CS Mioveni a prezentat achizițiile iernii. Primele impresii ale noutăților din lotul lui Constantin Schumacher

Andrei PASCU 23 Feb. 2024, 16:23 Liga 2
CS Mioveni a prezentat achizițiile iernii. Primele impresii ale noutăților din lotul lui Constantin Schumacher

CS Mioveni a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și antrenorul Constantin Scumachcer, dar și președintele Dumitru Olteanu, cele trei achiziții făcute în perioada de pauză de iarnă.

Mijlocașii Andrei Panait (ex CFC Argeș) și Ionuț Andrei Șerban (ex Gloria Buzău), dar și atacantul Alexandru Stan (împrumutat de la Rapid) au semnat cu CS Mioveni în această iarnă.

Și-a prezentat achizițiile iernii

În prima parte a sezonului actual, Andrei Panait a fost utilizat în nouă din cele 15 meciuri disputate de Campionii FC Argeș în campionat. A totalizat 697 de minute, dar și o eliminare, în meciul cu Steaua.

În trecut, el a mai jucat pentru SCM Pitești, dar și pentru CS Mioveni, în mai multe perioade. De altfel, în ultimii ani a oscilat între Campionii FC Argeș și formația pregătită acum de Constantin Schumacher.

Am revenit la Mioveni pentru că aici îmi sunt oameni dragi, sunt acasă. Am avut momente inedite aici și acestea m-au făcut să revin. Obiectivul este realizabil, avem un lot bun și am arătat în pregătire că sunt ok!”, a spus Andrei Panait, citat de site-ul Mioveniului.

Căpitanul Gloriei Buzău, printre achizițiile Mioveniului

Ionuț Andrei Șerban a fost utilizat în acest sezon de Liga 2 în 14 din cele 15 meciuri de Gloria Buzău. De zece ori a început ca titular și de șapte ori a fost înlocuit. A totalizat 874 de minute și a înscris un gol, în deplasare cu Unirea Dej, scor 4-2.

A purtat banderola de căpitan în opt meciuri, iar Mmjlocașul originar din Craiova a mai jucat în carieră pentru Jiul Petroșani, Arieșul Turda, Chindia Târgoviște, Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, CS Podari și Campionii FC Argeș.

Am ales să vin la Mioveni pentru că, în primul rând, sunt acasă, iar în al doilea rând pentru că echipa se află într-o poziție bună, obiectivul fiind promovarea. Prin muncă depusă cred că vom reuși”, a spus Ionuț Șerban.

Alexandru Stan, decis să fie un marcator important

Alexandru Stan a trecut la echipa argeșeană împrumutat de la Rapid. În actualul sezon, a prins trei meciuri pentru Rapid în SuperLiga României, acumulând 101 minute. A mai prins lotul și în alte cinci jocuri, dar nu a fost utilizat.

Tot în acest sezon a fost folosit și în două din cele trei partide din Cupa României. A strâns 90 de minute în întâlnirile cu FC Botoșani (3-1) și Steaua (0-0).

Am ales, în primul rând, să vin la Mioveni pentru că m-a dorit antrenorul. M-am integrat bine, am marcat în amicale și sunt în formă maximă. Am dat goluri și sper să dau cât mai multe goluri în campionat.

Am venit pentru că îmi doresc să joc cât mai mult!”, a spus Alexandru Stan.

Foto: CS Mioveni, Andrei Pițigoi (Sport Pictures) și Rapid

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-a-facut-strategia-pentru-fk-miercurea-ciuc-19300399

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-torje-dezamagit-dupa-concordia-ceahlaul-1-2-19300397

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-a-vorbit-despre-progresul-spartac-gloria-buzau-19300392

https://liga2.prosport.ro/seria-1/matei-moraru-a-inscris-doua-goluri-pentru-ceahlaul-la-chiajna-19300389

https://liga2.prosport.ro/seria-1/declaratii-de-la-targoviste-inainte-de-meciul-cu-metaloglobus-19300385

Andrei PASCU 23 Feb. 2024, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă