CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă un jucător. L-a cedat la noua echipă din Târgu Mureș

Marius ANGHEL 10 Aug. 2022, 14:09 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă un jucător. L-a cedat la noua echipă din Târgu Mureș

CS Comunal Șelimbăr a mai bifat o despărțire de un jucător în această vară, una pentru cel puțin un sezon.

Clubul sibian a decis după ce a disputat primul meci în noul campionat de Liga 2 să-i dea prilejul să joace mult mai mult la o altă echipă, în Liga 3, unuia dintre tinerii pe care îi avea în lot și în care Eugen Beza își punea mari speranțe la un moment dat.

Mijlocașul Ruben Vecerdea a fost cedat sub formă de împrumut la ACS Târgu Mureș, o nou-promovată în liga a treia.

Ruben Vecerdea, cedat de Șelimbăr la ACS Târgu Mureș

În partida cu FC Brașov, disputată sâmbăta trecută și câștigată cu 1-0 la Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu, în prima etapă a noului sezon de Liga 2, Eugen Beza nu l-a inclus în lot și pe Ruben Vecerdea.

Ulterior, marți, 9 august, clubul sibian a anunțat că mijlocașul român născut însă în Spania, la Malaga, a fost cedat sub formă de împrumut la ACS Târgu Mureș, noua echipă de fotbal a clubului de pe râul Mureș, o nou-promovată în această vară în Liga 3.

Vecerdea, care în data de 16 iulie a împlinit 19 ani, a fost utilizat în sezonul trecut de Liga 2 în 7 jocuri la CS Comunal Șelimbăr, timp de 357 de minute, și a marcat un gol, în acel 6-0 din play-out cu Dacia Unirea Brăila. Acum, Beza a decis că pentru mijlocaș ar fi mai bine să meargă la o echipă dintr-o ligă inferioară, unde are șansa să joace mai mult.

”Mult succes, Ruben Vecerdea!
Mijlocașul echipei noastre, Ruben Vecerdea, a fost împrumutat pentru un sezon la echipa din Liga a III-a, ACS Târgu Mureș!”, a comunicat CS Comunal Șelimbăr pe pagina sa de Facebook.

ACS Târgu Mureș se pregătește de meciul din Cupă cu Unirea Ungheni, CS Comunal Șelimbăr joacă în Liga 2 cu Poli Timișoara

Noua echipă a lui Vecerdea este campioana Ligii a 4-a Mureș în 2022, câștigătoarea fazei județene a Cupei României, cât și una dintre cele șapte câștigătoare ale Fazei Regionale a Cupei României, ediția 2022-2023, după ce a trecut în finală cu 2-1 de CS Universitatea din Alba Iulia (Alba).

În Turul 1, ACS Târgu Mureș a fost desemnată de FRF să joace pe teren propriu, în data de 17 august, cu Unirea Ungheni, posibil chiar viitoare adversară și în campionatul Liga 3, care va începe în data de 27 august.

Altfel, CS Comunal Șelimbăr, debutantă cu victorie în al doilea sezon consecutiv de Liga 2 din istoria sa, va întâlni în etapa a 2-a Politehnica Timișoara, tot pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00. Bănățenii au început și ei tot cu un succes la limită, 1-0 cu Unirea Constanța.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

Marius ANGHEL 10 Aug. 2022, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă