Dorinel Munteanu a răbufnit și n-a mai ținut cont de nimic după meciul cu Buzău: ”Arbitrul s-a făcut de râs.” A continuat să vorbească despre jocuri de culise: ”Nu le spune nimeni jucătorilor să piardă, dar sunt sigur că se mai întâmplă asta”

Andrei PASCU 17 May. 2023, 14:40 Liga 2

SC Oțelul se consideră dezavantajată de cele întâmplate în partida cu Gloria Buzău (scor 0-1), din pricina modului în care a condus duelul brigada care l-a avut la centru pe Viorel Flueran (Craiova). Au fost decizii cel puțin controversate, iar Cristian Munteanu a fost primul care a ieșit cu declarații.

Dorinel Munteanu, un car de nervi după Gloria Buzău – SC Oțelul

Dorinel Munteanu a vorbit și el în cele din urmă, dar a refuzat să ofere interviul de la finalul partidei pentru televiziunile care transmit jocurile din Liga 2. ”Dau interviu doar la televiziunea mea de la Galați, atât. Aaaa, să mă amendeze, să mă suspende. Gata, m-am săturat, nu mi-e teamă!”, a spus Dorinel Munteanu când a fost solicitat la interviu, supărat pe faptul că echipa lui a fost dezavantajată.

Antrenorul echipei SC Oțelul a vorbit însă, apoi, despre ce s-a întâmplat la Buzău și a criticat aspru modul în care a fost arbitrată partida. A cerut implicarea Comisiei Centrale a Arbitrilor și a spus despre Viorel Flueran, arbitru care face loc din lotul de prima divizie, că s-a făcut de râs în urma prestației.

Dorinel Munteanu cere intervenția CCA și sancționarea lui Viorel Flueran

Oricum, Munteanu nu se așteaptă ca Flueran să fie sancționat pentru greșelile din meciul de marți seară.

Din punctul meu vedere, arbitrul s-a făcut de râs. Dar pe ei n-are cine să-i tragă la răspundere. Noi avem șefi, oameni care ne finanțează, față de care suntem datori.

Este rușinos și facem apel la Comisia de Disciplină și CCA pentru a avea arbitraje corecte. Dacă pierdem, să pierdem pe mâna noastră. Avem în față un meci foarte, foarte greu”, a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.

Dorinel Munteanu continuă să dinamiteze finalul play-off-ului: ”E clar că nu le spune nimeni jucătorilor să piardă, deși sunt convins că se mai întâmplă asta”

Dorinel Munteanu a vorbit și despre jocurile de culise pe care le-a adus în discuție prima dată pe parcursul play-off-ului de Liga 2, iar acum, în urma celor întâmplate cu Gloria Buzău, a accentuat din nou ideile clare transmise.

A vorbit iar de conexiuni între echipe și e convins că și în ziua de azi există jucători cărora li se transmite să aibă o evoluție corectă sau incorectă în anumite meciuri.

E logic să fiu supărat după o înfrângere, dar o sa îmi treacă. Cum trece, vine alt joc, trebuie să ne concentrăm pe jocul de duminică. Nu cred că am jignit pe nimeni dacă mi-am spus punctul de vedere. Dacă alții se simt jigniți sau sunt afectați înseamnă că știu ceva.

Eu mi-am spus punctul de vedere, e normal, cum am spus și după jocul de aseară, acum câteva săptămâni, conducătorul sau președintele lui Poli Iași… E clar că nu se duce nimeni să le spună jucătorilor să piardă meciul, deși eu sunt convins că se mai întâmplă și în zilele noastre.

Mi-am spus punctul de vedere pentru că nu e normal când suntem într-o competiție cele trei candidate sau patru. Buzău, Dinamo, Galați și Iași. Un președinte de la cele patru să spune aceste lucruri? Eu fac o conexiune deja periculoasă.

Sunt multe lucruri care se pot întâmpla, de aceea am făcut apel. Nu am dat cu parul! Nu vreau să continui să gândesc ce spun că nu are rost. S-a terminat meciul cu Iași, urmează meciul cu CSA Steaua, apoi cu Dinamo și așa mai departe”, a spus Dorinel Munteanu pentru Fanatik.

SC Oțelul are șansa promovării directe cu Unirea Dej

Nou-promovată, SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, dar acum se află pe 4, cu 46 de puncte, la egalitate cu Dinamo, ocupanta locului 3. În același timp, e la trei și 11 puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. Gălățenii au avans de patru puncte peste locul 5, Gloria Buzău.

Ultima etapă din play-off aduce pentru SC Oțelul un meci pe teren propriu cu Unirea Dej, confruntare care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Andrei Pițigoi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-a-izbucnit-la-finalul-meciului-de-la-buzau-otelul-a-fost-macelarita-de-arbitru-nu-mai-e-nicio-smecherie-aici-a-fost-pe-fata-presedintele-gloriei-s-a-simtit-atacat-19271337

https://liga2.prosport.ro/seria-1/imagini-fabuloase-cu-adrian-mihalcea-antrenorul-gloriei-buzau-a-simulat-o-lovitura-primita-de-la-ionut-neagu-si-s-a-tavalit-pe-jos-in-prelungirile-meciului-cu-sc-otelul-arbitrul-n-a-gustat-teatrul-s-19271323

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-1900-in-crang-echipa-lui-dorinel-munteanu-la-a-doua-ocazie-sa-bifeze-matematic-promovarea-in-prima-liga-19271262

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-si-a-stabilit-deja-stadionul-unde-isi-va-disputa-meciul-de-acasa-in-situatia-in-care-ajunge-in-barajul-pentru-promovarea-in-superliga-exclusiv-19271420

Andrei PASCU 17 May. 2023, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă