Cantonament în Bulgaria pentru echipa lui Claudiu Niculescu. Șelimbărul are stabilit până acum un singur amical

Adrian MUJEA 14 Jun. 2023, 22:35 Liga 2
Cantonament în Bulgaria pentru echipa lui Claudiu Niculescu. Șelimbărul are stabilit până acum un singur amical

CS Comunal Șelimbăr se va reuni luni, 19 iunie, pe terenul sintetic de la Bungard, sat din comuna Șelimbăr, și primele zile sunt dedicate vizitei medicale și readaptării la efort după pauza de vară.

Jucătorii lui Claudiu Niculescu vor merge apoi, în perioada 9-21 iulie, în Bulgaria, în stațiunea montană Bansko, unde va disputa și trei amicale. Acestea sunt programate în datele de 14, 17 și 20 iulie, contra unor adversari aflați în zonă în acel timp.

”Până la plecarea în cantonament, am dori să definitivăm lotul pentru sezonul viitor. Căutăm atacanți, mijlocaș central și fundaș central”, spune președintele Remus Șerban.

Șelimbărul are un singur amical stabilit până acum, cu FC Hermannstadt

În acest moment, pe plan intern, CS Comunal Șelimbăr are stabilit un singur amical, cel din 6 iulie, cu echipa din prima ligă FC Hermannstadt. Se mai dorește disputarea unui test în data de 1 iulie, dată pentru care se caută un adversar.

La revenirea din Bulgaria, echipa lui Claudiu Niculescu caută să mai dispute unul-două amicale.

Nouă plecări și trei veniri la Șelimbăr, până acum

După încheierea sezonului de Liga 2, trupa din Șelimbăr s-a despărțit de nouă jucători: Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele. Au fost anunțate și prelungirile contractelor cu George MoneaFlorinel Mitrea și Ciprian Natea.

La capitolul achiziții, echipa lui Claudiu Niculescu a semnat până acum cu doi jucători de la FK Miercurea Ciuc, atacantul Marvin Schieb și mijlocașul central franceaz Mickael Panos, dar și cu atacantul spaniol Rodrigo Hernandez, adus în România tot de echipa din Harghita și care ultima dată a fost în Liga 3, la CSM Satu Mare.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jordan-gele-nu-mai-vrea-la-selimbar-echipa-sibiana-si-a-pierdut-golgheterul-din-meciurile-disputate-in-2023-nu-puteam-sa-stam-sa-asteptam-la-infinit-este-pierdere-mare-pentru-no-19274774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/initiativa-de-modificare-a-legii-sportului-a-fost-retrasa-vasile-dincu-explica-motivul-si-arunca-manusa-in-curtea-mapn-si-a-clubului-steaua-singura-solutie-este-asocierea-cu-o-entitate-priv-19273400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-mutari-la-cs-comunal-selimbar-o-plecare-si-o-venire-sibienii-readuc-in-liga-2-un-jucator-care-nu-a-convins-la-fk-miercurea-ciuc-19273117

Adrian MUJEA 14 Jun. 2023, 22:35 Liga 2
Pe aceeași temă