Eugen Trică nu face calcule pentru meciurile rămase din sezonul regular, dar le cere trei aspecte jucătorilor pentru partida cu Mioveni: ”Asta am vrut mereu”

Andrei PASCU 22 Feb. 2024, 17:29 Liga 2
Eugen Trică nu face calcule pentru meciurile rămase din sezonul regular, dar le cere trei aspecte jucătorilor pentru partida cu Mioveni: ”Asta am vrut mereu”

Urmează primul meci oficial pentru CSM Alexandria după schimbările de lot din această iarnă, prima luptă din cele rămase până la finalul campionatului din Liga 2, din rundele din sezonul regular și cele din play-out.

Nou-promovata speră să nu bifeze contraperformanța de a reveni în Liga 3 după un singur sezon în divizia secundă, iar primul duel după investițiile serioase din pauza competițională va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formației CS Mioveni.

CS Mioveni, primul adversar pentru CSM Alexandria în Liga 2, în 2024

Eugen Trică a încercat să contureze o echipă puternică și să aducă jucători care să crească nivelul lotului, lucru pe care, după cum a spus în dialogul cu Liga2.ro, crede că l-a reușit. Acum urmează să vedem cum se va exprima CSM Alexandria și pe teren, în partidele oficiale, pentru că în mare parte în vestiar sunt foarte multe nume noi.

  • CSM Alexandria a jucat șase meciuri amicale în această iarnă: a trecut de Petrolul Potcoava cu 5-1, a pierdut contra Concordia Chiajna, scor 1-5, după care a cedat în fața formației CSM Slatina, scor 1-2, a învins Gilortul Târgu Cărbunești, scor 1-0, iar în penultimul duel a învins Steaua la limită, scor 1-0. Ultimul test a fost și el câștigat, 1-0 contra Cetatea Turnu Măgurele.

Antrenorul penultimei clasate din Liga 2 se așteaptă la un joc bun și o surpriză la Mioveni, dar e convins că, pentru îndeplinirea obiectivului din finalul sezonului, menținerea în divizie, e nevoie și de jocul rezultatelor. Unirea Dej și CS Tunari, primele două clasate deasupra Alexandriei, au făcut și ele multe modificări de lot.

Jocul cu Mioveni va fi greu, dar eu nu-mi fac planuri pentru ultimele etape, pentru un anumit număr de puncte pe care îl vreau, mai sunt puncte puse în joc. Noi, cât timp mai avem șanse să ne salvăm de la retrogradare, vom face tot ce vom putea. Am încredere în jucătorii mei, vreau implicare, determinare, dăruire. Asta am cerut mereu de la jucătorii mei, oriunde am antrenat.

Nu știu dacă are rost să spun cât de greu va fi meciul cu Mioveni, locul din clasament arată că a făcut bine ce a făcut în prima parte a sezonului. Chiar dacă au fost ceva schimbări de lot la Mioveni, eu cred că în continuare e o echipă bună și se poate califica în play-off.

Noi vrem să ne menținem în Liga 2, dar depinde ce vor face și celelalte adversare. Totul se va decide pe teren, toată lumea speră să se salveze”, a spus Eugen Trică într-un dialog cu Liga2.ro.

Întâlnește două adversare din lupta pentru salvare, CS Tunari și Metaloglobus

Apoi, în ultimele trei meciuri rămase de disputat în sezonul regular al Ligii 2 după partida cu Mioveni, CSM Alexandria va mai întâlni CS Tunari, pe teren propriu, Chindia Târgoviște, în deplasare, și Metaloglobus, pe teren propriu. Vor urma șase partide în play-out, în care noua echipă a lui Eugen Trică va încerca să se mențină în liga secundă.

Așadar, în partea a doua a sezonului de Liga 2 mai sunt puse în joc, în cele patru etape din stagiunea regulară și în etapele din play-out, 30 de puncte.

Foto: George Filip și Justinel Stăvaru (Mediafax Foto), Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deplasare-la-csm-resita-pentru-steaua-19300222

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-incepe-meciurile-din-2024-contra-unirii-slobozia-19300231

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-ceahlaul-primul-meci-de-liga-2-in-2024-19300227

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-intalneste-csm-slatina-la-hunedoara-in-etapa-16-din-liga-2-19300220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-meci-cu-csc-dumbravita-la-reluarea-ligii-2-19300215

Andrei PASCU 22 Feb. 2024, 17:29 Liga 2
Pe aceeași temă