scorul de 0-1.

CS Tunari s-a mutat la Buftea și va începe meciurile din 2024 cu Unirea Dej, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării

Pentru echipa lui Ștefan Odoroabă, acesta a fost al șaselea amical disputat în această iarnă, în precedentele înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu Progresul Fundulea (Liga 3), 4-3 cu Kids Tâmpa Brașov, 0-2 cu Agricola Borcea, 1-1 cu Unirea Slobozia și 5-1 cu Cetatea Turnu Măgurele.

Ilfovenii au o singură înfrângere, una surprinzătoare, 0-2 cu Agricola Borcea, despre care nu au comunicat nimic oficial.

Clubul din Tunari, care se mută cu jocurile de pe teren propriu la baza FRF de la Buftea, unde evoluează și Progresul Spartac, va avea primul meci oficial în 2024 sâmbătă, de la ora 11:00, chiar la Buftea, contra Unirii Dej, una dintre adversarele directe în lupta pentru evitarea retrogradării. CS Tunari a iernat pe locul 17, cu 12 puncte, iar Unirea Dej este pe locul 18, cu 10 puncte. Ambele poziții sunt retrogradabile.

Foto: CS Tunari

Marius ANGHEL 18 Feb. 2024, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă