CSC Șelimbăr și-a desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut. Fanii l-au votat cu aproape jumătate din voturi

Andrei PASCU 13 Jun. 2024, 17:02 Liga 2
CSC Șelimbăr și-a desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut. Fanii l-au votat cu aproape jumătate din voturi

Fanii echipei CSC Șelimbăr au votat jucătorul sezonului trecut de Liga 2. Clubul din Sibiu a organizat un sondaj în care i-a întrebat pe suporteri cine a fost cel mai bun fotbalist al stagiunii 2023/ 2024, iar aceștia l-au votat în cel mai mare procent pe portarul Alexandru Roșca (20 de ani).

Recent, CSC Șelimbăr a anunțat și achiziționarea lui Roșca, de la UTA, în trecut fiind doar împrumutat de la formația din Arad.

Alexanxdru Roșca, jucătorul sezonului de la CSC Șelimbăr

În privința realizărilor lui Alexandru Roșca, a evoluat în 28 din cele 29 de meciuri disputate de CSC Șelimbăr în sezonul trecut de Liga 2. A făcut un campionat solid la gruparea sibiană, în special în sezonul regular. A încasat nouă goluri în 18 partide, Șelimbărul având a doua cea mai bună defensivă înainte de play-off, alături de CS Mioveni, după cea care avea să devină campioană, Unirea Slobozia.

Apoi, în play-off-ul diviziei a doua, Roșca avea să mai încaseze 12 goluri, în condițiile în care sibienii au jucat fără nicio miză în cele 10 partide din partea a doua a stagiunii.

CSC Șelimbăr i-a pus pe fani să voteze pe Instagram și Facebook, iar aproape jumătate dintre voturi au fost îndreptate către Alexandru Roșca.

Cu un total de 81 de voturi din cele 168 exprimate pe Facebook și Instagram, Roșca Alexandru a fost ales jucătorul sezonului de către fanii călăreților roșii !

Felicitări, Alex !”, a transmis CSC Șelimbăr.

De-a lungul timpului, Roșca a prins lotul primei echipe a clubului UTA de trei ori în sezonul 2021/ 2022, fără să fie utilizat în SuperLiga României, iar în ianuarie 2023 a fost cedat la clubul sibian, unde a prins un singur meci în partea a doua a sezonului 2022/ 2023.

Foto: CSC Șelimbăr și Valentin Macrea (Sport Pictures)

Andrei PASCU 13 Jun. 2024, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă