Concordia Chiajna continuă seria mutărilor importante și a făcut încă un transfer din Liga 1. Neluț Roșu a semnat și s-a întors la echipă după cinci ani

Răzvan STÎNGĂ 18 Jan. 2022, 13:26 Liga 2
Concordia Chiajna continuă seria mutărilor importante și a făcut încă un transfer din Liga 1. Neluț Roșu a semnat și s-a întors la echipă după cinci ani

Neluț Roșu (28 de ani) s-a întors la Concordia Chiajna, la cinci ani de la ultima experiență avută la formația din Ilfov. De altfel, cea mai lungă perioadă a carierei a fost petrecută de mijlocaș chiar la gruparea din Chiajna, pentru care a prins mai bine de 80 de meciuri în Liga 1.

Neluț Roșu a revenit la Concordia Chiajna 

Neluț Roșu s-a despărțit de FC Voluntari, ultima echipă la care a fost legitimat, zilele trecute, reziliere intuită din perspectiva faptului că de la startul campionatului de Liga 1 a prins doar patru meciuri. În plus, nici nu a făcut parte din lotul cu care FC Voluntari s-a reunit în 2022.

Referitor la precedentele formații ale lui Neluț Roșu, el a mai jucat, printre altele, la FC Botoșani, CFR Cluj sau fosta Viitorul Constanța. Are două trofee în dreptul său, fiind în lotul fostei Viitorul Constanța în momentul titlului din 2017, dar și în lotul echipei CFR Cluj în 2016, când era cucerită Cupa României.

Neluț Roșu a fost dorit și de ”U” Cluj 

Născut la Cluj-Napoca, Neluț Roșu a fost dorit și de Universitatea Cluj, dar iată că în cele din urmă s-a întors la Concordia Chiajna.

”Mijlocașul Neluț Roșu a devenit începând de astăzi jucătorul echipei noastre. În vârstă de 28 de ani, fotbalistul născut în Cluj-Napoca, a fost achiziționat de la FC Voluntari, formație pentru care a evoluat de patru ori în prima parte a Ligii 1.

Neluț Roșu a mai evoluat la Chiajna și în trecut, bifând mai multe sezoane în echipamentul alb-verde. Alte echipe la care a mai evoluat au fost UTA Arad, Astra Giurgiu, Levski Sofia, FC Viitorul,  CFR Cluj, FC Botoșani și Luceafărul Oradea.

Neluț Roșu reprezintă a treia achiziție a iernii pentru Concordia. Clubul nostru îi urează bun venit și cât mai multe realizări în echipamentul vulturilor verzi!”,  a anunțat Concordia Chiajna pe site-ul oficial.

  • Concordia Chiajna e la a treia achiziție. Claudiu Niculescu i-a mai primit în actuala perioadă de transferuri pe atacantul Nemanja Sokovic (25 de ani, ex Ripensia) și pe mijlocașul Bogdan Barbu (29 de ani, ex Rapid).

Concordia Chiajna a reziliat, în sfârșit, cu Hamza Younes 

În plus, în același anunț în care a făcut publică venirea lui Neluț Roșu, Concordia Chiajna a recunoscut și rezilierea contractuală cu atacantul Hamza Younes, la mai bine de o lună de când a precizat că intenționează să rupă contractul cu el. Vârful nu voia să plece de la echipă, dar acum conducerea l-a convins să accepte încetarea colaborării.

Hamza Younes a sosit la Chiajna în luna februarie a anului trecut, iar în acest sezon de divizie a doua a fost trimis pe teren de Claudiu Niculescu în 14 meciuri, reușind să marcheze doar două goluri.

”Totodată, începând de astăzi, clubul nostru a încheiat colaborarea cu tunisianul Hamza Younes, căruia îi dorește mult succes în carieră!”, a mai precizat Concordia Chiajna.

În privința celorlalte plecări, înainte de rezilierea cu Hamza Younes, Concordia Chiajna a mai renunțat la Marian Anghelina, Valentin Balint, Valentin Lazăr, Florin Sandu și Ionuț Biceanu, acesta din urmă semnând cu FC Hermannstadt.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-presedintele-concordiei-chiajna-riposteaza-dupa-ce-impresarul-lui-alexandru-albu-a-anuntat-transferul-definitiv-la-rapid-nu-e-adevarat-si-eu-am-ramas-surprins-de-ce-s-a-intamplat-19215697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-a-plecat-in-singurul-cantonament-al-perioadei-de-pregatire-dar-lotul-nu-e-complet-cristian-pustai-mai-asteapta-doi-jucatori-sper-sa-mai-aducem-un-mijlocas-si-un-fundas-amandoi-cu-19216635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/negocieri-finalizate-cu-succes-la-poli-iasi-alexandru-stan-si-marian-stoenac-au-acceptat-si-ei-diminuarea-salariilor-stan-ramane-in-continuare-cel-mai-bine-platit-jucator-din-lot-19216631

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-va-fi-ultima-echipa-din-liga-2-care-isi-reia-antrenamentele-in-2022-cum-vrea-antrenorul-marius-paun-sa-completeze-lotul-de-jucatori-si-amicalele-stabilite-in-perioada-de-pregatire-19216618

Răzvan STÎNGĂ 18 Jan. 2022, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă