CFC Argeș rămâne fără sponsorul principal? Ședință care poate fi decisivă la formația din Pitești, la început de 2024

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 15:06 Liga 2
CFC Argeș rămâne fără sponsorul principal? Ședință care poate fi decisivă la formația din Pitești, la început de 2024

Campionii FC Argeș continuă, aparent, să caute cea mai bună variantă de organizare la nivel intern, în ceea ce privește relația dintre persoanele cu funcții de conducere. Viorel Tudose, sponsorul principal al clubului, a vorbit din nou despre nemulțumirile pe care le are și a accentuat, iar, ideea că poate pleca.

Viorel Tudose nu este de acord cu anumite decizii și cu anumite persoane din conducere, iar din acest motiv el așteaptă câteva demisii, dar și venirea anumitor oameni pe pozițiile respective. Altfel, este pregătit să renunțe la finanțare.

CFC Argeș riscă să rămână fără sponsorul principal

Tudose simte că lucrurile nu merg la Campionii FC Argeș, dar asta nu doar din perspectiva locului ocupat în Liga 2 în acest moment, fiind dezamăgit și de cum acționează conducerea. El își dorește de foarte mult timp să aducă o anumită persoană pentru poziția de președinte, pe Dănuț Coman, dar aceasta întârzie să ofere un răspuns clar.

Dacă ne referim la trecut, chiar și după venirea lui Eugen Neagoe, la conferința de prezentare mai exact, s-a vorbit public, din interiorul clubului, despre aducerea noului conducător, dar nimic concret până la acest moment.

Tudose era sigur că va bate palma cu Coman, dar apoi, spre finalul anului trecut, a declarat public că așteaptă demisia tuturor membrilor administrativi. Acest aspect nu s-a întâmplat, după cum a recunoscut în primele zile din 2024, iar luni, 8 ianuarie, va avea loc o ședință la club.

Ședință decisivă la Pitești?

Dacă nu se va ajunge la concluzii care să îl mulțumească pe sponsorul de la Pitești, atunci el ia în calcul să plece și, probabil, să se implice la un alt club.

Situația este cea pe care o știți. Nimic nu s-a schimbat. Am convocat o ședință pentru luni în care trebuie să rezolvăm foarte multe aspecte la Pitești pentru că așa nu mai merge.

(…) Deocamdată, nu este nimic sigur despre venirea domnului Coman. Dar, eu mi-l doresc pe domnul Coman. Am spus. Îmi doresc un tandem cu dânsul. Să facem din FC Argeș un club profesionist. În adevăratul sens al cuvântului.

Și îmi doresc să reînviem acea tradiție a fotbalului la Pitești. Asta e dorința mea. Acum să vedem dacă va fi și putință. Dorință există, dar să vedem dacă cel cu care discut, dacă dumneavoastră spuneți că este Dani Coman, eu nu pot să infirm sau să confirm că ar fi vorba de domnia sa.

Ceva trebuie schimbat la Pitești. Așa nu mai merge. Eu nu mai rămân în asemenea condiții la Pitești, dacă nu luăm decizii radicale. Ăsta voiam să fie mesajul pe care îl transmit suporterilor piteșteni la început de an.

Înainte de a fi sponsorul, omul care finanțează FC Argeș, eu cred că sunt cel mai înfocat suporter al lui FC Argeș. Și, datorită faptului că sunt un suporter încă de la patru ani, că de la patru ani țin cu FC Argeș, asta îmi doresc acum. Să fac, împreună cu autoritățile locale și cu fotbaliști, care au jucat la FC Argeș, performanță.

Dacă vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Oricum, dacă condițiile mele nu vor fi preluate și de către autoritățile locale, eu va trebui să mă despart de FC Argeș pentru că mediocritatea nu este un cuvânt care să mă caracterizeze.

Indiferent dacă rămân sau plec, eu voi rămâne un suporter al lui FC Argeș. Atât pot să vă spun, acum, când discutăm. Să vedem ce va fi, când avem acea întâlnire și să lămurim lucrurile”, a spus Viorel Tudose pentru iamsport.ro.

CFC Argeș a renunțat la cantonamentul extern. Din cauza tensiunilor din structura de conducere și a situației sportive?

Oricum, poate și din cauza contextului sportiv, cu clasare modestă la final de 2023, CFC Argeș a renunțat la cantonamentul pe care voia să îl organizeze în afara României. Piteștenii nu știau unde vor organiza al doilea cantonament, pentru că unul dintre ele, cel intern, a fost stabilit de la finalul anului trecut, dar au renunțat la cel din afara granițelor până la urmă.

Un cantonament va avea loc, în apropiere, la Curtea de Argeș, deși Eugen Neagoe declara că ar vrea și un cantonament în afară și a discutat cu conducerea în acest sens.

CFC Argeș se va reuni la 10 ianuarie, iar în cantonament va pleca opt zile mai târziu și va sta până la 25 ianuarie. Primul amical a fost stabilit pentru 30 ianuarie, cu AFC Muscelul Câmpulung, formație din Liga 3.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-speriat-europa-19296847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-vasvari-si-razvan-tincu-sunt-aproape-de-trecerea-de-la-poli-iasi-la-ceahlaul-19296842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-piftor-in-pregatiri-cu-fc-botosani-19296806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-turcia-pentru-gloria-buzau-19296802

Andrei PASCU 06 Jan. 2024, 15:06 Liga 2
Pe aceeași temă