CS Mioveni a ratat aducerea lui Remi Emeriau, pe care a vrut să îl achiziționeze fără bani. În schimb, a anunțat venirea unui mijlocaș elen

Andrei PASCU 22 Jul. 2024, 17:51 Liga 2
CS Mioveni a ratat aducerea lui Remi Emeriau, pe care a vrut să îl achiziționeze fără bani. În schimb, a anunțat venirea unui mijlocaș elen

CS Mioveni s-a împotmolit în ceea ce privește aducerea lui Remi Emeriau (atacant francez, 26 de ani), venit în probe de la Olimpia MCMXXI Satu Mare. Se pare că formația din Liga 2 a încercat să îl aducă fără sumă de transfer de la trupa din Liga 3, dar aceasta din urmă a refuzat condițiile.

Deși vorbim, poate, de o sumă de câteva zeci de mii de euro, CS Mioveni nu și-a permis să plătească. Problemele financiare ale formației care sezonul trecut a jucat barajul de promovare pentru SuperLiga României sunt cunoscute.

CS Mioveni nu l-a putut achiziționa pe Remi Emeriau

Atacantul Remi Emeriau a fost parte din lotul Mioveniului în această vară, în această perioadă de pregătire, l-a convins pe antrenorul Alin Chița, dar până la urmă echipele nu s-au înțeles și acesta va rămâne la formația din Liga 3.

Informația a fost comunicată de președintele divizionarei a treia, Cecilia Lihv, care a declarat că ”din păcate, cluburile nu au reușit să ajungă la un acord pentru realizarea acestui transfer. Astăzi ne întoarcem la muncă și așteptăm cu nerăbdare restul perioadei de pregătire”.

Conform publicației Dincolo de Sport, CS Mioveni l-a vrut fără bani, dar Olimpia MCMXXI Satu Mare a refuzat această posibilitate, dorind o anumită sumă din partea clubului din Liga 2.

În schimb, CS Mioveni a adus un mijlocaș elen, pe Georgios Neofytidis 

Până acum CS Mioveni a disputat teste cu ACS Lupii Profa, scor 9-0, cu Viitorul Pandurii, scor 1-1, cu AFC Câmpulung Muscel, scor 1-0, și cu CS Afumați, scor 0-1.

Cel din urmă test a avut loc în weekendul precedent, iar CS Mioveni a transmis că singura reușită a întâlnirii a fost semnată în minutul 55. În echipa folosită de Alin Chița s-a regăsit și Georgios Neofytidis (mijlocaș grec în vârstă de 23 de ani, foto articol), care ultima dată a jucat în Ungaria, la Debrecen.

În carieră a mai evoluat în Slovacia, la FC ViOn și Michalovce.

Amical: CS Mioveni – CS Afumați 0-1 (0-0)

CS Mioveni a pierdut astăzi primul joc de pregătire din această vară.

Galben-verzii au fost învinși la limită, cu 1-0, de CS Afumați, echipă nou-promovată în Liga 2.

Meciul s-a disputat pe terenul de la Valea Iașiului, de la baza sportivă a Internațional Lazăr, acolo unde ilfovenii se află în cantonament.

CS Afumați a marcat unicul gol al partidei din 11, în minutul 55.

Antrenorul Alin Chița a folosit tot lotul pe care în are la dispoziție. Printre ultimii veniți se numără și grecul Neofytidis, un mijlocaș care a fost titular.

Primul unsprezece al Mioveniului a fost următorul: Croitoru – Puiu, Core, Peștișor, Nadolu – Panait, Neofytidis – Militaru, Dutan, Rotea – Vanolu. Pe parcurs au mai intrat: Corbu, Garutti, Sima, Andrei Răuță, Bustea, Al. Răuță, I. Șerban, Căprescu, Remi, A: Șerban, Peștișor.

CS Mioveni se află la al patrulea joc de pregătire din această vară: 9-0 cu Lupii Profa, 0-0 cu Vitoorul Tg Jiu, 1-0 cu AFC Câmpulung Muscel și acum 0-1 cu CS Afumați.

Următorul amical al argeșenilor este programat miercuri, la Grup, cu CS Tunari (Liga 3), la ora 11:00”, a transmis CS Mioveni în privința amicalului cu CS Afumați.

Până la startul noului sezon de Liga 2, CS Mioveni va mai întâlni și FC Voluntari (27 iulie) pe lângă duelul cu CS Tunari, de miercuri, 24 iulie.

Schimbări multe de lot la CS Mioveni

De-a lungul perioadei de pregătire, Liga2.ro a remarcat faptul că la echipa din Mioveni au ajuns și Laurențiu Corbu (Concordia), Andrei Răuță (CSC Dumbrăvița), Cristian Bustea (CS Tunari), Ionuț Nadolu (Gloria Buzău) sau Alexandru Răuță Alexandru Răuță (Ihud Bnei Shfaram – Israel).

Foto: CS Mioveni, Olimpia MCMXXI Satu Mare și Georgios Neofytidis

Andrei PASCU 22 Jul. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă