CS Mioveni și-a prezentat, în sfârșit, cele 12 achiziții ale verii. Printre ei, un fotbalist împrumutat din prima ligă și Alexandru Răuță

Andrei PASCU 09 Aug. 2024, 14:34 Liga 2

Abia după startul sezonului de Liga 2 a decis CS Mioveni să își prezinte achizițiile verii, 12 la număr. Formația pregătită de Alin Chița i-a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, pe fotbaliștii care au semnat.

CS Mioveni a trecut în dreptul noutăților și un al 13-lea jucător, pe Gabriel Zamura, dar el este revenit după un împrumut în Liga 3, la Flacăra Horezu.

CS Mioveni, 12 achiziții și o revenire în această vară

La conferința de presă au participat Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director din cadrul CS Mioveni, Claudiu Cojocaru, președintele executiv al CS Mioveni, și antrenorul Alin Chița, dar alături de ei au fost și doi dintre jucătorii veniți recent la echipă, Alexandru Core (23 ani, fundaș central, împrumutat de la Poli Iași) și Alexandru Răuță (32 ani, mijlocaș central, ex Bnei Shefaram – Israel).

Ceilalți 10 jucători sosiți în această vară la CS Mioveni sunt Laurențiu Corbu (30 ani, fundaș central, ex Concordia Chiajna), Ionuț Nadolu (21 ani, fundaș stânga, ex Gloria Buzău), Sorin Bustea (29 de ani, mijlocaș dreapta, ex CS Tunari), Georgios Neofytidis (24 de ani, mijlocaș defensiv ex Iraklis – Grecia), Florentin Puiu (21 de ani, mijlocaș dreapta, ex CS Tunari), Ianis Vencu (16 ani, atacant, împrumutat de la FCSB), Eduard Dănilă (18 ani, mijlocaș stânga, împrumutat de la Rapid), Beniamin Lazăr (25 de ani, atacant, ex CSO Plopeni), Andrei Răuță (29 de ani, fundaș central, ex CSC Dumbrăvița), Theocharis Pozatzidis (25 de ani, atacant, ex FC Kozani – Grecia.

CS Mioveni l-a anunțat ca noutate, după cum aminteam, și pe Gabriel Zamura (20 de ani, mijlocaș), dar el a revenit după un împrumut în Liga 3, la Flacăra Horezu.

Dumitru Olteanu și Claudiu Cojocaru, despre planurile Mioveniului

Dumitru Olteanu și Claudiu Cojocaru au vorbit, în cadrul conferinței, despre cum s-a făcut strategia pentru acest sezon de Liga 2, dar au dezvăluit și care a fost obiectivul stabilit la nivel intern. Se pare că la Mioveni nu mai este un punct de reper performanța din stagiunea trecută, acum fiind dorită o clasare între locurile 10-12.

Ne-a fost greu în această vară, am pierdut foarte mulți jucători din cauza nivelului salarial ridicat. Mulți jucători au plecat, dar am reușit să strângem rândurile și am adus jucători cu experiență care să ne ajută.

În plus sunt și mulți juniori de la Centru care sunt deja în programul echipei. Obiectivul pentru acest sezon este clasarea la jumătate, locurile 10-12”, a spus Dumitru Olteanu în cadrul conferinței de presă, conform CS Mioveni, iar Claudiu Cojocaru a punctat:

Mulțumesc tuturor jucătorilor care au făcut parte din lotul nostru până acum, dar și unui om special pentru clubul nostrum, Telu Stancu, care a decis să se retragă. În momentul de față avem 11 jucători din Mioveni în lot, iar media de vârstă este de 23 de ani, la echipă”.

Meci în deplasare pentru CS Mioveni

CS Mioveni a debutat în noua stagiune contra Unirii Ungheni (acasă), sâmbătă, 3 august, cu care a remizat fără gol, scor 0-0. În etapa a 2-a, sâmbătă, 10 august, va întâlni CS Afumați, în deplasare.

CS Mioveni și-a aflat și adversara din turul 3 al Cupei României. Pentru a merge mai departe trebuie să treacă de divizionara a treia SCM Râmnicu Vâlcea.

Foto: CS Mioveni

Andrei PASCU 09 Aug. 2024, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă