Florin Maxim vrea revanșa contra Unirii Slobozia și prima victorie pentru Corvinul în play-off. Analiza antrenorului

Andrei PASCU 09 Apr. 2024, 16:56 Liga 2
Florin Maxim vrea revanșa contra Unirii Slobozia și prima victorie pentru Corvinul în play-off. Analiza antrenorului

Prima etapă intermediară din play-off-ul Ligii 2, a 3-a din calendar, debutează cu un meci puternic, între locul 3 și locul 1, între Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia. Cele două sunt despărțite de șapte puncte în acest moment, astfel că gazdele de miercuri, partida având ora de începere 19:00, trebuie să învingă pentru a mai spera la prima poziție.

Chiar dacă Hunedoara nu are drept de promovare, vrea locul 1 pentru o performanță simbolică, aceasta putând să îi dea încredere mare pentru sezonul următor, când ar urma să obțină dreptul legal de promovare, în urma schimbării formei de organizare a clubului.

În sezonul regular, în etapa a 19-a, partida de la Slobozia, dintre Unirea și Corvinul Hunedoara, s-a terminat 3-1.

Florin Maxim vrea revanșa după eșecul Corvinului din sezonul regular

Florin Maxim vrea să vadă nivelul jucătorilor săi după o perioadă foarte încărcată, cu meciuri din trei în trei zile. A făcut perioada de pregătire știind că urmează și astfel de momente, iar înaintea întâlnirii care va fi transmisă în format live-text de Liga2.ro a precizat că meciul va fi unul de o intensitate bună, din care vrea cele trei puncte.

Antrenorul Corvinului a lăudat Unirea Slobozia, pentru modul în care arată în special pe teren propriu, dar a precizat că jucătorii săi pot administra prima înfrângere liderului din play-off-ul Ligii 2.

Întâlnim liderul, o echipă foarte bine articulată, foarte bine organizată, care primeşte foarte greu gol. E adevărat că unul dintre golurile încasate în ultima perioadă a venit de la noi, dar trebuie să muncim mult pentru a reuşi să marcăm şi să ţinem toate punctele acasă.

Nu e deloc întâmplător faptul că sunt pe prima poziţie. Au, poate, cel mai constant parcurs din acest sezon, aşa că ne aşteptăm la un meci dificil, echilibrat. Cum sunt toate jocurile din această fază, toate echipele cedează greu puncte, se luptă pentru fiecare părticică de teren.

O formaţie foarte periculoasă pe contraatac, se vede asta prin rezultatele lor pe teren străin, unde au pierdut doar o dată până acum. O formaţie cu talie, cu jucători rapizi pe benzi, răbdătoare.

Avem în minte şi rezultatul de la Slobozia, sper că vom pregăti bine meciul şi sper să obţinem prima victorie din play-off. A câștigat și pe terenul Șelimbărului, o echipă bună pe teren propriu.

Altfel, ei au jucat duminică, ar trebui noi să fim mai proaspeți, dar rămâne de văzut, sunt aspecte care contează mai puțin. Ei sunt o echipă foarte periculoasă, bună pe tranzițiile pozitive, o echipă care se aglomerează bine, sunt foarte activi și pe benzi.

Ne-au surprins și în sezonul regular, eu zic că am avut un mic plus, dar după pauză au știut să gestioneze mai bine și a fost un rezultat de partea lor. (…)”, a spus Florin Maxim înaintea partidei de miercuri.

Corvinul Hunedoara și Unirea Slobozia, locurile 3 și 1 în play-off-ul Ligii 2

După meciul din etapa a 2-a din faza play-off-ului Ligii 2, după 0-0 contra CSC Șelimbăr, Corvinul se află la 39 de puncte, pe locul 3, în timp ce CSC Șelimbăr e la cota 43, pe locul 2.

Locul 1 e ocupat de Unirea Slobozia (46 de puncte), iar sub podium se situează Gloria Buzău (36 de puncte), FK Miercurea Ciuc (35 de puncte) și CS Mioveni (34 de puncte).

În etapa a 3-a a play-off-ului, Corvinul are meci în deplasare, iar apoi partida cu FK Miercurea Ciuc, din etapa a 4-a, pentru ca la mijlocul săptămânii următoare să aibă loc înfruntarea din semifinalele Cupei României, contra FC Voluntari, de pe teren propriu.

Băieții sunt foarte bine fizic, discutam aceste lucru în iarnă. În cantonament, în zilele dintre meciuri, aveam câte două antrenamente. Noi facem programul de așa natură încât jucătorii să fie proaspeți.

Sută la sută vor fi schimbări, și la noi, și la ei. Însă, toți sunt jucători pe care ne bazăm și vrem să luăm cele trei puncte”, a mai spus Maxim.

Reacția lui Florin Maxim înaintea partidei Corvinul Hunedoara – Unirea Slobozia:

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesirea-lui-zoltan-szondi-toti-impotriva-fk-miercurea-ciuc-19305659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandriei-ii-place-rozul-dar-situatia-sa-nu-e-una-deloc-roz-19305658

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficiali-ai-cs-tunari-au-iesit-la-atac-dupa-esecul-cu-csm-slatina-19305652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-programul-etapelor-3-si-4-din-play-off-si-etapei-3-din-play-out-19305648

Andrei PASCU 09 Apr. 2024, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă