”Creierul” revine la Gloria Buzău, de unde demisionase în luna aprilie! ”A fost chemat să ajute acum clubul într-un moment mai dificil”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2020, 15:06 Liga 2
”Creierul” revine la Gloria Buzău, de unde demisionase în luna aprilie! ”A fost chemat să ajute acum clubul într-un moment mai dificil”

Implicarea politicului la SCM Gloria Buzău este dovedită încă o dată, dacă mai era vreun semn de întrebare în această privință, de o decizie luată de curând de primarul Constantin Toma. Potrivit buzoienii.ro, edilul-șef ”l-a rugat” pe fostul conducător al clubului, Cristian Ceaușel (foto, în stânga, alături de primarul Toma), demisionar în luna aprilie pentru a ocupa postul de șef al Direcției Economice din cadrul primăriei, să redevină membru în Consiliul Director al SCM Gloria.

Cristian Ceaușel revine la SCM Gloria Buzău, de unde demisionase în luna aprilie

Demisionar în luna aprilie din funcția de președinte al Consiliului Director al SCM Gloria Buzău pentru a ocupa postul de director economic în cadrul primăriei, fiindcă nu le putea îndeplini pe amândouă, deoarece ar fi fost un conflict de interese, Cristian Ceaușel se pregătește acum să revină la conducerea clubului unde cele mai importante rezultate sunt obținute la secțiile de fotbal și handbal.

”După două luni și jumătate de la momentul demisiei, Cristi Ceaușel revine oficial la Gloria. „Creierul” a fost rugat de primarul C-tin Toma să se ocupe (din nou) și de clubul sportiv. Astfel că acesta va redeveni membru în Consiliul Director. Ceaușel a fost chemat să ajute acum clubul într-un moment mai dificil”, notează sursa citată mai sus.

În locul său, interimar rămăsese Aurelian Poterașu, vicepreședintele C.D. al SCM Gloria și, totodată, directorul Școlii nr. 11 din Buzău. Un cuvânt greu de spus la SCM Gloria Buzău îl are și Ion Cazan, directorul clubului, iar șeful secției de fotbal este Cristian Lupu.

Ceaușel va avea rolul de a repune pe picioare clubul după această pandemie de COVID-19, una care a produs schimbări financiare la nivelul grupării susținute din bani publici. În plus, acesta va încerca să rezolve și problema juridică a echipei de fotbal, care nu are drept de promovare în Liga 1.

La SCM Gloria Buzău are, mai nou, de spus un cuvânt și Viorel Ion, fost jucător și antrenor la Gloria Buzău, acum viceprimar al municipiului. Acesta îndemna ca echipa orașului să țintească promovare în Liga 1 în noul sezon.

În perioada în care competițiile sportive au fost suspendate din cauza pandemiei, la Buzău s-a zvonit să SCM Gloria ia în calcul desființarea secției de fotbal. Ion Cazan a venit cu un comunicat oficial în care a infirmat astfel de informații.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-impresionat-de-jucatorii-sai-dupa-primele-antrenamente-sustinute-dupa-reluarea-pregatirii-posturile-unde-isi-doreste-achizitii-19136659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-ion-acum-viceprimar-al-buzaului-propune-ca-scm-gloria-sa-tinteasca-promovarea-in-noul-sezon-multi-poate-n-or-sa-ma-creada-dar-eu-spun-ca-o-echipa-de-prima-liga-consuma-mai-putini-b-19136521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-savin-isi-doreste-o-liga-2-tot-cu-o-serie-si-in-noul-sezon-actualul-format-este-mult-mai-atractiv-si-nivelul-fotbalistic-este-mult-mai-ridicat-pentru-mijlocasul-gloriei-pauz-19136580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-petre-a-revenit-la-scm-gloria-buzau-si-vrea-sa-fie-un-exemplu-imi-doresc-sa-impartasesc-din-experienta-mea-mijlocasul-de-39-de-ani-are-si-un-plan-dupa-ce-isi-incheie-carier-19136155

Marius ANGHEL 30 Jun. 2020, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă