Jordan Gele n-a mai vrut la Șelimbăr! Echipa sibiană și-a pierdut golgheterul din meciurile disputate în 2023. ”Nu puteam să stăm să așteptăm la infinit. Este pierdere mare pentru noi”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Jun. 2023, 08:16 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr nu se va mai baza nici pe cel mai bun marcator al său în meciurile oficiale disputate în 2023. Clubul a încercat să prelungească acordul cu atacantul francez Jordan Youri Gele, însă acesta a refuza oferta.

Cornel Stănilă, despre despărțirea de Jordan Gele: ”I-am făcut numeroase oferte”

Aflat la final de contract, Jordan Gele a declinat până la urmă oferta sibienilor, care și-au dorit mult să îi prelungească acordul.

Directorul general al clubului, Cornel Stănilă, spune că francezul nu a acceptat niciuna din numeroasele oferte care i s-au făcut de a continua la Șelimbăr.

”I-am făcut numeroase oferte începând din luna ianuarie, am avut numeroase discuții cu el, contractul i s-a terminat pe 31 mai, nu a acceptat prelungirea. Am vorbit mereu în ultimele 10 zile cu el, am discutat multe oferte, nu mi-a zis că refuză, dar a preferat să aleagă altceva, chiar dacă îmi promisese că rămâne la noi. Nu puteam să stăm să așteptăm la infinit, mergem mai departe, dar este pierdere mare pentru noi. O să căutam cu grijă jucători, nu ne aruncăm la orice, sunt mulți jucători liberi pe piață”, a comentat Cornel Stănilă nereușita clubului în privința lui Gele.

”Mulțumim, Jordan Gele! / Mult succes pe mai departe! / Mereu un călăreț roșu!!”, a scris pe Facebook echipa sibiană.

Remus Șerban, președintele clubului din Șelimbăr, la una dintre întâlnirile cu acum agentul de jucători Ousmane Viera privind prelungirea contractelor lui Jordan Gele și Nestorly Lumbu. Cel puțin Gele nu mai continuă cu CS Comunal Șelimbăr.

23 de meciuri disputate în Liga 2 de Jordan Gele. A marcat 6 goluri, însă numai în jocurile disputate în 2023

Francezul înalt de aproape 2 metri a ajuns la CS Comunal Șelimbăr în vara anului trecut, de la FC Rapperswil-Jona, o echipă dintr-o ligă inferioară din Elveția. A fost utilizat în 23 de meciuri din totalul de 25 disputate de echipă în Liga 2, de 21 de ori ca titular, iar de 8 ori a fost înlocuit. A marcat de 6 ori. A încasat și un cartonaș roșu.

În cele 15 partide disputate în 2022 nu a marcat niciun gol. S-a transformat în iarnă, sub conducerea lui Claudiu Niculescu, ulterior, în meciurile din 2023, înscriind de șase ori în cele opt partide din nouă maxime în care putea juca. În patru partide a marcat consecutiv.

De-a lungul carierei sale, Gele a evoluat pentru echipe ca Boulogne-sur-Mer Côte d’Opale II, AFC Compiegne, Sainte Genevieve Sports, FC Mulhouse, FC Nantes II (toate din ligile inferioare din Franța), FC Winterthur și FC Rapperswil-Jona (din liga a doua, respectiv a treia din Elveția).

Alte opt plecări și trei achiziții făcute până acum de CS Comunal Șelimbăr

Plecarea lui Jordan Gele este a noua din lotul echipei din Șelimbăr de după încheierea sezonului de Liga 2.

Anterior, clubul sibian a mai anunțat despărțirea de jucătorii Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan și Adrian Voicu. Au fost anunțate și prelungirile contractelor cu George MoneaFlorinel Mitrea și Ciprian Natea.

Totodată, Șelimbăr a perfectat și trei achiziții pentru noul sezon. Au semnat francezul Mickael Panos, românul Marvin Schieb, ambii luați de la FK Miercurea Ciuc, cât și spaniolul Rodrigo Hernando Orte, atacant adus în România tot de echipa din Harghita. Ibericul a evoluat ultima dată în Liga 3, la CSM Satu Mare.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-divorturi-la-poli-iasi-dupa-promovare-cei-trei-jucatori-care-nu-mai-intra-in-vederile-lui-leo-grozavu-unul-ar-putea-ajunge-sub-comanda-lui-claudiu-niculescu-19274157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/initiativa-de-modificare-a-legii-sportului-a-fost-retrasa-vasile-dincu-explica-motivul-si-arunca-manusa-in-curtea-mapn-si-a-clubului-steaua-singura-solutie-este-asocierea-cu-o-entitate-priv-19273400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-mutari-la-cs-comunal-selimbar-o-plecare-si-o-venire-sibienii-readuc-in-liga-2-un-jucator-care-nu-a-convins-la-fk-miercurea-ciuc-19273117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-reziliat-contractul-cu-radu-crisan-19272400

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 11 Jun. 2023, 08:16 Liga 2
Pe aceeași temă