EXCLUSIV | CS Tunari se mută! Lucrările de la stadion continuă și va disputa meciurile din campionat pe altă arenă: ”Se pune gazon nou, dar vom avea și nocturnă. O să fie un stadion de Liga 2 spre Liga 1”

Andrei PASCU 17 Feb. 2024, 11:25 Liga 2
EXCLUSIV | CS Tunari se mută! Lucrările de la stadion continuă și va disputa meciurile din campionat pe altă arenă: ”Se pune gazon nou, dar vom avea și nocturnă. O să fie un stadion de Liga 2 spre Liga 1”

CS Tunari pleacă de acasă pentru disputarea ultimelor meciuri din sezonul regular, cel puțin! În continuare sunt lucrări la gazonul arenei din Tunari, astfel că gruparea nou-promovată în Liga 2 este nevoită să plece din localitate pentru câteva meciuri din campionat, pentru cele programate pe teren propriu.

Potrivit lui Ștefan Odoroabă, antrenorul echipei, CS Tunari va juca, până la finalizarea lucrărilor, la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde mai evoluează o formație din Liga 2 în meciurile de acasă, Progresul Spartac, pentru că arena proprie nu se prezintă la standardele impuse în divizia secundă.

Se mută la Buftea

Pe parcursul meciurilor disputate de CS Tunari în prima parte a sezonului, în special spre finalul anului 2023, când vremea s-a înrăutățit, suprafața de joc a arătat rău și condițiile au fost la nivelul unor partide din Liga 4. Din acest motiv, CS Tunari a decis să schimbe suprafața de joc, dar s-a hotărât și instalarea unei nocturne!

Ilfovenii vor putea juca și seara anumite meciuri din Liga 2, dacă se vor salva de la retrogradare, cel mai probabil din sezonul următor, dar sunt lucrări și la sistemul de drenaj.

Ștefan Odoroabă a recunoscut că nu știe cât vor dura lucrările, pentru că în acest moment suprafața de joc este decopertată, dar că în mod sigur ultimele meciuri din sezonul regular se vor disputa la Buftea.

Meciurile cu Unirea Dej și CSC Șelimbăr, la CN Buftea

Astfel, confruntările cu Unirea Dej, din runda imediat următoare, prima din 2024, și cea contra CSC Șelimbăr, care face parte din etapa a 18-a, vor fi jucate de CS Tunari la Centrul Național de Fotbal Buftea.

În afara celor două întâlniri, CS Tunari le va mai înfrunta, în sezonul regular, pe CSM Alexandria și Steaua, ambele în deplasare. Apoi, vor urma jocurile din play-out.

Au fost probleme și la drenaj, nu doar din cauza ploilor am avut probleme cu gazonul. Domnul primar a decis să refacă gazonul în totalitate, terenul e decopertat, se va pune gazon nou, dar vom avea și nocturnă. O să fie un stadion de Liga 2 spre Liga 1. Nu știu raportul de locuri dintre echipele din Liga 1 și noi, dar ca gazon și nocturnă vom fi la standarde foarte bune!

Vom juca la Buftea până la finalul sezonului regular, ultimele două etape. Vedem apoi cum va fi, ce se va întâmpla cu gazonul, unde vom juca din play-out”, a spus Ștefan Odoroabă pentru Liga2.ro.

CS Tunari vrea să evite retrogradarea

Clubul din Tunari ocupă locul 17 din 20 de echipe în Liga 2, cu 12 puncte acumulate în 15 meciuri, iar în runda a 16-a, prima din 2024, va evolua, așadar pe teren propriu, contra Unirea Dej, care se află pe locul 18, cu 10 puncte.

CS Tunari nu s-a descurcat rău în meciurile amicale premergătoare campionatului, având un singur eșec în dreptul ei. În primul este al iernii a învins Progresul Fundulea, scor 3-0. Apoi, a mai disputat partide de verificare cu Kids Tâmpa Brașov, scor 4-3, Agricola Borcea, scor 0-2, Unirea Slobozia, scor 1-1, și Cetatea Turnu Măgurele, scor 5-1.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-odoroaba-analiza-iernii-pentru-cs-tunari-19299815

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimul-amical-pentru-csm-alexandria-19299810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/succes-contra-unei-alte-echipe-din-liga-3-pentru-csm-slatina-19299801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-boriga-este-noul-presedinte-al-chindiei-19299794

Andrei PASCU 17 Feb. 2024, 11:25 Liga 2
Pe aceeași temă