Șelimbărul a renunțat la încă un jucător. Marcase două goluri în 18 meciuri de Liga 2 pentru ”călăreții roșii”, în actualul sezon

Ovidiu BOICA 17 May. 2023, 19:59 Liga 2
Șelimbărul a renunțat la încă un jucător. Marcase două goluri în 18 meciuri de Liga 2 pentru ”călăreții roșii”, în actualul sezon

După Nini Popescu, Igor Arhirii, Ion Cărăruș și Mircea Manole, CS Comunal Șelimbăr s-a mai despărțit de un jucător după încheierea celui de-al doilea sezon petrecut în Liga 2.

Clubul sibian a anunțat, miercuri, 17 mai, că nu i-a mai fost prelungit contractul lui Lucian Buzan (24 de ani), unul scadent în această vară.

Lucian Buzan nu mai continuă cu CS Comunal Șelimbăr

Buzan a ajuns la gruparea din Șelimbăr în luna ianuarie a anului 2022, după despărțirea de FC Hermannstadt, el evoluând preț de un sezon și jumătate pentru ”călăreții roșii”.

În această perioadă, mijlocașul de 24 de ani a fost folosit în 25 de partide de Liga 2, dintre care 18 în actuala ediție de campionat, înscriind de trei ori, două dintre goluri fiind cele din sezonul recent încheiat, cu FC Brașov (1-0) și Unirea Slobozia (3-2). Clubul anunță, eronat, că Buzan a disputat 21 de meciuri, în loc de 25. A bifat 828 de minute în jocurile din Liga 2, nu 920.

”Mulțumim, Lucian Buzan! Contractul mijlocașului dreapta nu s-a mai prelungit și pentru sezonul următor.
În vârstă de 24 de ani, Lucian, a jucat două sezoane, îmbrăcând tricoul «călăreților roșii».
În 21 partide, a acumulat 920 de minute și a marcat 3 goluri, două sezonul acesta și unul sezonul trecut.
Îi dorim mult succes în carieră!”, este anunțul făcut de CS comunal Șelimbăr pe pagina sa de Facebook.

În cariera sa, Buzan a mai evoluat pentru U Craiova, Dunărea Călărași și ACS Poli Timișoara.

Cornel Stănilă, despre analiza jucătorilor: ”Rezultatul o să îl vedeți în campania de transferuri din aceasta vară”

Zilele trecute, într-un interviu acordat pentru Liga2.ro, directorul general Cornel Stănilă spunea următoarele când a fost întrebat pe ce posturi consideră că a avut de suferit echipa în sezonul tocmai încheiat.

”Prefer ca analiza posturilor să rămână una internă, în interiorul clubului. Rezultatul o să îl vedeți în campania de transferuri din aceasta vară”, a spus, secretos, Stănilă, care preciza și că mai multor jucători le expiră contractul în această vară, iar cu unii se află în negocieri pentru prelungire.

”În acest moment nu sunt oferte oficiale pentru unii dintre jucătorii noștri, sunt doar tatonări și manifestări de interes din partea altor cluburi pentru trei-patru jucători, dar nimic oficial. Pot să vă dau doar un nume, Jordan Gele. Cred că este dorit de jumătate din echipele de Liga 2 și de câteva din străinătate, în momentul de față”, spunea conducătorul echipei.

Rezultă că Buzan, ca și cei patru jucători enumerați la început, nu au mulțumit stafful condus de Claudiu Niculescu sau conducerea clubului.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-despre-sezonul-recent-incheiat-obiectivul-pentru-urmatorul-despartirea-de-beza-relatia-cu-actualul-antrenor-stadionul-din-selimbar-si-ce-ar-trebui-revizuit-la-legea-spor-19270844

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-stefan-visic-readus-in-lot-de-cs-comunal-selimbar-in-iarna-si-neutilizat-deloc-in-meciurile-din-2023-presedintele-clubului-va-lipsi-pana-anul-viitor-19270556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-patru-jucatori-altora-doi-aflati-la-final-de-contract-li-s-a-propus-prelungirea-florinel-mitrea-a-dat-deja-raspuns-conducerii-19270392

Ovidiu BOICA 17 May. 2023, 19:59 Liga 2
Pe aceeași temă