SC Oțelul a venit cu comunicat de presă după partida cu Gloria Buzău. Precizările clubului gălățean

Andrei PASCU 17 May. 2023, 19:02 Liga 2
SC Oțelul a venit cu comunicat de presă după partida cu Gloria Buzău. Precizările clubului gălățean

SC Oțelul este în luptă directă cu Dinamo pentru al doilea loc promovabil în SuperLiga României. Ultima etapă va decide cine va urca în prima divizie fără să joace baraj, iar învinsa va întâlni, în dublă manșă, o formație din zona roșie a întâiului eșalon.

Comunicatul emis de SC Oțelul, după partida cu Gloria Buzău

SC Oțelul a luat doar un punct în ultimele patru meciuri din play-off-ul Ligii 2, motiv pentru care Dinamo a reușit să revină și să egaleze la puncte trupa lui Dorinel Munteanu, ambele având 46. Deși Cristian Munteanu și Dorinel Munteanu au acuzat arbitrajul după jocul trecut, cu Gloria Buzău (scor 0-1), a venit și un comunicat din partea conducerii, mai liniștit.

Semnat de președintele Marian Brăilescu, comunicatul este formulat strict pe partea sportivă și aduce în discuție importanța victoriei în partida de duminică, cu Unirea Dej, de pe teren propriu. SC Oțelul vrea să adune pe stadion cât mai mulți oameni, arena urmând să fie cu siguranță plină la ora de start a confruntării.

Marian Brăilescu a semnat comunicatul publicat de SC Oțelul: ”Să lăsăm în urmă atacurile, acuzațiile nefondate și deciziile de arbitraj discutabile”

Deși e presiune mare pe SC Oțelul în acest moment, ratând de două ori șansa de a asigura promovarea directă, Marian Brăilescu solicită susținerea fanilor și renunțarea la acele detalii care nu au legătură cu partea sportivă, dar anumite discuții din spațiul public au fost începute chiar de gălățeni.

Dragi suporteri ai echipei Oțelul Galați,

Ne aflăm într-un moment crucial, un moment în care putem scrie istorie alături de echipa noastră iubită. Meciul decisiv pentru promovarea în prima ligă, împotriva echipei Unirea Dej, este în fața noastră, iar acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de unitate și susținere.

În drumul nostru spre promovare, am întâmpinat obstacole, după cum ați văzut, avem parte de atacuri, acuzații nefondate și ne confruntăm cu decizii de arbitraj discutabile. Dar acum, vă îndemn să le lăsăm în urmă. Concentrați-vă pe ceea ce putem controla: puterea noastră de a susține echipa și de a fi alături de aceasta în fiecare minut al următorului joc. Să nu ne lăsăm împovărați de critici sau de comentariile negative. Acum este momentul să le ignorăm și să ne concentrăm pe ceea ce ne-a adus aici: dragostea și pasiunea pentru echipa noastră. În loc să răspundem la atacuri, să le arătăm tuturor prin forța noastră și prin sprijinul necondiționat că suntem aici pentru Oțelul Galați.

Haideți să strângem rândurile și să creăm o atmosferă incredibilă pe stadion. Fiecare încurajare, fiecare scandare poate face diferența în acest meci decisiv. Jucătorii noștri au nevoie de noi, au nevoie de energia și susținerea noastră pentru a da totul pe teren.

Promovarea în prima ligă este un obiectiv pe care îl merităm și pentru care am luptat din greu. Duminică este ziua în care putem scrie o nouă pagină în istoria echipei noastre. Haideți să ne ridicăm în picioare, să ne îmbrățișăm culorile și să strigăm într-un glas pentru Oțelul. Fie ca strigătul susținerii noastre să se audă peste tot, să inspire jucătorii și să îi propulseze către victorie.

Indiferent de ceea ce ne rezervă acest meci, să ne amintim că suntem o familie, suntem suporterii Oțelului Galați. Să ne susținem echipa și să continuăm să fim mândri de ceea ce am realizat până acum. Să facem ca această promovare să fie una istorică, să ne aducă mândrie în inimile noastre de oțelari. Uniți în susținerea echipei noastre, vom depăși orice obstacol și vom demonstra că suntem invincibili.

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați”, se arată în comunicatul emis de SC Oțelul.

SC Oțelul încheie play-off-ul cu Unirea Dej

SC Oțelul a acumulat doar 10 puncte în grupa pentru promovare. A început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, dar acum se află pe 4, cu 46 de puncte, la egalitate cu Dinamo, ocupanta locului 3. În același timp, e la trei și 11 puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. Gălățenii au avans de patru puncte peste locul 5, Gloria Buzău.

Ultima etapă din play-off aduce pentru SC Oțelul un meci pe teren propriu, cu Unirea Dej, confruntare care va avea loc duminică, de la ora 13:00. Tot atunci se vor disputa și celelalte două dueluri ale rundei, Steaua – Gloria Buzău și Poli Iași – Dinamo.

Foto: Andrei Pițigoi (Sport Pictures) și SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-19271425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-un-car-de-nervi-dupa-gloria-buzau-sc-otelul-19271426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-a-izbucnit-la-finalul-meciului-de-la-buzau-otelul-a-fost-macelarita-de-arbitru-nu-mai-e-nicio-smecherie-aici-a-fost-pe-fata-presedintele-gloriei-s-a-simtit-atacat-19271337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/imagini-fabuloase-cu-adrian-mihalcea-antrenorul-gloriei-buzau-a-simulat-o-lovitura-primita-de-la-ionut-neagu-si-s-a-tavalit-pe-jos-in-prelungirile-meciului-cu-sc-otelul-arbitrul-n-a-gustat-teatrul-s-19271323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-1900-in-crang-echipa-lui-dorinel-munteanu-la-a-doua-ocazie-sa-bifeze-matematic-promovarea-in-prima-liga-19271262

 

 

Andrei PASCU 17 May. 2023, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă