Unirea Dej, victorie în fața unei echipe din Liga 3 care l-a anunțat pe fostul internațional Laszlo Sepsi ca ”membru fondator/proprietar”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2023, 17:20 Liga 2
Unirea Dej, victorie în fața unei echipe din Liga 3 care l-a anunțat pe fostul internațional Laszlo Sepsi ca ”membru fondator/proprietar”

Unirea Dej s-a deplasat sâmbătă, 22 iulie, la Târgu Mureș, pentru a disputa un amical cu echipa din Liga 3 ACS Târgu Mureș. Jocul, desfășurat pe terenul de iarnă de lângă Complexul Weekend, s-a încheiat cu victoria divizionarei secunde cu scorul de 2-1.

Ciocan și Chira au înscris pentru Unirea Dej la Târgu Mureș

În fața trupei mureșene care a încheiat primul sezon în Liga 3 pe locul 3 din 6 în play-out-ul Seriei a 9-a, iar acum s-a aflat la primul amical în această vară, Unirea Dej a avut 2-0 la pauză.

Sergiu Ciocan a deschis scorul în minutul 13, cu un șut cu stângul, de pe partea dreaptă, avantajul echipei clujene fiind dublat de Cristian Chira, cu trei minute înainte de pauză.

Gazdele au redus din diferență în ultimele minute ale confruntării, în minutul 85, prin Răzvan Greu, ultima dată la Gloria Buzău și în sezonul recent încheiat jucători chiar și la Unirea Dej.

Dacian Nastai a început în formula: Cl. Chindriș – Zamfirescu, D. Pop, Negrea, Al. Șuteu – Pruteanu, Cătinean (cpt.), Chira – Ciocan, Fulga, Piftor. Au mai jucat Burdeț, Geană, Roș, Vl. Stancovici, Ciuciulete, S. Pop, Golda și Blaj. Rezerve neutilizate au fost R. Pop, Urian – D. Șuteu și Zanc.

  • Miercuri, ACS Târgu Mureș anunța faptul că Laszlo Sepsi, fost internațional român retras de câțiva ani, ”s-a alăturat conducerii ACS Târgu Mureș 1898 în calitate de membru fondator/proprietar!”. Redactorul Liga2.ro a cerut mai multe detalii despre această mutare, însă clubul a comunicat că le va oferi săptămâna viitoare.

SCM Zalău, următorul adversar pentru dejeni

Pentru Unirea Dej acesta a fost al cincilea amical disputat în această perioadă de pregătire de vară. A mai disputat jocuri test cu Vulturul Mintiu Gherlii (Liga 4 Cluj / scor 3-1), Minaur Baia Mare (Liga 3, scor 4-0), CSC Dumbrăvița (Liga 2, scor 1-1) și Viitorul Cluj (Liga 3, scor 2-0).

Unirea mai are programat un amical cu o altă echipă din Liga 3, SCM Zalău (29 iulie).

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-analiza-tragerii-la-sorti-pentru-unirea-dej-19277782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-castigat-amicalul-cu-viitorul-cluj-19277543

Marius ANGHEL 22 Jul. 2023, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă