Cristian Pustai a început calculele! ”Profesorul”, analiza primelor meciuri pe care Gloria Buzău le va juca în rundele de debut din Liga 2: ”Sperăm să avem un start bun, să începem bine campionatul”

Andrei PASCU 21 Jul. 2022, 21:34 Liga 2
Cristian Pustai a început calculele! ”Profesorul”, analiza primelor meciuri pe care Gloria Buzău le va juca în rundele de debut din Liga 2: ”Sperăm să avem un start bun, să începem bine campionatul”

”Profesorul” Cristian Pustai a intrat în calcule și a început, așa cum procedează în fiecare sezon, să analizeze șansele echipei sale de a lua cât mai multe puncte în primele runde din Liga 2, din sezonul care va debuta la 6 august, dar și de câte puncte are nevoie pentru accederea în play-off.

Cristian Pustai, analiza programului pe care îl are Gloria Buzău în sezonul regular din Liga 2

Cristian Pustai consideră că Gloria Buzău nu are nici un program complicat, dar nici un program ușor. Vede țintarul unul echilibrat prin prisma modului în care adversarii au jucat sezonul trecut, pentru că, după cum a afirmat, nu consideră că amicalele din această vară au o relevanță prea mare.

Cristian Pustai nu judecă foarte detaliat meciurile amicale disputate de echipele din Liga 2 în această vară. Însă, a pus în balanță deplasările și partidele de acasă ale Gloriei Buzău. Echipa sa a scăpat de duelurile cu Poli și Ripensia de la Timișoara, dar va merge până în Baia Mare pentru jocul cu Minaur.

La o primă vedere, important e că avem 10 jocuri pe teren propriu și nouă în deplasare. Am evitat două deplasări lungi, cele două de la Timișoara, și am rămas cu cea de la Baia Mare. În rest, avem un început în care nu pot să spun că jocurile sunt grele sau ușoare, e o serie echilibrată.

Eu zic că primele trei deplasări sunt foarte grele, jucăm la Metaloglobus, Csikszereda și la Iași. Sperăm să avem un început bun, să începem bine campionatul, dar jocurile de verificare sunt totuși jocuri de verificare, se rulează foarte mulți jucători.

Până la 6 august mai este un joc de verificare, sâmbătă. Vom vedea dacă vom putea juca împotriva unei echipe de Liga 2. Mai sunt lucruri de pus la punct. Nu va fi vreun meci oficial ușor”, a spus Cristian Pustai pentru Campus TV.

Gloria Buzău începe Liga 2 cu Ripensia, pe teren propriu. În etapa a 2-a se deplasează la Metaloglobus

Gloria Buzău va începe sezonul următor al Ligii 2 acasă, cu Ripensia. Ulterior, până în runda a 5-a, formația pregătită de Cristian Pustai le va întâlni pe Metaloglobus (deplasare), CSM Slatina (acasă), FK Miercurea Ciuc (deplasare) și CSC Dâmbovița (acasă).

Programul complet al sezonului regular din Liga 2 poate fi văzut AICI.

Gloria Buzău, parcurs solid în amicale, cu un singur eșec

Deși a jucat până acum șapte meciuri amicale în această vară, Gloria Buzău a pierdut un singur duel și a făcut remiză doar într-o partidă. Pretendenți la play-off-ul Ligii 2 și la promovare, buzoienii au făcu 8-1 cu Voinţa Lanurile (Liga 4 Buzău), 0-2 cu Unirea Slobozia, 4-0 cu SC Oțelul Galați, 8-1 cu Progresul Spartac, 1-0 cu Metaloglobus și 3-2 și 1-1 cu Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-concordia-chiajna-au-remizat-in-amicalul-retur-disputat-in-cantonamentul-de-la-brasov-ilfovenii-au-opt-noi-achizitii-pana-acum-si-vor-inca-trei-patru-jucatori-de-calitate-19238103

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-decisiv-in-amicalul-gloria-buzau-metaloglobus-19237916

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ciprian-petre-nu-se-mai-retrage-a-semnat-cu-o-echipa-din-liga-3-cu-pretentii-unde-va-fi-coechipier-cu-doi-fosti-stelisti-liviu-bajenaru-si-vasile-buhaescu-19237908

 

Andrei PASCU 21 Jul. 2022, 21:34 Liga 2
Pe aceeași temă