Corvinul câștigă la limită și își ia revanșa în fața Unirii Slobozia. Liderul Ligii 2 a fost extrem de modest la Hunedoara. Trei jucători au ieșit accidentați

Marius ANGHEL 10 Apr. 2024, 20:57 Liga 2
Corvinul câștigă la limită și își ia revanșa în fața Unirii Slobozia. Liderul Ligii 2 a fost extrem de modest la Hunedoara. Trei jucători au ieșit accidentați

Al doilea meci al zilei în Liga 2, în etapa a 3-a a play-off-ului, prima intermediară dintre cele trei pe care le va avea turneul în acest sezon, a avut loc la Hunedoara, pe stadionul ”Michael Klein”, și s-a încheiat cu victoria la limită, scor 1-0, a trupei gazdă, Corvinul, în fața liderului Unirea Slobozia. ”Corbii” și-au luat, astfel, revanșa în fața ialomițenilor, după ce în urmă cu mai puțin de o lună, în ultima etapă a sezonului regular, Unirea, gazdă atunci, câștiga cu 3-1.

  • Etapa intermediară a debutat astăzi cu un joc la Miercurea Ciuc, terminat la egalitate de echipa locală în fața Mioveniului, iar al treilea, ultimul, are loc mâine, joi, de la ora 19:00, între Gloria Buzău și CSC Șelimbăr.

Două accidentări dintr-o lovitură și un gol marcat de Manolache, în prima repriză a meciului de la Hunedoara

Partida de la Hunedoara a început cum nu se poate mai prost pentru ambele echipe. În chiar primul minut, la un duel în careul Unirii, Flavius Iacob și Florian Ibrian au lovit în același timp mingea și amândoi au avut de suferit. Căpitanul ialomițenilor nu a mai putut continua jocul, acuzând o accidentare la gleznă, în timp ce fundașul hunedorenilor, unul dintre cei mai buni oameni din acest sezon, a acuzat dureri la genunchi și a mai rezistat pe teren până în minutul 13.

La doar un minut după schimbarea Corvinului, după o centrare dintr-un corner din dreapta, Antoniu Manolache a înscris cu capul din fața lui Ștefan Pacionel, din 7 metri, aproape de vinclul din stânga.

Unirea, liderul campionatului, a avut o replică modestă, în timp ce Corviul a mai avut câteva șuturi de la distanță, în minutul 37 Rusu retrăgându-se și respingând din fața transversalei.

Pe parcursul acestei reprize, și Neacșa a avut o intrare brutală în minutul 32, însă arbitrul din prima ligă Cătălin Găman nu a acordat nici măcar cartonaș galben.

Joc modest între Corvinul și Unirea Slobozia. Atanase a ieșit și el accidentat după o intrare inconștientă a lui Manolache

Partea secundă a jocului a fost una și mai plictisitoare, cu multe momente în care crainicul stadionului a intervenit în repetate rânduri pentru a impulsiona spectatorii, probabil aproape adormiți de ritmul jocului oferit de jucătorii lui Florin Maxim și Adrian Mihalcea, acesta din urmă fiind și el printre spectatori, din cauza suspendării sale pentru acest meci.

Coman (55) a avut o lovitură slabă de cap din 5 metri, după una dintre multiplele faze fixe ale echipei sale, iar Lupu (84) a trimis și el tot cu capul, deși avea mască pe față pentru a-și proteja nasul, însă a lovit la fel de departe de poartă.

Dacă despre joc se poate spune doar că a fost unul modest, cu un lider aproape inexistent în atac și o echipă gazdă care în multe momente a dat impresia că joacă la trecerea timpului, pentru a se proteja pentru viitoarele partide, ar mai fi de notat și o altă accidentare. În minutul 64, Manolache a fost aproape să-i rupă piciorul lui Atanase cu o intrare violentă din spate, inutilă, la mijlocul terenului. Atanase a avut noroc și a rămas cu piciorul întreg, însă a mai putut continua circa trei minute, fiind înlocuit după ce a acuzat dureri la genunchiul drept. În schimb, arbitrul Găman a acordat doar cartonaș galben la această fază brutală, o decizie haotică, pe care avea să o mai repete și mai târziu, când Dorobanțu era trântit la pământ de Hrezdac, dar tot jucătorul Unirii a primit galben pentru o așa-zisă simulare!

Corvinul, la patru puncte de Unirea Slobozia, care probabil că va termina etapa tot pe locul 1 în play-off-ul Ligii 2

S-a terminat 1-0 pentru Corvinul, care și-a luat revanșa în fața Unirii după eșecul de la Slobozia din ultima etapă a sezonului regular.

Corvinul acumulează 42 de puncte și se menține pe locul 3, în timp ce Unirea Slobozia rămâne cu 46 de puncte și stă cel puțin până mâine pe locul 1, când ar putea fi depășită de CSC Șelimbăr doar dacă aceasta ar câștiga la Buzău cu patru goluri diferență, lucru greu de crezut.

În etapa a 4-a, Corvinul joacă sâmbătă, de la ora 12:00, în deplasare la FK Miercurea Ciuc, și o va face, probabil, cu gândul la semifinala de miercuri din Cupa României cu FC Voluntari.

Unirea Slobozia va juca duminică, de la ora 11:00, acasă cu Gloria Buzău, fosta echipă a lui Adrian Mihalcea, cu care în sezonul trecut juca baraj de promovare cu UTA, pierdut la Arad.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor

COMENTARIU LIVE:

CORVINUL HUNEDOARA – UNIREA SLOBOZIA 1-0

Antoniu Manolache 14′

Corvinul: Lefter – Fl. Iacob (Nic. Pîrvulescu 13′), Lică, Ant. Manolache, Velisar – Bradu (M. Chindriș 73′), Hrezdac – M. Lupu (D. Pop 85′), Al. Neacșa (cpt.), T. Mitran (Câmpan 73′) – M. Coman
Rezerve neutilizate: Blaga – Seb. Ion, Predică, Ad. Nicolae, Hergheligiu
Antrenor: Florin Maxim

Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian (cpt.)(Atanase 4′, D. Bujor 70′), Andreș, Pospielov, Mih. Șandru (Cojocari 46′) – Coadă, Șt. Pacionel (Purece 46′) – Dorobanțu, Ekollo (Dimitrov 62′), Vlăsceanu – Afalna
Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Gab. Lazăr, Aioanei, Mih. Lemnaru
Antrenor: Adrian Mihalcea (suspendat)

Stadion: ”Michael Klein” (Hunedoara). Arbitru central: George Cătălin Găman (Craiova). Arbitri asistenți: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Daniel Ștefan Lar (Baia Mare). Arbitru de rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba). Observator arbitri: Mihai Florin Marcu (Oradea). Delegat joc: Viorel Lolea (Reşiţa).

♦Min 90+5 Final de joc la Hunedoara, unde Corvinul se impune cu scorul de 1-0 în fața liderului Unirea Slobozia și își ia revanșa după eșecul de la Slobozia din ultima etapă a sezonului regular. Corvinul acumulează 42 de puncte și se menține pe locul 3. Unirea Slobozia rămâne cu 46 de puncte și stă cel puțin până mâine pe locul 1, când ar putea fi depășită de CSC Șelimbăr doar dacă aceasta ar câștiga la Buzău cu patru goluri diferență, lucru greu de crezut.
♦Min 90+2 |||
Portarul Ștefan Lefter trage de timp pentru a degaja o minge din 6 metri și primește și el mult meritatul cartonaș galben
♦Min 90+2
Purece trage din dreapta, de la distanță, pe lângă poartă
♦Min 90+1
Bujor prinde un șut puternic din dreapta, direct în fața lui Manolache
♦Min 90 +
Încă patru minute de chin. cu atât a fost prelungit jocul
♦Min 89 |||
Hrezdac îi dă un umăr serios lui Andrei Dorobanțu și îl trântește la pământ pe jucătorul Unirii, este fault, însă arbitrul Găman acordă cartonaș galben pentru simulare!
♦Min 85
Ultima schimbare și la Corvinul. Iese Marius Lupu și intră Dorin Pop
♦Min 84
Neașca centrează din stânga în careu, Lupu sare cu Vlăsceanu și reia cu capul din 7 metri, mult peste poartă, dintr-o poziție ideală. Lupu, care are mască, acuză dureri la față după ce a lovit mingea, se întinde pe jos și se resimte
♦Min 83 ||| Ionuț Coadă
lovește cu brațul în cap la un duel aerian petrecut la mijlocul terenului și căpitanul Unirii primește și el cartonașul galben
♦Min 80
Corvinul are un contraatac pe stânga și jocul capătă puls după o repriză rușinoasă, execrabilă, iar finalizarea lui Câmpan este în nota meciului. Pasă direct la portar, deși Lupu era singur în dreapta, în careu
♦Min 75
Centrare dintr-o lovitură liberă din dreapta, în careul mic, mingea îl lovește în spate pe Hrezdac, aflat între doi adversari, și se duce pe lângă poartă, la bara a doua
♦Min 73
La Corvinul, ies Timotei Mitran și Antonio Bradu și intră Lucas Câmpan și Marius Chindriș
♦Min 70
Denis Bujor intră pe teren în locul accidentatului Cosmin Atanase, cel care în minutul 4 îi luase locul accidentatului Ibrian!
♦Min 67
Cosmin Atanase nu mai poate continua și iese în afara terenului. Își acoperă fața cu palmele și apoi își descoperă genunchiul drept pentru a primi îngrijiri. Intrarea inconștientă a lui Manolache e posibil să-i fi produs o accidentare, iar arbitrul a arătat doar cartonaș galben!
♦Min 64 ||| Antoniu Manolache
intră foarte urât din spate, la mijlocul terenului, cu ambele picioare asupra piciorului drept al lui Atanase, pe care i-l și prinde într-o poziție deloc bună. Atanase se resimte, iar Manolache primește doar cartonașul galben
♦Min 62
Iese Serges Ekollo și intră Iliya Dimitrov. Bulgarul fost la SC Oțelul, unul dintre puținii jucători achiziționați în iarnă de Unirea, a prins din nou lotul și este utilizat. El a fost utilizat ca titulat în primele două jocuri, 2-0 la Dumbrăvița și 0-1 acasă cu FK Miercurea Ciuc, partide în care a și fost înlocuit. În ultimele patru meciuri, 2-0 la Progresul Spartac, 3-1 cu Corvinul, 1-0 cu CS Mioveni și 2-0 cu FK Miercurea Ciuc nu a mai fost în lot.
♦Min 55
Corner din stânga, bătut lung, Manolache recentrează din dreapta cu capul, pe bara a doua, iar Coman trimite tot cu capul, din 5 metri, slab, peste poartă. Joc extrem de modest și în cele zece minute trecute din partea a doua a întâlnirii, mai ales din partea liderului Unirea Slobozia
♦Min 46 S-a reluat jocul
♦Min 46
Dublă schimbare la pauză la Unirea. Ies Mihai Șandru și Ștefan Pacionel și intră Serafim Cojocari și Florin Purece
De partea cealaltă, Adrian Mihalcea, acum el aflat în stare de suspendare, a făcut câteva modificări în primul 11 de astăzi, după ce în primele două meciuri din play-off a început cu aceiași jucători. Contra Corvinului, față de ultimele două partide, au fost titularizați Vlăduț Andreș, Mihai Șandru și Serges Ekollo, în locul lui Gabriel Lazăr, Constantin Toma și Florin Purece. Toma nu se află acum nici pe bancă, probabil fiindcă este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În lot, pe bancă, au revenit Iliya Dimitrov și Mihăiță Lemnaru, fiul președintelui clubului, și lipsește de această dată Dragoș Lazăr.
Față de jocul trecut, 0-0 în deplasare la CSC Șelimbăr, Florin Maxim, la acel meci suspendat și acum revenit pe bancă, a început această partidă cu Unirea cu două schimbări în primul 11. Au ieșit Marius Chindriș și Nicolae Pîrvulescu și au intrat Denis Hrezdac și Marius Lupu. În rest, pe bancă/în lot nu a apărut niciun jucător nou.
♦Min 45+1 Pauză la Hunedoara, unde Corvinul conduce cu 1-0 în meciul cu Unirea Slobozia
♦Min 45
Corvinul domină meciul, dar ritmul jocului este unul modest. Are o dominare sterilă. Duce mingea în careu prin Coman, care este imediat blocat, protejează cu spatele la poartă, întoarce în fața careului, iar Lupu șutează din 17 metri și mingea este deviată peste poartă. Din corner nu rezultă nimic periculos la poarta lui Rusu. În tribună, Adrian Mihalcea ia telefonul unui dintre cei de la Unirea care stă alături de el și sună pe cineva, probabil pe cineva aflat pe bancă
♦Min 37
Șut bun de la distanță din circa 27 de metri lateral dreapta, Rusu se retrage și scoate din fața transversalei, în corner. Faza fixă nu aduce niciun pericol la poarta Sloboziei
♦Min 32
Neacșa are o intervenție tare la mijlocul terenului, de ”portocaliu”, spune comentatorii de la DigiSport, însă Găman nu arată nici măcar cartonașul galben
♦Min 24
Manolache reia cu capul spre poartă după centrare din cornerul din dreapta, însă se respinge peste, tot în corner. Cornerul din stânga este bătut dezastruos de Neacșa
♦Min 23 Afalna respinge în corner, în dreapta, cu capul, o minge centrată periculos din dreapta, dintr-o lovitură liberă din lateralul careului, de către Neacșa
Marius Lupu evoluează în acest meci cu o mască pe față, după ce la meciul cu CFR Cluj a fost lovit de Tachtsidis, care a și fost eliminat în primele minute ale partidei din Cupa României
♦Antoniu Ştefăniţă Manolache (24 ani) este la al 3-lea gol înscris în acest sezon de Liga 2 pentru Corvinul, în 22 de partide disputate, 21 începute ca titular. A mai marcat câte o dată în meciurile cu CSM Reșița și CFC Argeș, ambele câștigate cu 2-0 la Hunedoara. De fiecare dată a înscris primul gol al echipei sale, lucru care s-a întâmplat și acum. Ar fi un semn că și acest meci să se termine tot cu 2-0?

♦Min 19 Coadă, noul căpitan al Unirii, intervine curat din spate, prin alunecare, asupra lui Neacșa. Îi agață balonul căpitanului Corvinului, care evită contactul și calcă strâmb. Neacșa acuză și el dureri și șchioapătă, dar poate relua jocul fără să primească îngrijiri
♦Min 16
Coadă șutează bine de la distanță, Lefter e atent și reține aproape de bara din dreapta sa
♦Min 14 1-0 Centrare din corner din dreapta, Hrezdac sare înalt pe centru, dar pe sub minge, iar Antoniu Manolache, aflat în umbra sa, în spate, îi ia fața lui Pacionel și înscrie cu capul din 7 metri, de pe picioare. Balonul intră în plasă aproape în vinclul din stânga
♦Min 13
Flavius Iacob iese în afara terenului și primește îngrijiri medicale, iar pe gazon, în locul său, intră Nicolae Pîrvulescu. Pierdere mare pentru Corvinul, a unuia dintre cei mai buni jucători ai săi
♦Min 11
Flavius Iacob se resimte și el, probabil tot în urma fazei din minutul 1, când a șutat în mingea la care a pus contră Ibrian. Iacob se resimte la genunchiul stâng, cu care a șutat la acea fază, spre deosebire de Ibiran, care a acuzat dureri la gleznă
♦Min 4
Cosmin Atanase intră pe teren în locul lui Florinel Ibrian, care nu a mai putut continua jocul în urma intervenției sale excelente din primul minute
♦Min 3
Ibrian se resimte după intervenția din minutul 1, nu mai poate continua jocul și va fi înlocuit. S-a accidentat la gleză după ce a călcat mingea
♦Min 1
Contră la minge în careul Unirii între Ibrian și Iacob. Căpitanul din acest meci al Unirii are o intervenție excelentă, la minge, și balonul iese în afara terenului din fundașul Corvinului. Dacă nu era atent, centralul putea acorda chiar penalty
♦Min 1 A început partida de la Hunedoara
Antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, a primit cartonaș galben în meciul trecut, după golul de 2-0 marcat de echipa sa împotriva Ciucului, iar acum este în stare de suspendare, astfel că vede jocul de la Hunedoara din tribună, fără să poată da indicații. De pe bancă va da indicații secundul său, Costea Enache, fost antrenor principal al Unirii în două rânduri, prima dată în sezonul în care echipa promova în Liga 2.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor


Al doilea meci al zilei în Liga 2, în etapa a 3-a a play-off-ului, prima intermediară dintre cele trei pe care le va avea turneul în acest sezon, are loc la Hunedoara, pe stadionul ”Michael Klein”, de la ora 19:00, între Corvinul și Unirea Slobozia. Cele două formații s-au mai întâlnit și în urmă cu trei săptămâni și jumătate, în chiar ultima etapă a sezonului regular, la acea dată la Slobozia, iar trupa ialomițeană a câștigat cu scorul de 3-1.

Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia se întâlnesc pentru a doua oară în Liga 2 în mai puțin de o lună

În ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, în data de 16 martie, Unirea Slobozia și Corvinul se întâlneau pe terenul ialomițenilor, iar trupa antrenată de Adrian Mihalcea se impune cu scorul de 3-1. La trei săptămâni și jumătate distanță, cele două formații care s-au aflat în majoritatea timpului în această ediție de campionat pe podium, chiar la egalitate de puncte o bucată de timp, au primul duel din cele două în play-off. Partida are loc, de această dată la Hunedoara și găsește formațiile despărțite de câteva puncte, nu la egalitate, așa cum se întâmpla luna trecută.

Unirea Slobozia a urcat de două etape pe primul loc în Liga 2 și are un avans de șapte puncte față de Corvinul, ajunsă pe locul 3 chiar după întâlnirea directă din 16 martie.

De atunci și până acum, Corvinul a înregistrat o remiză acasă cu Gloria Buzău (scor 1-1), în debutul play-off-ului, a urmat o victorie spectaculoasă tot în fața propriilor spectatori, 4-0 cu CFR Cluj, în sferturile Cupei României, iar sâmbăta trecută a remizat la Cisnădie, 0-0 cu CSC Șelimbăr, în etapa a 2-a a turneului în care se află în Liga 2.

De partea cealaltă, Unirea a evoluat în doar două partide, ambele în play-off-ul Ligii 2, ambele jucate acasă, un 1-0 cu CS Mioveni și un 2-0 cu FK Miercurea Ciuc, aceasta din urmă având loc duminică. Ținând cont că ialomițenii au încheiat sezonul regular tot acasă, cu acel 3-1 cu Corvinul, rezultă că aceștia au avut trei partide consecutive la Slobozia, iar acum, după aproape o lună, au din nou un joc în deplasare.

Florin Maxim vrea revanșa în fața Sloboziei, după eșecul Corvinului din sezonul regular

Antrenorul Corvinului, Florin Maxim, a lăudat Unirea Slobozia pentru modul în care arată în special pe teren propriu, dar a precizat că jucătorii săi pot administra prima înfrângere liderului din play-off-ul Ligii 2. Aceștia au o serie de patru jocuri la rând în care au obținut toate punctele.

Întâlnim liderul, o echipă foarte bine articulată, foarte bine organizată, care primeşte foarte greu gol. E adevărat că unul dintre golurile încasate în ultima perioadă a venit de la noi, dar trebuie să muncim mult pentru a reuşi să marcăm şi să ţinem toate punctele acasă. Nu e deloc întâmplător faptul că sunt pe prima poziţie. Au, poate, cel mai constant parcurs din acest sezon, aşa că ne aşteptăm la un meci dificil, echilibrat. Cum sunt toate jocurile din această fază, toate echipele cedează greu puncte, se luptă pentru fiecare părticică de teren. O formaţie foarte periculoasă pe contraatac, se vede asta prin rezultatele lor pe teren străin, unde au pierdut doar o dată până acum. O formaţie cu talie, cu jucători rapizi pe benzi, răbdătoare.

Avem în minte şi rezultatul de la Slobozia, sper că vom pregăti bine meciul şi sper să obţinem prima victorie din play-off. A câștigat și pe terenul Șelimbărului, o echipă bună pe teren propriu. Altfel, ei au jucat duminică, ar trebui noi să fim mai proaspeți, dar rămâne de văzut, sunt aspecte care contează mai puțin. Ei sunt o echipă foarte periculoasă, bună pe tranzițiile pozitive, o echipă care se aglomerează bine, sunt foarte activi și pe benzi.

Ne-au surprins și în sezonul regular, eu zic că am avut un mic plus, dar după pauză au știut să gestioneze mai bine și a fost un rezultat de partea lor”, a spus Florin Maxim înaintea partidei cu ialomițenii.

Corvinul ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 2 după primele două etape și are 39 de puncte.

  • Echipa hunedoreană are o serie de trei jocuri fără eșec, dintre care doar unul câștigat, și ce meci, cel cu CFR Cluj, după acel 1-3 de la Slobozia, în timp ce Unirea Slobozia are patru partide, toate câștigate, după acel 0-1 de acasă cu FK Miercurea Ciuc.
  • În Liga 2, Corvinul are 11 partide disputate acasă. Șapte le-a câștigat, pe trei le-a terminat la egalitate, iar singura pierdută a fost cu CS Mioveni. Cu 24 de puncte acumulate în cele 11 meciuri, trupa hunedoreană conduce clasamentul special am jocurilor disputate acasă.

Adrian Mihalcea vrea ca Unirea Slobozia să-și continue seria pozitivă: ”Va conta foarte mult și factorul oboseală”

Adrian Mihalcea este de părere că meciul de la Hunedoara va fi marcat de oboseala acumulată de jucători în ultima perioadă. Antrenorul Unirii este sincer și spune că echipele din Liga 2 nu sunt pregătite să joace din trei în trei zile meciuri cu intensitate, din acest motiv crede că acest lucru va fi observabil în prestația fotbaliștilor. E de părere că cine va reuși să se recupereze mai repede va avea câștig de cauză.

”Nu mai departe de acum două-trei săptămâni am jucat cu ei acasă, un meci câștigat de noi, dar extrem de dificil. Îi cunoaștem la fel de bine cum ne cunosc și ei pe noi și va conta, cred, foarte mult pentru mâine și factorul oboseală. Ambele echipe vin după meciuri cu încărcătură. Ei au avut și un meci cu o miză extraordinar de mare în Cupă și, fără să stau prea mult pe gânduri, zic cred că nu prea suntem pregătiți să jucăm din trei în trei zile meciuri cu intensitate.

Ne așteaptă primul meci din această săptămână importantă, în deplasare, contra unei echipe extrem de redutabilă pe teren propriu. Corvinul a arătat un potențial extraordinar în ultimele etape, pe teren propriu, atât în campionat, cât și în Cupă, și nu cred că va mai fi loc de ceva ca să le schimbe această stare de spirit.

Pentru noi e la fel de important acest joc ca și primele două meciuri din play-off și vrem să continuăm pe această linie de rezultate pozitive, să ne apropiem cât putem de mult de obiectivul propus”, a comentat Adrian Mihalcea înaintea jocului de la Hunedoara.

Înainte de debutul etapei a 3-a a play-off-ului Ligii 2, Unirea Slobozia ocupă locul 1, cu 46 de puncte.

  • La capitolul partide disputate în deplasare în acest sezon de Liga 2, trupa ialomițeană are 10 jocuri ”afară”, dintre care șase sunt câștigate, în trei a terminat la egalitate, iar unul l-a pierdut. Cu 21 de puncte ocupă locul 1 în clasamentul special al meciurilor jucate în deplasare.

George Găman arbitrează meciul de la Hunedoara dintre locul 3 și locul 1 din play-off-ul Ligii 2

Meciul de la Hunedoara va avea loc din nou în nocturnă, fiind al treilea joc consecutiv pe care Corvinul îl organizează acasă la lumina instalației mobile de iluminat. Stadionul ”Michael Klein” nu dispune de nocturnă, iar cea pe care o are acum a fost adusă special pentru a se putea organiza acasă întâlnirea din Cupa României cu CFR Cluj. A rămas pe poziții, fiindcă echipa lui Maxim s-a calificat în semifinală, unde va întâlni, tot acasă, FC Voluntari.

Jocul de astăzi începe la ora 19:00 și va avea la centru un arbitru din lotul de primă ligă. Este vorba despre George Cătălin Găman (Craiova). La cele două tușe sunt arbitri asistenți din lotul de Liga 2, Ioan Alexandru Corb (Satu Mare) și Daniel Ștefan Lar (Baia Mare). Arbitru de rezervă este Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba). Observator de arbitri din partea CCA este Mihai Florin Marcu (Oradea), iar delegat de joc din partea FRF este președintele AJF Caraș-Severin Viorel Lolea (Reşiţa).

Revenind la arbitrul central Găman, acesta a condus în acest sezon 15 partide, 11 din sezonul regular al SuperLigii, două în play-off-ul aceluiași campionat și două în Cupa României. Acum se va afla la primul meci arbitrat în Liga 2 în ediția 2023/24.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-19305698

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-voluntari-trimite-rezervele-in-semifinala-cupa-romaniei-cu-corvinul-19305695

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-dintre-corvinul-si-unirea-slobozia-are-arbitru-din-prima-liga-19305683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-vrea-revansa-dupa-esecul-corvinului-cu-unirea-slobozia-19305669

Marius ANGHEL 10 Apr. 2024, 20:57 Liga 2
Pe aceeași temă