Viitorul Pandurii, printre echipele grăbite din Liga 2 și cu cantonament în afara României. Gorjenii își cunosc cinci adversari din cele opt amicale dorite

Marius ANGHEL 16 Dec. 2023, 12:19 Liga 2

Viitorul Pandurii Târgu Jiu și-a stabilit în mare parte programul de pregătire pentru perioada de iarnă. Acesta cuprinde mai multe jocuri amicale programate la Târgu Jiu și un cantonament extern, în Serbia, unde se vor disputa alte teste.

La capitolul lot, antrenorul Călin Cojocaru așteaptă câteva achiziții, în speranța ca echipa gorjeană să se mențină pe locul calificabil în play-off, pe care se află în acest moment, în pauza de iarnă. La despărțiri, Alexandru Core nu va mai continua cu Viitorul Pandurii, acestuia expirându-i contractul.

Viitorul Pandurii se reunește în data de 8 ianuarie și joacă un amical până la plecarea în cantonamentul din Serbia

Viitorul Pandurii se numără printre echipele grăbite din Liga 2, care își vor relua antrenamentele relativ repede în 2024.

Trupa care și-a disputat ultimele trei jocuri oficiale din 2023 la Drobeta Turnu Severin și-a stabilit reunirea în data de 8 ianuarie, de la ora 14:00. Va reveni la Târgu Jiu, după ce și antrenamentele din finalul acestui an le-a disputat în afara orașului reședință de județ al Gorjului, la Drăguțești.

În prima parte a pregătirii de iarnă, echipa se va antrena pe plan local, la Târgu Jiu, iar un prim test îl are stabilit pentru data de 24 ianuarie, cu CSO Turceni, ultima clasată din Seriaa 7-a a Ligii 3.

Cinci amicale în Serbia și altele două în România pentru echipa gorjeană

Apoi se merge într-un cantonament în Serbia, la Novi Becej, în perioada 29 ianuarie – 8 februarie, unde vor fi disputate cinci amicale cu adversari din zonă.

  • Viitorul Pandurii este una dintre puținele echipe din Liga 2 care au anunțat până în acest moment că vor efectua un cantonament în afara țării în această iarnă. Corvinul Hunedoara și FK Miercurea Ciuc vor merge în Turcia.

Primii doi oponenți au fost stabiliți. Este vorba despre OFK Vrsac (locul 9 din 16 în liga a doua), pentru prima zi a stagiului, 29 ianuarie, și Zeleznicar Pancevo (locul 14 din 16 în prima ligă), pentru data de 3 februarie. Următoarele trei jocuri vor avea loc în datele de 4, 6 și 7 februarie.

După revenirea în țară, Viitorul Pandurii mai are programate două amicale, cu CSC Dumbrăvița (locul 14 în Liga 2), pentru 14 februarie, și CSM Deva (locul 1 în Seria 7 a Ligii 3), la data de 17 februarie.

Viitorul Pandurii iernează pe loc calificabil în play-off-ul Ligii 2

Viitorul Pandurii iernează pe locul 6 în Liga 2 după 15 etape, cu 23 de puncte, cu un punct peste următoarele patru clasate, Steaua, Concordia Chiajna, Ceahlăul și FK Miercurea Ciuc. Poziția pe care se află este ultima care duce în play-off-ul de promovare.

În ultimele patru etape din sezonul regular, care debutează la 24 februarie, trupa din Târgu Jiu va întâlni CSC Șelimbăr (acasă), Steaua (deplasare), CSM Slatina (acasă) și Gloria Buzău (deplasare).

Viitorul Pandurii a bucurat din nou copii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Târgu Jiu

Altfel, deși se află în vacanță, mai mulți jucători ai echipei Viitorul Pandurii, cât și antrenori sau conducători, au luat parte, în numele clubul, la o acțiune de binefacere.

”O parte din fotbaliștii de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu împreună cu staff-ul tehnic și administrativ au dăruit cadouri copiilor instituționalizați la Centru Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu Jiu”, a transmis clubul despre acțiunea care a avut loc la mijlocul acestei săptămâni.

  • Nu este prima dată când cei de la Viitorul Pandurii bucură copii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Târgu Jiu. Au mai făcut-o și în primăvara acestui an.

Au participat jucătorii Denis Brînzan, Albert Voinea, Nicolas Geană, Raul Cojocaru și Eduard Croitoru, antrenorii Călin Cojocaru și Bogdan Chiriac și administratorul special Călin Vladimirescu.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-razvan-burleanu-presedintele-frf-pentru-liga-2-19296164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-explica-oficial-mutarea-la-severin-pentru-finalul-lui-2023-19295875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-surpriza-finalului-de-an-in-liga-2-19295603

Marius ANGHEL 16 Dec. 2023, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă