Vlad Prejmerean, fostul căpitan al echipei Viitorul Pandurii, a semnat cu Petrolul. Mijlocașul a câștigat litigiul cu fostul său club

Marius ANGHEL 26 Oct. 2021, 17:13 Liga 2

Petrolul Ploiești a perfectat o nouă achiziție în această săptămână, înaintea meciului din etapa a 12-a a Ligii 2, un jucător promițător, care în acest sezon nu a evoluat fiindcă a fost în litigiu cu clubul cu care avea contract.

Brașoveanul Vlad Prejmerean (23 de ani) a devenit în cele din urmă liber de contract după ruptura de Luceafărul Oradea și poate evolua pentru Petrolul. Momentan, mijlocașul care ultima dată a evoluat la Viitorul Pandurii Târju Jiu trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Vlad Prejmerean, jucătorul Petrolului până în vara lui 2024

Petrolul a anunțat astăzi după-amiază semenarea contractului cu Vlad Prejmerean până în vara anului 2024, adică pe doi ani și jumătate.

”New player!
Clubul nostru a ajuns, astăzi, la un acord cu Vlad Prejmerean, acesta semnând un angajament valabil până la finalul stagiunii 2023-2024.
În vârstă de 23 de ani, noul echipier al „galben-albaștrilor” evoluează pe postul de mijlocaș central și are experiență eșalonului secund, după ce, în ultimele sezoane, a jucat pentru Luceafărul Oradea și Viitorul Pandurii Târgu-Jiu.
Bun venit, Vlad Prejmerean!
Hai Petrolul!”
, a transmis Petrolul.

Prejmerean a fost în litigiu cu fostul său club

Vlad Prejmerean a evoluat în ultimele două sezoane la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a ajuns după ce s-a remarcat la Luceafărul Oradea. Ambele cluburi, foste chiar adversare în Liga 2, sunt conduse din umbră, prin interpuși, de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină.

În vară, din informațiile Liga2.ro, Prejmerean știa că trebuie să devină jucător liber de contract, la fel ca mulți alți coechipieri de la Viitorul Pandurii, care au ajuns în Liga 1, numai că, surpriză, s-a trezit că ar mai avea contract. S-a ajuns la litigiu și chiar la o plângere penală împotriva lui Sarcină, pe motiv că semnătura i-a fost falsificată.

De curând, comisiile FRF s-au pronunțat în litigiul dintre Vlad Prejmerean și Luceafărul Oradea, clubul de unde fusese împrumutat la Viitorul Pandurii, și jucătorul a fost declarat liber de contract.

Petrolul a intrat pe fir și a obținut semnătura mijlocașului originar din Brașov și care în cariera sa a mai evoluat la AFC Hărman, în Liga 2. În Liga 2 a jucat pentru Luceafărul Oradea (2018-2019 – 31 meciuri) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (2019-2020 – 16 meciuri și 1 gol / 2020-2021 – 22 meciuri și 2 goluri).

ACS Petrolul 52 a depus documentația pentru a participa la licitația de atribuire a mărcilor Petrolul

în altă ordine de idei, ACS Petrolul 52 a comunicat, ieri, încă o dată, că va participa la licitația privind atribuirea celor șase mărci Petrolul. Licitația va fi organizată de Primăria Municipiului Ploiești în data de 28 octombrie, iar conducătorii liderului Ligii 2 au depus, ieri, documentația necesară pentru participarea la eveniment.

Persoanele împuternicite să reprezinte asociația la procedura de licitație au fost nominalizate în ședința Adunării Generale a ACS Petrolul 52, acestea fiind Costel Lazăr, Octavian Grigore și Ion Cojocaru.

”Cu sprijinul membrilor fondatori ai Asociației și cu concursul colegilor mei din club am întocmit și depus documentația necesară participării la licitație. Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”, a precizat președintele Costel Lazăr.

  • Petrolul ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2 după 11 etape, cu 30 de puncte, iar în runda a 12-a joacă duminină, de la ora 12:30, la Giurgiu, cu Astra (locul 19, 2 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-lazar-dupa-ce-petrolul-a-invins-si-steaua-si-a-ajuns-la-noua-victorii-consecutive-acesta-este-un-parcurs-al-unei-echipe-care-isi-doreste-sa-promoveze-ce-spune-despre-posibi-19206374

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acs-petrolul-52-va-participa-la-noua-licitatie-de-atribuire-a-marcilor-petrolul-clubul-are-certificat-fiscal-pe-zero-insa-cu-datorii-reesalonate-proiectul-de-asociere-cu-primaria-19205444

Marius ANGHEL 26 Oct. 2021, 17:13 Liga 2
Pe aceeași temă