Ceahlăul, printre echipele din Liga 2 care se vor pregăti în această iarnă și într-un cantonament în afara României

Narcis POHOAȚĂ 30 Dec. 2023, 18:50 Liga 2
Ceahlăul, printre echipele din Liga 2 care se vor pregăti în această iarnă și într-un cantonament în afara României

Cu câteva zile înainte de intrarea în noul an, oficialii echipei ACSM Ceahlăul Piatra Neamț au definitivat în linii mari programul de pregătire pentru pauza competițională.

Nemțenii se vor reuni în data de 10 ianuarie și în cele aproape șapte săptămâni de pregătire vor efectua două cantonamente. Primul, preponderent fizic, la Piatra Neamț, iar al doilea va avea loc în Antalya, unde echipa va disputa și cinci amicale.

Un prim cantonament la baza proprie pentru Ceahlăul

După ce au analizat mai multe variante de cantonament, antrenorul Cristian Pustai și conducătorii clubului nemțean au decis ca stagiul de iarnă să fie efectuat în Antalya, celebra stațiune turcă de la Mediterană.

Ceahlăul se va reuni în data de 10 ianuarie 2024, iar următoarele două zile jucătorii lui Cristian Pustai vor efectua vizita medicală.

În perioada 15-23 ianuarie, nemțenii vor intra într-un minicantonament, la baza proprie, după care se va încerca perfectarea unui meci amical.

Nemțenii se vor pregăti în Antalya

După trei săptămâni pline de pregătire la Piatra Neamț, Ceahlăul se va muta pentru următoarele aproximativ 14 zile în Antalya, pentru cel mai important stagiu al iernii.

Echipa lui Cristian Pustai se va pregăti centralizat în Belek, la un resort de cinci stele, unde va beneficia de cele mai bune condiții: terenuri de iarbă, sală de forță, centru spa, metode de refacere.

În Turcia, Ceahlăul va susține și cinci meciuri amicale, adversarii nefiind încă stabiliți.

Nemțenii vor reveni acasă cu mai puțin de o săptămână înainte de reluarea campionatului Ligii 2.

”În linii mari am stabilit programul. Vom avea un prim minicantonament acasă, de 7-8 zile, după care echipa se va pregăti în Antalya, la Belek, timp de două săptămâni. În Antalya se va pleca la începutul lunii februarie, probabil pe 6, plus, minus una-două zile, în funcție de cum găsim bilete de avion”, a declarat, pentru Liga2.ro, finanțatorul Ceahlăului, Anton Măzărianu.

  • Dintre echipele care și-au comunicat până acum programul de pregătire din această iarnă, Corvinul Hunedoara, FK Miercurea Ciuc și CSM Reșița vor merge și ele în cantonament în Turcia, iar Viitorul Pandurii ajunge în Serbia.
  • Ceahlăul iernează pe locul 9 în Liga 2, după 15 etape, cu 22 de puncte acumulate, fiind la egalitate cu Steaua (locul 7), Concordia Chiajna (8) și FK Miercurea Ciuc (10). Ultimul loc calificabil în play-off, 6, este ocupat acum de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 23 de puncte, iar din sezonul regular mai sunt de jucat patru etape, începând cu ultimul weekend al lunii februarie 2024.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casele-de-pariuri-au-invadat-fenomenul-sportiv-19296580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitolul-la-care-ceahlaul-functioneaza-in-regim-de-avarie-19296540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-vrea-intariri-in-fiecare-compartiment-la-ceahlaul-19296515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-nu-stie-nici-acum-de-ce-marin-mitran-a-fost-dat-afara-de-la-ceahlaul-19296438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-gasit-rezolvarea-ecuatiei-pentru-calificarea-ceahlaului-in-play-off-19296299

https://liga2.prosport.ro/seria-1/anton-mazarianu-analiza-despre-sansele-ceahlaului-la-play-off-ul-ligii-2-19296280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-azdren-llullaku-despre-parcursul-ceahlaului-in-prima-parte-a-ligii-2-19296101

 

Narcis POHOAȚĂ 30 Dec. 2023, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă