CSC Șelimbăr a plătit clauza și l-a transferat pe Alexandru Roșca de la UTA

Andrei PASCU 09 Jun. 2024, 14:03 Liga 2

CSC Șelimbăr a anunțat achiziționarea portarului Alexandru Roșca! Dacă timp de un sezon și jumătate portarul a fost împrumutat de la UTA, acum a devenit sută la sută jucătorul sibienilor.

Formația din Liga 2 a transmis că a plătit clauza de transfer din contractul echipei UTA cu Roșca, în valoare de 20.000 de euro, conform surselor Liga2.ro.

CSC Șelimbăr l-a transferat pe Alexandru Roșca de la UTA

Alexandru Roșca (20 de ani) a evoluat în 28 din cele 29 de meciuri disputate de CSC Șelimbăr în sezonul trecut de Liga 2. A făcut un campionat solid la gruparea sibiană, în special în sezonul regular al Ligii 2. A încasat nouă goluri în 18 partide, Șelimbărul având a doua cea mai bună defensivă înainte de play-off, alături de CS Mioveni, după cea care avea să devină campioană, Unirea Slobozia.

În play-off, Roșca avea să mai încaseze 12 goluri, în condițiile în care sibienii au jucat fără nicio miză în cele 10 partide din partea a doua a stagiunii.

CSC Șelimbăr a plătit clauza din contractul portarului cu UTA. În urmă cu nici o lună, Liga2.ro anunța, pe surse, că 20.000 de euro plus TVA era clauza pe care o avea portarul în contractul cu arădenii, care, iată, a fost activată de formația din eșalonul inferior.

Alexandru Roșca avea o clauză de 20.000 de euro în contractul cu UTA, din sursele Liga2.ro

De-a lungul timpului, Roșca a prins lotul primei echipe a clubului UTA de trei ori în sezonul 2021/ 2022, fără să fie utilizat în SuperLiga României, iar în ianuarie 2023 a fost cedat la clubul sibian, unde a prins un singur meci în partea a doua a sezonului 2022/ 2023.

Alex Roșca rămâne la Șelimbăr!

CSC 1599 Șelimbăr anunță transferul definitiv al lui Alexandru Roșca de la UTA Arad, prin activarea clauzei din acordul de transfer al jucătorului.

Alex a fost providențial pentru echipă în acest sezon, reușind 15 partide fără gol primit !

Tânărul portar are până în acest moment 4 selecții la Echipa națională de fotbal a României Under 21, o prezență constantă în lotul tricolorilor juniori.

Noi suntem Șelimbăr !”, a transmis CSC Șelimbăr pe pagina de Facebook.

CSC Șelimbăr face multe schimbări de lot în această vară

După terminarea sezonului trecut de Liga 2, mai multe plecări au fost consemnate de CSC Șelimbăr, care în primă fază, la nivel oficial, a comunicat și despărțirile de doi portari, Marius Aldescu și Simion Bumbar, doi fundași laterali, Florinel Mitrea și Cătălin Alexe, și un atacant, Raul Rotund.

Ulterior, clubul din Sibiu a comunicat și plecările lui Gabriel Deac și Tudor Călin, acesta din urmă înțeles cu nou-promovata în SuperLiga României Gloria Buzău.

Video: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 09 Jun. 2024, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă