Mesajul lui Diego Longo după ce jucătorii Chindiei au început antrenamentele în 2024, după două zile de protest

Marius ANGHEL 18 Jan. 2024, 23:31 Liga 2

A doua zi cu ședință de antrenament la Chindia, după ce în primele două zile ale săptămânii jucătorii au refuzat să se pregătească din cauza situației ingrate în care se află, neplătiți de trei luni și amețiți de o organizare dezastruosă, a adus și o primă reacție oficială a antrenorului Diego Longo.

Diego Longo: ”E important că am ieșit la treabă și acum suntem mai optimiști”

Printr-o declarație publică filmată de Chindia, italianul încearcă să transmită un mesaj pozitiv privind atmosfera de la echipă. Însă, mai degrabă, prin ceea ce afirmă, confirmă situația tensionată care a fost.

”În sfârșit, suntem pe teren, ne antrenăm și facem tot ce ne dorim cu toții, să ne pregătim pentru campionat. Am început să zâmbim și noi, pentru că ne antrenăm și facem ce ne place și vrem. Acum suntem deja concentrați pe ceea ce vrem să facem. Nu a fost o perioada ușoară, dar e important că am ieșit la treabă și acum suntem mai optimiști și credem că se poate. E numai începutul, dar era important să dăm drumul, să ne întoarcem la antrenamente. Jucătorii sunt foarte motivați, au avut chef să se întoarcă și să joace cu plăcere fotbal la Târgoviște”, a spus Diego Longo.

Italianul a fost instalat pe banca Chindiei spre finalul lunii noiembrie a anului trecut, a condus cele două jocuri din campionat rămase de disputat în 2023, 2-0 la CS Tunari și 1-1 cu Concordia, iar apoi a plecat din România, deși echipa a mai avut un meci oficial de desfășurat, cel cu FC Hermannstadt, din Cupa României, în care pe bancă s-a aflat secundul său, Amedeo Di Latte.

A trecut o săptămână și Chindia tot nu și-a comunicat programul de pregătire din această iarnă

Altfel, dacă miercuri echipa s-a pregătit pe gazonul îngălbenit al stadionului ”Eugen Popescu”, joi, ședința de antrenament a fost desfășurată pe terenul de fotbal din vecinătatea Complexului de Natație din Târgoviște.

Momentan, clubul care are interdicție la transferuri din partea FIFA, nu a transmis nici acum banalul program de pregătire pe care ar trebui să-l urmeze în această iarnă, deși a trecut o săptămână de când informa public că va face asta.

”Ne întoarcem la treabă. (…) Mai multe detalii despre noutăți, programul de pregătire și meciurile amicale le vom anunța săptămână viitoare”, susținea Chindia în data de 11 ianuarie, atunci când avea primul mesaj către suporterii săi după o perioadă de tăcere, excluzând urarea de la mulți ani din prima zi a noului an.

Chindia nu a comunicat până acum, în afară de faptul că s-a despărțit de Cătălin Golofca, Alex Militaru și Alberto Călin, nimic despre lotul de jucătorii pe care Diego Longo și stafful său îl au la dispoziție.

Captură foto și video: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-doua-zile-de-proteste-jucatorii-chindiei-au-iesit-la-antrenament-19297683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-faragau-si-rassambek-akhmatov-au-semnat-cu-gloria-buzau-19297662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alex-militaru-s-a-intors-la-unirea-dej-19297639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-chindiei-au-protestat-la-reunire-19297440

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-viitorul-pandurii-au-interdictie-la-transferuri-de-la-fifa-19297380

Marius ANGHEL 18 Jan. 2024, 23:31 Liga 2
Pe aceeași temă