FC Argeș și-a numit noul antrenor principal! „Noul staff tehnic va conduce echipa până la finalul acestei ediții de campionat”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 12:23 Campionat

Rămasă fără Emil Săndoi, care a demisionat sâmbătă dimineață, și condusă, duminică seară, în meciul cu „U” Cluj de „secundul” Valentin Năstase, FC Argeș și-a rezolvat rapid problema antrenorului principal. Conducerea clubului piteștean a ales varianta de rezervă și l-a numit pe banca tehnică pe Augustin Eduard, cel care a mai fost în această postură și în sezonul trecut, în prima parte a campioantului, după demiterea lui Iordan Eftimie și numirea lui Săndoi.

Antrenorul grupei Under 19 a FC Argeș, Augustin Eduard, va fi ajutat în noul său mandat la echipa de seniori de Paul Ciobanu, Valentin Năstase (ambii antrenori secunzi), Dan Vasilică (preparator fizic) și Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii). Cei doi vor conduce gruparea din Liga 2 până la finalul sezonului, din care au mai rămas 12 etape.

„Doar o etapă a stat FC Argeș fără antrenor principal. În această seară, conducerea clubului nostru a stabilit componența noului staff tehnic care va conduce echipa până la finalul acestei ediții de campionat.
În funcția de antrenor principal al FC Argeș a fost instalat Augustin Eduard, fostă mare glorie a clubului nostru, care nu este la prima experiență ca tehnician al grupării din Trivale. Eduard a mai pregătit pe FC Argeș ca antrenor interimar, în sezonul 2017-2018, având un bilanț de cinci victorii și o înfrângere. În cel de-al doilea mandat ca principal al echipei piteștene, Eduard va fi ajutat de Paul Ciobanu, colaboratorul său de la grupa Under 19, cu care care a făcut echipă și în sezonul precedent”
, a anunțat FC Argeș pe pagina sa de Facebook.

Noul staff tehnic al Argeșului și-a intrat deja în rol de marți seară, când a condus primul antrenament.

„Începând din această seară, clubul FC Argeș are un nou staff tehnic. În funcția de antrenor principal al echipei a fost numit Augustin Eduard, tehnician care a mai pregătit FC Argeș în sezonul 2017-2018 cu rezultate bune. Din stafful tehnic mai fac parte antrenorii secunzi, Paul Ciobanu și Valentin Năstase, preparatorul fizic, Dan Vasilică și antrenorul cu portarii, Dumitru Hotoboc. Augustin Eduard a condus în această seară primul antrenament, urmând ca în următoarele zile să fie prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Noului antrenor al echipei noastre și colaboratorilor săi le urăm mult succes și rezultate cât mai bune”, a spus Dragoș Șerban, directorul executiv al FC Argeș.

Dică a pus condiția ca FC Argeș să își schimbe statutul juridic, să poată promova

Această decizie a conducerii clubului argeșean a venit după ce Nicolae Dică, antrenorul dorit să-l înlocuiască pe Emil Săndoi, a refuzat oferta. Fostul antrenor al FCSB și cel care a promovat echipa în Liga 2, când se numea SCM Argeșul Pitești, a condiționat revenirea sa pe banca tehnică de schimbarea statutului clubului, adică să se poată promova în Liga 1. Dacă se va reușit această schimbare, atunci Dică e favorit să preia echipa în vară, înaintea începerii noului sezon.

După 26 de etape, FC Argeș are 44 de puncte și ocupă locul 6 în Liga 2, unde va mai rămâne câteva runde bune. În weekend, echipa piteșteană joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 26 Mar. 2019, 12:23 Campionat
Pe aceeași temă