CS Comunal Șelimbăr transferă de la FK Miercurea Ciuc, patru dintr-o dată! Echipa lui Claudiu Niculescu a anunțat despărțirea de încă un jucător și primele prelungiri de contract

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 18 May. 2023, 19:46 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr transferă de la FK Miercurea Ciuc, patru dintr-o dată! Echipa lui Claudiu Niculescu a anunțat despărțirea de încă un jucător și primele prelungiri de contract

Lotul echipei CS Comunal Șelimbăr ar urma să fie completat, în această vară, din informațiile Liga2.ro, cu mai mulți jucători de la FK Miercurea Ciuc, colega pe care a avut-o în acest sezon inclusiv în grupa de play-out a Ligii 2

Conform unor surse, ar fi vorba despre patru jucători, și anume Marvin Schieb, Roberto Romeo, Mickael Panos și Claudiu Apro.

Marvin Schieb, Roberto Romeo, Mickael Panos și Claudiu Apro trec de la FK Miercurea Ciuc la CS Comunal Șelimbăr

Marvin Schieb (26 ani) este originar dintr-o localitate de lângă Sibiu, Slimnic, el fiind plecat o perioadă în Germania, cu familia, unde s-a și născut, la Ellwangen. La revenirea în țară, a jucat pentru Universitatea Cluj, ASA Târgu Mureș, SSU Poli Timișoara, iar în ultimele trei sezoane și jumătate a fost la FK Miercurea Ciuc. Evoluează pe postul de atacant, iar pentru formația din Miercurea Ciuc a adunat 70 de prezențe în Liga 2 și a marcat 11 goluri. În ultimul sezon a fost folosit în 21 de partide, însă doar în trei ca titular, a adunat 569 de minute pe teren și a înscris o dată.

Robert Romeo (33 ani) este un jucător cu mare experiență, el evoluând sezoane bune pentru Gaz Metan Mediaș, majoritatea în prima ligă. Folosit fundaș dreapta de obicei, italianul a sosit în România în 2013, de la Catanzaro (Seria C). Nouă sezoane a făcut parte din lotul grupării din orașul de pe malurile Târnavei Mari, dintre care opt în Liga 1. De la Mediaș a plecat la jumătatea sezonului trecut la Universitatea Cluj, cu care a promovat vara trecută și unde a rămas pentru scurt timp în prima ligă în actualul campionat. A bifat 8 meciuri, iar în iarnă s-a despărțit de clujeni și a ajuns la FK Miercurea Ciuc, pentru care a strâns 6 meciuri dintr-un total de 9.

Claudiu Apro (27 ani – foto) evoluează pe postul de fundaș central, dar și ca mijlocaș la închidere. Este originar din orașul timișean Gătaia, iar în Liga 2 a evoluat pentru două echipe, trei sezoane la Ripensia și trei la FK Miercurea Ciuc. În vara anului 2020 a trecut la formația harghiteană, pentru care în trei sezoane a evoluat în 65 de meciuri și a înscris 5 goluri. A purtat și banderola de căpitan a echipei, a absentat o perioadă din cauza unei accidentări, iar în actualul sezon a evoluat în 20 din cele 25 de jocuri ale echipei și a marcat 2 goluri.

În fine, al patrulea jucător care a evoluat în sezonul trecut la FK Miercurea Ciuc și care ar urma să îmbrace tricoul ”călăreților roșii” în viitoarea ediție de campionat este francezul Mickael Panos (26 ani). Acesta este mijlocaș central, este născut în Franța și are origini grecești. La ciucani a ajuns în vara anului 2022, iar în acest sezon de Liga 2 a evoluat în 18 meciuri, 14 ca titular și a înscris un gol. În cariera sa a mai evoluat în Franța, Cipru și Albania, din această țară din urmă venind la harghiteni, de la KS Vllaznia Shkoder.

Momentan, CS Comunal Șelimbăr păstrează tăcerea în privința transferurilor celor patru sau a altor jucători.

Stefan Visic nu mai continuă nici el la CS Comunal Șelimbăr

În schimb, CS Comunal Șelimbăr continuă să anunțe depărțiri și prelungiri de contract cu fotbaliștii cu care a încheiat sezonul.

La o zi după despărțirea de Lucian Buzan, clubul din Șelimbăr a anunțat că și Stefan Visic nu va mai face parte din planurile lui Claudiu Niculescu pentru sezonul viitor al Ligii 2.

”Atacantul a decis să își aleagă alt drum în carieră, iar clubul nostru îi dorește însănătoșire rapidă și mult succes”, a informat echipa sibiană pe pagina oficială de Facebook.

În urmă cu o săptămână, Liga2.ro informa, citându-l inclusiv pe președintele Remus Șerban, despre faptul că Visic este accidentat și trebuie să se opereze.

Atacantul luat în vara trecută de la Someșul Dej, din Liga 3, nu a apucat să joace niciun minut într-un meci oficial pentru CS Comunal Șelimbăr. În prima parte a sezonului, el a fost împrumutat tot în eșalonul secund, la Progresul Spartac, pentru care a evoluat în 13 partide, dintre care în 9 a fost titular și a marcat 3 goluri. Revenit la Șelimbăr, în iarnă, vârful de atac sârb în vârstă de 25 de ani s-a accidentat și va lipsi de pe gazon o perioadă mai lungă.

Din informațiile Liga2.ro, Visic nu a plecat din țară fiindcă era accidentat, ci pentru că i-a expirat viza de ședere în România!

  • Până în momentul de față, CS Comunal Șelimbăr a anunțat că s-a despărțit de șase jucători în această perioadă de după finalul sezonului. Este vorba despre Nini Popescu, Mircea Manole, Igor Arhirii, Ion Cărăruș, Lucian Buzan și Stefan Visic.

George Monea, Florinel Mitrea și Ciprian Natea au semnat prelungirea contractului cu Șelimbăr

Gruparea din județul Sibiu care în sezonul recent încheiat și-a disputat meciurile de acasă în județul vecin, la Râmnicu Vâlcea, a anunțat și prelungirea contractelor a trei jucători, toți din linia defensivă. Este vorba despre fundașii laterali George Monea (26 ani) și Florinel Mitrea (29 ani), cărora li se alătură Ciprian Natea (27 ani).

Despre prelungirea acordului cu Mitrea, Liga2.ro a scris încă din data de 11 mai. La acel moment, informațiile noastre erau că și Monea și Natea au semnat un nou contract. Am contactat conducerea clubului pentru a confirma aceste prelungiri, însă ni s-a transmis că cei doi mai au contracte valabile. Acum, îi anunță pe toți ca jucători care au acceptat prelungirea!

”Contractul mijlocașului, George Monea, a fost prelungit până în anul 2026. Mult succes!
Contractul fundașului, Florinel Mitrea, a fost prelungit până în anul 2024. Mult succes!
Contractul fundașului, Ciprian Natea, a fost prelungit până în anul 2025. Mult succes!”, sună anunțurile, făcute separat, la circa o oră distanță între ele, de CS Comunal Șelimbăr. Am redat textul original, fără al corecta de greșeli.

George Monea a evoluat în 22 din cele 26 de meciuri din sezonul 2022/2023 al Ligii 2, de 19 ori fiind titular. A ajuns la Șelimbăr acum doi ani, de la Ripensia Timișoara, iar în sezonul precedent a strâns 23 de apariții în tricoul alb cu roșu.

Florinel Mitrea a sosit sub comanda lui Claudiu Niculescu de la prim-divizionara ”U” Cluj, în iarnă, iar de atunci a fost prezent pe teren, pentru noua sa echipă, de 9 ori, de fiecare dată fiind titular. Acestea au fost toate meciurile oficiale ale echipei în 2023.

Ciprian Natea este cel mai vechi jucător din lotul Șelimbărului, el aducându-și aportul la promovarea echipei în Liga 2, în vara anului 2021. Deși având o cuncurență serioasă pe post, Natea a fost folosit de antrenorii Eugen Beza și Claudiu Niculescu în 14 partide în acest sezon, de zece ori din primul minut, înscriind un gol.

  • Mitrea și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, până în 2024, Natea și-a pus semnătura pe un contract valabil până în vara anului 2025, iar noul contract al lui Monea se întinde pe o perioadă de trei sezoane, deci până în 2026.

”Prefer ca analiza posturilor să rămână una internă, în interiorul clubului. Rezultatul o să îl vedeți în campania de transferuri din aceasta vară”
directorul general al CS Comunal Șelimbăr, Cornel Stănilă, într-un interviu acordat pentru Liga2.ro

Cornel Dobre, George Păun și Andrei Antoce, membri ai staffului tehnic, au semnat și ei prelungirea cu echipa din Șelimbăr

Tot astăzi, 18 mai, clubul din Șelimbăr a anunțat că trei dintre colaboratorii lui Claudiu Niculescu au semnat prelungirea contractului până în 2025.

Este vorba despre antrenorul secund Cornel Dobre (foto), antrenorul de portari George Păun și preparatorul fizic Andrei Antoce.

”Contractele staff-ului tehnic format din: Cornel Dobre, George Păun și Andrei Antoce, au fost prelungite până în anul 2025.
Ne bucurăm că avem în continuare o echipă de specialiști alături de noi!”, a comunicat echipa din comuna sibiană.

CS Comunal Șelimbăr anunțase încă din data de 5 aprilie 2023 prelungirea contractul antrenorului principal Claudiu Niculescu, până în anul 2025. Acesta semnase inițial în data de 7 noiembrie 2022 un acord valabil până la finalul sezonului actual, până în vara anului 2023, după aproape o lună distanță de la rezilierea contractul cu Poli Iași, pe banca echipei căreia începea campionatul Ligii 2, și îi lua locul antrenorului Eugen Beza.

Foto: CS Comunal Șelimbăr și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-renuntat-la-inca-un-jucator-marcase-doua-goluri-in-18-meciuri-de-liga-2-pentru-calaretii-rosii-in-actualul-sezon-19271459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-despre-sezonul-recent-incheiat-obiectivul-pentru-urmatorul-despartirea-de-beza-relatia-cu-actualul-antrenor-stadionul-din-selimbar-si-ce-ar-trebui-revizuit-la-legea-spor-19270844

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-stefan-visic-readus-in-lot-de-cs-comunal-selimbar-in-iarna-si-neutilizat-deloc-in-meciurile-din-2023-presedintele-clubului-va-lipsi-pana-anul-viitor-19270556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-patru-jucatori-altora-doi-aflati-la-final-de-contract-li-s-a-propus-prelungirea-florinel-mitrea-a-dat-deja-raspuns-conducerii-19270392

Ovidiu BOICA, Marius ANGHEL 18 May. 2023, 19:46 Liga 2
Pe aceeași temă