Gafă de cascadorii râsului la Chindia! Numele principalului finanțator al clubului, imprimat greșit pe noile echipamente. Prezentarea lotului, un fiasco

Bogdan ISTRATE 07 Aug. 2023, 23:52 Liga 2

Chindia stă pe un butoi de pulbere înaintea primului meci din campionatul Ligii 2, cel cu Steaua, programat marți, de la ora 21:00, pe stadionul ”Eugen Popescu”.

Cu un lot subțire din punct de vedere numeric, 23 de jucători, dintre care trei portari, Chindia se confruntă cu serioase probleme de ordin interior, de organizare și nu numai, cu 24 de ore înainte de debutul în noul sezon.

Pe echipamentul Chindiei a fost imprimat greșit numele asociatului-sponsorul clubului

De exemplu, sâmbătă seară au ajuns la Târgoviște noile seturi de echipament, de la Macron, care se aseamănă, în proporție de 90 la sută, cu cele de la Joma din sezoanele trecute, vorbim cel puțin despre tricourile roșii, prezentate luni în fața a aproximativ 150 de spectatori, câți au venit la stadion. Reponsabilul cu imprimarea echipamentelor, fostul arbitru deghizat Silviu Posteucă, ajuns peste noapte și ofițer de presă, și responsabil de marketing, și manager PR, a comis însă o gafă uluitoare.

Numele Consiliului Județean Dâmbovița a fost imprimat greșit pe echipamente. În locul principalului sponsor al clubului a apărut scris Consiliul Local Dâmbovița, greșeală elementară pentru un club care se vrea profesionist.

”Până și un copil de clasa a treia știe că la nivel de județ există Consilii Județene, iar de la comune până la orașe și municipii, Consilii Locale. Posteucă a fost proptit politic la club, fără să îl recomande nimic pentru funcțiile primite și remunerații”, vorbesc sursele noastre.

Președintele CJ Dâmbovița, foc și pară după gafa conducătorilor clubului

Aflat în concediu în aceste zile, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a publicat câteva fotografii de la prezentarea lotului în jurul orei 20, postarea fiind ștearsă cu totul imediat ce eroarea uriașă a fostului arbitru deghizat s-a viralizat în mediul online.

”Publicul va fi al 12-lea jucător, forza Chindia”, postase Ștefan. În pozele postate apăreau echipamentele imprimate greșit.

”În mod normal, la un club profesionist, asemenea greșeli nu pot fi tolerate. Nu doar că a greșit echipamentele, dar a organizat o conferință de presă la care a trimis invitații doar pentru două site-uri”, transmit apropiați ai clubului.

În cele din urmă, Ștefan, reprezentantul entității județene care a virat aproximativ 600.000 de euro doar în această vară, ar fi transmis ca până la ora meciului cu Steaua echipamentele să fie branduite cu inscripițiile corectate.

De notat și faptul că numele singurului sponsor anunțat de Chindia sub noua conducere, Oțelinox, nu apare nicăieri pe tricouri.

Ședința foto cu noul echipament a devenit nulă!

Înaintea prezentării lotului, eveniment care a durat circa 7 minute, și la finele căruia suporterii au fost invitați să părăsească stadionul, a avut loc o ședință foto, bineînțeles cu jucătorii echipați cu tricourile imprimate greșit. Cei mai mulți au distribuit imaginile pe propriile pagini de Facebook și Instagram. După o ședință scurtă chiar în cantonamentul de la Hotel Valahia, unde echipa e cazată înaintea meciului cu Steaua, conducerea le-a transmis ca fotografiile să fie șterse din mediul online.

Altă situație care pune Chindia într-o lumină proastă este faptul că doi dintre cei 23 de jucători aflați pe teren să fie prezentați publicului nu au fost strigați de către crainicul acestui eveniment!

Luni noapte, după ora 23, Chindia a pus un scurt filmuleț cu imagini de la prezentarea jucătorilor! Rămâne de văzut dacă și acesta va fi șters!

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-de-cine-te-ascunzi-conferinta-inchisa-presei-inaintea-meciului-cu-steaua-suporterii-care-vor-dori-sa-asiste-la-prezentarea-lotului-vor-fi-apoi-evacuati-din-stadion-19279224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-cu-echipament-nou-are-vesti-proaste-de-la-frf-19279231

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2023-2024-fc-brasov-out-progresul-spartac-in-19279233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-in-noul-sezon-de-liga-2-19278853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alex-militaru-cedat-de-poli-iasi-la-chindia-19278747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pune-in-vanzare-biletele-pentru-meciul-cu-steaua-al-doilea-in-care-va-juca-in-nocturna-la-targoviste-dambovitenii-au-un-nou-sponsor-19278667

Bogdan ISTRATE 07 Aug. 2023, 23:52 Liga 2
Pe aceeași temă