Concluziile lui Nae Constantin după amicalul pierdut cu Chindia. Vlad Prejmerean a debutat în tricoul Petrolului, după momentele grele petrecute la Viitorul Pandurii: ”M-au încercat multe gânduri, dar sunt hotărât să fac fotbal și am fost puternic”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2021, 15:01 Liga 2
Concluziile lui Nae Constantin după amicalul pierdut cu Chindia. Vlad Prejmerean a debutat în tricoul Petrolului, după momentele grele petrecute la Viitorul Pandurii: ”M-au încercat multe gânduri, dar sunt hotărât să fac fotbal și am fost puternic”

Petrolul a pierdut cu scorul de 1-4 amicalul desfășurat vineri, pe stadionul ”Ilie Oană”, cu prim-divizionara Chindia Târgoviște, în pauza de campionat generată de meciurile naționalelor. Echipa lui Nicolae Constantin a condus la finalul primei reprize de 60 de minute, iar în partea secundă, una de 45 de minute, a încasat patru goluri.

Nae Constantin, după amicalul pierdut cu Chindia: ”Meciul ăsta l-am împărțit în trei și în niciuna dintre reprize nu am intrat cu titularii”

La finalul partidei de la Ploiești, antrenorul Petrolului, Nicolae Constantin, s-a declarat mulțumit de acest joc, chiar dacă a fost pierdut.

”În prisma scorului, a fost un contact dur. E un meci care ne ajută mult, pentru că ne arată potențial, ne arată unde suntem, minusurile ni le scoate în evidență. Ne e de ajutor astfel de meciuri, în momentul în care nu e miză”, a spus Constantin, care a explicat și cum a gândit utilizarea jucătorilor în acest meci: ”Practic, eu meciul ăsta l-am împărțit în trei și în niciuna dintre reprize nu am intrat cu titularii. Am încercat să fac trei echipe echilibrate, să dăm minute la toți jucătorii, să-i vedem pe toți, să-i simțim în antrenament cum sunt. Deci nu pot să zic că s-a văzut diferența. S-a văzut o diferență în momentul în care în ultimele 45 de minute adversarul a intrat cu prima echipă și noi cu echipa pe care am gândit-o. Atunci s-a văzut diferența, dar sunt meciuri care ne ajută.”

  • Petrolul a început în formula Nic. Cebotari – Al. Olaru, Lică, Huja, A. Oprea – Cebotaru, Sil. Pană – Mih. Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic, iar după jumătatea primei părți au intrat Buia, Măzărache, Seto, S. Diarra, M. Bratu, Ant. Manolache și portarul Alex Radu. Din repriza a doua au intrat și R. Avram – Boțogan, Meijers, Ant. Manolache, Andr. Rus și Prejmerean, iar pe parcurs au mai fost folosiți M. Chindriș, M. Coman, Nițescu, C-tin. Stoica, Vajushi și David Ilie.

Meciul cu Concordia se joacă joi: ”E destul de repede, dar asta e situația”

Pentru Petrolul (36 puncte), liderul Ligii 2 după 13 etape, cu 11 victorii consecutive, urmează meciul oficial cu Concordia Chiajna, ocupanta locului 3, cu 30 de puncte, la egalitate cu a doua clasată ”U” Cluj. Derby-ul rundei a 14-a se joacă chiar în deschiderea etapei, joi, de la ora 20:30, pe ”Ilie Oană”.

Petrolul îi va recupera de la loturile naționalelor abia miercuri pe căpitanul Valentin Țicu (Under 21) și pe Sergiu Pîrvulescu (Under 19), ambii fundași laterali. Antrenorul ”găzarilor” spune că are variante pentru înlocuirea acestora: ”Avem un lot destul de numeros și sunt sigur că putem găsi soluții la oricare jucător care lipsește. Nu îmi place să mă plâng, am spus-o tot timpul, e destul de repede meciul cu Chiajna, dar asta e situația, încercăm să ne adaptăm și să găsim cele mai bune soluții. E un meci important, care trebuia să vină la un moment dat, vine într-un moment bun, zic eu, și o să încercăm să scoatem maximum.”

Vlad Prejmerean, pentru prima dată utilizat de Petrolul, momentan într-un amical

Din repriza a doua a amicalului cu Chindia, pentru Petrolul a evoluat și ultima achiziție a echipei, mijlocașul ofensiv Vlad Prejmerean, fost la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Acesta a semnat din postura de jucător liber de contract, după o perioadă mai lungă în care s-a judecat cu fostul său club, care îi falsificase semnătura pentru a nu-l lăsa să plece în altă parte.

”Din păcate, n-am mai jucat într-un meci oficial din 12 mai, din meciul de cupă (2-2 la Târgu Jiu cu U Craiova, în ediția trecută a Cupei României, în semifinală), și îmi doresc, vreau să muncesc, am întâlnit un grup unit aici și am încredere în mine că va fi bine.

A fost o perioadă dificilă, m-au încercat multe gânduri, dar sunt hotărât să fac fotbal și am fost puternic, am trecut peste. Sunt hotărât să promovez cu Petrolul, de asta am venit. Vreau să pun umărul la promovare. Avem tot ce ne trebuie, avem condiții, echipă, suntem o familie, băieții m-au primit foarte bine. Sunt fericit unde sunt și sper să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Prejmerean.

Despre amicalul cu Chindia, fotbalistul care încă nu a debutat într-un meci oficial pentru Petrolul a spus: ”Au fost niște goluri luate din niște greșeli, în a doua repriză. Eu zic că suntem de valoare apropiată și așa a fost să fie astăzi.”

REZUMATUL amicalului Petrolul – Chindia 1-4 și reacțiile lui Vlad Prejmerean și Nicolae Constantin:

https://www.youtube.com/watch?v=Pfblpk1A7gM

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-invinsa-la-scor-de-chindia-intr-un-amical-in-care-a-condus-pe-ilie-oana-dambovitenii-si-au-revenit-dupa-mai-bine-de-o-ora-de-joc-19209727

 

 

Marius ANGHEL 13 Nov. 2021, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă