Concordia Chiajna începe noul sezon de Liga 2 cu un lot schimbat aproape în totalitate. Doar patru jucători au fost păstrați dintre cei care au jucat barajul cu Chindia, iar noile achiziții sunt în număr de 12, șase venind de la cluburi din prima ligă

Marius ANGHEL 06 Aug. 2022, 00:51 Liga 2
Concordia Chiajna începe noul sezon de Liga 2 cu un lot schimbat aproape în totalitate. Doar patru jucători au fost păstrați dintre cei care au jucat barajul cu Chindia, iar noile achiziții sunt în număr de 12, șase venind de la cluburi din prima ligă

Concordia Chiajna și-a prezentat achizițiile și lotul de jucători cu care va aborda noul sezon de Liga 2, ediția 2022-2023, cu o zi înainte de primul meci oficial.

Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa ilfoveană joacă la Buftea cu nou-promovata CSM Slatina, iar vineri a anunțat jucătorii care sunt la dispoziția lui Ianis Zicu.

Concordia și-a menținut doar 4 jucători din vechiul lor, iar achizițiile noi sunt în număr de 12, jumătate fiind de la cluburi din prima ligă

Din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut, când s-a jucat baraj de promovare cu Chindia și a fost pierdut la lovituri de departajare, Concordia și-a păstrat extrem de puțini jucători. Au rămas doar patru: Raul Palmeș, Dorin Codrea, Azdren Llullaku și Adrian Ionuț Voicu.

Tot jucători ai clubului, însă reveniți din împrumuturi și păstrați în lot de Ianis Zicu sunt: Thomas Chesneau, Alex Duță, Alexandru Stănică și Cătălin Cocoș. În timp ce de la Academia clubului au fost promovați la prima echipă Giovani Ghimfus, Ionuț Catrina și Ionuț Voicu.

Noile achiziții sunt în număr de 12, iar de la cluburi din prima ligă din România au fost aduși jumătate din ei: Petre Goge (Rapid), Sorin Bușu (FC U Craiova), Leonard Alexandrescu (CS Mioveni), Mihai Constantinescu (Petrolul), Robert Mustacă (Farul) și Albert Voinea (CS Mioveni).

Iar campania de achiziții nu este încheiată, conform celor transmise de Concordia.

”Cu o zi înainte de debutul în Liga a 2-a, Clubul Sportiv Concordia Chiajna și-a prezentat lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2022-2023 sub comanda antrenorului Ianis Zicu.

Portari – CHUDY MARTIN (Slovacia) – 33 ani, venit de la SFK Sered (Slovacia), CHESNEAU THOMAS – 23 ani, revenit de la Dinamo București, DUȚĂ VASILICĂ ALEX – 20 ani, revenit de la Dacia Unirea Brăila.

Jucători de câmp – SIMION RADU MARIAN – 21 ani, venit de la FC Pucioasa, GOGE PETRE LUCIAN – 31 ani, venit de la Rapid București, MARIC LUKA (Croația) – 35 ani, venit de la FC Brașov, STANICA ALEXANDRU – 22 ani, revenit de la Metalul Buzau, BUSU MARIAN SORIN – 33 ani, venit de la U Craiova 1948, ALEXANDRESCU LEONARD – 20 ani, venit de la CS Mioveni, CODREA DORIN – 26 ani, PALMES RAUL – 25 ani. PATURCA IOAN PAUL – 26 ani, venit de la Gloria Buzau, CONSTANTINESCU MIHAI – 20 ani, venit de la Petrolul Ploiesti, MUSTACA ROBERT – 20 ani, venit de la Farul Constanta, NEGOI NICOLAE CLAUDIU – 18 ani, venit de la Inainte Modelu, GHIMFUS GIOVANI – 16 ani, promovat de la Academia Concordia Chiajna, CATRINA IONUT – 18 ani, promovat de la Academia Concordia Chiajna, VOICU IONUT – 19 ani, promovat de la Academia Concordia Chiajna, LLULLAKU AZDREN – 34 ani, VOICU ADRIAN – 30 ani, VOINEA ALBERT – 29 ani, venit de la CS Mioveni, NDIAYE MEDIOP (Senegal) – 31 ani, venit de la CSM Resita, COCOS CATALIN – 20 ani, revenit de la CS Afumati.

Conducerea clubului si staff-ul tehnic au anuntat ca pana la finalul perioadei de transfer lotul de jucatori va mai suferi modificari”, sună comunicatul Concordiei Chiajna.

La stadionul din Chiajna s-a schimbat gazonul. Cu CSM Slatina se joacă la Buftea

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Concordia a picat să joace acasă. Meciul cu CSM Slatina, o nou-promovată, nu va fi organizat pe propriul stadion, nici măcar pe terenul secund al complexului sportiv din Chiajna, ci la Buftea, pe terenul de iarbă al bazei federației.

Motivul aceste mutări la Buftea este legat de faptul că la stadionul din Chiajna încă nu s-au încheiat demersurile de schimbare a suprafeței de joc de la teren sintetic din nou la gazon natural.

”În prima etapă a ediției de campionat 2022-2023 a Ligii a 2-a, echipa noastră va juca la Centrul National de Fotbal Buftea și va primi vizita nou-promovatei CSM Slatina, sâmbătă 06.08.2022, ora 11.00. Jocul se va disputa la Buftea, deoarece pe stadionul Concordia Chiajna Central s-a schimbat suprafața de joc cu gazon de iarbă natural”, a informat echipa ilfoveană, care se va afla la al patrulea sezon în care va încerca să promoveze înapoi în prima ligă.

În perioada de pregătire de vară, inclusiv în cantonamentul efectuat la Brașov, Concordia Chiajna a înregistrat următoarele rezultate în meciurile amicale disputate:0-4 cu FC Voluntari, 1-0 cu Dinamo, 1-2 cu Campionii FC Argeș, 2-3 cu Gloria Buzău, 1-1 și 1-3 cu Metaloglobus și 0-0 cu Progresul Spartac.

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 06 Aug. 2022, 00:51 Liga 2
Pe aceeași temă