Petrolul, învinsă la scor de Chindia, într-un amical în care a condus pe ”Ilie Oană”! Dâmbovițenii și-au revenit după mai bine de o oră de joc | VIDEO rezumat

Marius ANGHEL 12 Nov. 2021, 14:30 Liga 2

Petrolul a disputat astăzi dimineață, vineri, un meci amical cu prim-divizionara Chindia Târgoviște, în lipsa jocurilor oficiale de la finalul acestei săptămâni, din cauza pauzei din campionat generată de partidele naționalelor. Dâmbovițenii s-au impus cu 4-1, după ce prahovenii au avut 1-0 la pauză și au condus până în minutul 67.

Jarovic a marcat pentru Petrolul în amicalul cu Chindia

În prima repriză a amicalului desfășurat pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, acolo unde își dispută ambele echipe meciurile de acasă din campionat, divizionara secundă Petrolul a înscris prin Senad Jarovic, în minutul 36, cu o deviere din marginea careului mic în urma unei centrări venite de pe stânga de la Aris Oprea.

Repriza a avut 60 de minute, iar Petrolul a început în formula: Nic. Cebotari – Al. Olaru, Lică, Huja, A. Oprea – Cebotaru, Sil. Pană – Mih. Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic. După jumătatea primei părți, pe teren au intrat Buia, Măzărache, Seto, S. Diarra, M. Bratu, Ant. Manolache și portarul Alex Radu.

Partea a doua a întâlnirii a ținut 45 minute, iar Nicolae Constantin i-a mai trimis pe teren din startul reprizei și pe R. Avram, Boțogan, Meijers, Ant. Manolache, Andr. Rus și Prejmerean. Pe parcurs au mai intrat M. Chindriș, M. Coman, Nițescu, C-tin. Stoica, Vajushi și David Ilie.

A fost un bun prilej pentru antrenorul liderului Ligii 2 să-și vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are sub comandă, acum având, practic, întreg lotul disponibil.

Chindia a defilat în repriza secundă a testului de pe ”Ilie Oană”

Diferența de valoare între jucătorii utilizați în partea a doua s-a văzut clar în favoarea Chindiei. Trupa din Târgoviște a reușit egalarea la șapte minute de la debutul reprizei, prin Marco Dulca (67), iar Raul Avram, titularul Petrolului, a mai primit goluri și de la Cristian Neguț (82), Daniel Popa (98) și Daniel Florea (105). Dâmbovițenii s-au impus, astfel, cu 4-1.

Emil Săndoi a început amicalul de pe ”Ilie Oană” în formula: R. Pop – Martac, Celea, Kocic, Ad. Ioniță, Atanase, Sg. Suciu, Jipa, Andr. Șerban, Ad. Stoian și Cherchez. În partea a doua au evoluat: Căbuz – Corbu, Căpușă, P Iacob, Rrumbullaku, Cr. Neguț, M. Dulca, Popadiuc, Matiș, D. Popa și D. Florea.

Pentru Petrolul și Chindia urmează meciuri pe ”Ilie Oană”, cu Concordia, respectiv Rapid

Pentru Petrolul (36 puncte), liderul Ligii 2 după 13 etape, cu 11 victorii consecutive, urmează acum meciul oficial cu Concordia Chiajna, ocupanta locului 3, cu 30 de puncte, la egalitate cu a doua clasată ”U” Cluj. Derby-ul rundei a 14-a se joacă chiar în deschiderea etapei, joi, de la ora 20:30, pe ”Ilie Oană”.

În schimb, Chindia, clasată pe locul 10, cu 17 puncte, în Liga 1 după 15 etape, va evolua vineri, de la ora 20:30, tot pe ”Ilie Oană”, cu Rapid (locul 5, 26 puncte), în runda a 16-a.

REZUMATUL amicalului Petrolul – Chindia 1-4:

https://www.youtube.com/watch?v=Pfblpk1A7gM

Foto și video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-14-a-a-ligii-2-incepe-si-se-termina-cu-cate-un-derby-petrolul-concordia-respectiv-steaua-u-cluj-programul-si-meciurile-televizate-19209688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-ticu-un-lider-atipic-la-19-ani-e-o-onoare-pentru-orice-copil-ploiestean-sa-fie-capitanul-petrolului-a-facut-pasul-la-echipa-mare-din-liga-4-dar-ce-traieste-acum-e-unic-19209334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premiera-pentru-armando-vajushi-dupa-partida-cu-dunarea-calarasi-mijlocasul-petrolului-performanta-unica-in-cariera-cred-ca-e-primul-meci-in-care-reusesc-asta-19209214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-editiei-trecute-a-ligii-2-a-debutat-la-petrolul-marius-coman-a-trecut-peste-accidentarea-grava-suferita-in-vara-a-fost-un-sentiment-de-nedescris-19209203

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-nu-vaneaza-recorduri-ci-locul-1-nae-constantin-discurs-ferm-dupa-succesul-categoric-cu-dunarea-calarasi-importante-sunt-punctele-suntem-pe-o-pozitie-care-ne-place-si-ne-convine-19208936

Marius ANGHEL 12 Nov. 2021, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă