Valentin Balint, al patrulea fotbalist de care Concordia Chiajna vrea să se debaraseze, dar nu și ultimul. Cristian Tănase: ”Mai sunt jucători la care vrem să renunțăm, antrenorul decide”

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2021, 19:02 Liga 2
Valentin Balint, al patrulea fotbalist de care Concordia Chiajna vrea să se debaraseze, dar nu și ultimul. Cristian Tănase: ”Mai sunt jucători la care vrem să renunțăm, antrenorul decide”

Valentin Balint (27 de ani) este un alt nume la care Concordia Chiajna vrea să renunțe în această iarnă, al patrulea până acum pe lista plecărilor, după fundașul Marian Anghelina (30 de ani), atacantul Hamza Younes (35 de ani) și mijlocașul Valentin Lazăr (32 de ani).

Concordia Chiajna negociază rezilierea contractuală cu Valentin Balint

Dacă lucrurile cu Anghelina sunt clare încă de zilele trecute, cu Younes și Lazăr situația nu s-a rezolvat nici acum, iar contractele nu au fost reziliate. În privința celor doi, la fel ca în cazul lui Valentin Balint, discuțiile vor avea loc vineri, 17 decembrie.

  • Articolul detaliat cu situațiile lui Anghelina, Younes și Lazăr poate fi citit AICI 

Balint nu este însă ultimul fotbalist de care ilfovenii vor să se despartă. Până la finalul anului, Claudiu Niculescu va decide și ce alte nume vor mai pleca, dat fiind faptul că este nemulțumit și de alți jucători.

Vrem să renunțăm și la Valentin Balint. Așa a decis Claudiu, iar mâine vom discuta cu el, dar și cu ceilalți doi, Hamza și Lazăr. Vedem cum se va încheia totul, noi nu putem obliga pe cineva să rezilieze, vedem în ce măsură ne putem înțelege cu ei.

Mai sunt jucători la care vrem să renunțăm, Claudiu decide. Ne întâlnim periodic cu stafful, discutăm, se vor mai lua decizii în perioada următoare cu privire la plecări.

Nu am început negocierile pentru veniri, dar cu siguranță vor fi. Vrem să aducem și un fundaș stânga, avem nevoie de dublaj pe postul lui Cherecheș, chiar dacă el e un jucător bun. Dacă vom merge și în play-off, cu atât mai mult avem nevoie de dublaj acolo”, a spus Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, pentru Liga2.ro.

Valentin Balint, fără gol în actuala stagiune 

Valentin Balint a fost folosit în 12 meciuri (434 de minute) în Liga 2, din totalul celor 16 etape disputate până acum. În ciuda poziției, vârful nu a reușit să marcheze nici măcar un gol. Chiar din acest motiv e hotărât Claudiu Niculescu să renunțe la el, deși fotbalistul a venit la Chiajna la începutul campionatului.

Nici stagiunea trecută nu a fost una bună pentru Balint, care a marcat un singur gol în 17 meciuri pentru Petrolul.

Concordia Chiajna intenționează să facă un cantonament în Turcia 

Lucrurile încep să se contureze din ce în ce mai mult și la Concordia Chiajna, iar președintele echipei a mai declarat pentru Liga2.ro că în mare parte s-a decis și perioada de pregătire din ianuarie. Primele zile de antrenamente vor avea loc la baza din Chiajna, iar apoi se dorește plecarea într-un stagiu centralizat, în Turcia, în Antalya, dar totul depinde de cum evoluează situația cu coronavirusul.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2021, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă