Chindia își lansează imn cu 24 de ore înaintea meciului cu Gloria Buzău! Suporterii, invitați la momentul festiv și la tot antrenamentul oficial

Bogdan ISTRATE 21 Aug. 2023, 17:22 Liga 2
Chindia își lansează imn cu 24 de ore înaintea meciului cu Gloria Buzău! Suporterii, invitați la momentul festiv și la tot antrenamentul oficial

Va fi sărbătoare la Târgoviște cu o zi înainte de meciul cu Gloria Buzău, care reprezintă debutul oficial al lui Vasile Miriuță pe banca echipei de sub Turnul Chindiei.

Sau cel puțin asta își dorește conducerea clubului, care a anunțat mai multe evenimente pentru această seară, în încercarea de a atrage suporterii, nemulțumiți față de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Chindia își lansează imn oficial și lasă spectatorii să asiste la tot antrenamentul

De la ora 17:30 este programată o conferință de presă la care participă Vasile Miriuță, Cornel Dinu și Vlad Prejmerean, pentru a vorbi despre jocul cu Gloria Buzău, iar la ora 18:00 va începe antrenamentul echipei, ultimul dinaintea jocului oficial de marți, din etapa a 3-a a Ligii 2, pe ritmurile noului imn, care va fi lansat tot astăzi.

Ședința de pregătire este deschisă integral publicului, asta după ce fanii au avut acces doar la două antrenamente în ultimele două luni, dintre care unul a însemnat și prezentarea lotului, iar lumea a fost evacuată din tribune după doar 15 minute.

Situația de la Chindia nu este deloc una liniștită, în ciuda populismului manifestat de Andrei Cordoș, președintele clujean al clubului, instalat în funcție acum două luni. Sunt multe litigii finalizate la comisii cu obligativitatea Chindiei de a face plăți către foștii jucători, alții, cei aduși de Dragoș Militaru, patru-cinci la număr, nu știu dacă vor mai juca acum, cu Vasile Miriuță pe bancă, iar unora li se propune deja diminuarea contractelor, probabil pentru ca unii dintre ei să nu dorească și să își ceară rezilierea, cât campania de transferuri încă este valabilă!

S-a schimbat regula de la bilete!

Altfel, după ce Liga2.ro a semnalat, în decursul zilei de duminică, absurdul situației de a se pune în vânzare bilete personalizate, unul per persoană, ca la un meci cu grad de risc ridicat, Chindia a schimbat din mers regulile.

Fanii pot acum să își procure mai multe tichete, pe baza aceluiași e-mail, nefiind nevoie de date personale pentru fiecare participant la meci, ci doar pentru cel care face comanda de bilete, fie online, fie la casele deschise de astăzi de la prânz la stadion.

Inițial, Cordoș și ceilalți șefi au impus măsuri suplimentare, de teama unor posibile reacții negative ale fanilor. Reacții care oricum sunt cu duiumul la postările clubului pe pagina sa de Facebook.

  • 1000 de bilete vânduse Chindia până duminică seară, mult sub cifrele de la meciul cu Steaua, din prima etapă a Ligii 2
  • 2 puncte a strâns echipa din Târgoviște în debutul campionatului, 1-1 cu Steaua și 0-0 cu CSM Slatina, antrenorul Dragoș Militaru și stafful său fiind demiși miercurea trecută după aproape două luni de la instalare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-jocurile-din-etapa-a-4-a-a-ligii-2-au-loc-de-la-ora-110019281290-19281290

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/multa-tensiune-la-targoviste-dupa-ultimele-decizii-ale-sefilor-chindiei-19281154

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-revenirea-in-antrenorat-si-asumarea-19280952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-anuntat-despartirea-de-dragos-militaru-19280869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

Bogdan ISTRATE 21 Aug. 2023, 17:22 Liga 2
Pe aceeași temă