Daniel Niculae trage un semnal de alarmă. „Sper ca Rapid să nu ajungă la retrogradare. Ar fi trebuit să aducă jucători de valoare”

Octavian Vasilescu 08 Jul. 2019, 16:55 Campionat

Rapid nu a impresionat în această perioadă de transferuri, iar mulți suporteri privesc cu teamă noul sezon, în care giuleștenii își propun să promoveze în Liga 1. Unul dintre oamenii care au readus Rapidul pe drumul cel bun, Daniel Niculae, e de părere că ar fi trebuit să fie aduși jucători mult mai valoroși în această vară.

Daniel Niculae s-a despărțit de Rapid în vara anului trecut, însă rămâne unul dintre cei mai importanți susținători ai echipei.

„Sper să nu ajungă la retrogradare, nu cred! Situația e undeva la jumătate. Sunt foarte puține echipe, despre care poți spune că ești peste ele în clasament, dar sunt și câteva echipe peste care nu cred ca Rapid va trece.

La ce buget au anunțat (n.r. – peste 2 milioane de euro), ar fi trebuit să aducă jucători de valoare. Poate că nu au reușit, poate că au fost refuzați, nu știu. În plus, mi se pare că se pleacă târziu în cantonament. Pentru Liga 2, trebuie să se apuce de treabă din Liga 3. De atunci trebuia făcut programul. Mi-aș dori să promovăm, vă dați seama, deși va fi extrem de greu”, a spus Daniel Niculae, la DigiSport.

În această vară, sub comanda lui Daniel Pancu au ajuns: Facundo Mallo Blanco (24 de ani, ex Dinamo), mijlocașii George Tudoran (23 de ani, ex Pandurii), achiziționat încă din iarnă, Gabriel Dodoi (20 de ani, ex Pandurii), Alexandru Dulca (21 de ani, ex Luceafărul Oradea) și Rareș Lazăr (20 de ani, ex CS Mioveni) și atacanții Matias Roskopf (21 de ani, plimbat în ultimul an pe la FC Botoșani și FC Hermannstadt, însă nelegitimat) și Brighton Labeau (23 de ani, ex Villefranche).

În plus, dintre jucătorii din lotul care a obținut promovarea, s-a semnat contract nou pe un sezon cu Marian Vlada, Alexandru Iacob și Amir Jorza, în timp ce Guilherme Fagundes „Robinho”, Adrian Grigore, Alexandru Duriță și Deivydas Matulevicius nu vor mai continua cu giuleștenii.

Rapid a plecat, astăzi după-amiază, în cantonament în Turcia, la Bolu, acolo unde va sta până pe 18 iulie. Prima etapă din noul sezon al Ligii 2 va avea loc pe 3 august.

În acest sezon, Petrolul, „U” Cluj, Rapid, Dunărea Călărași și FC Argeș vor cu orice preț să termine pe podium și să promoveze. UTA se anunță o nucă tare, după o campanie solidă de transferuri și cooptarea antrenorului Laszlo Balint, dar și Turris Turnu Măgurele. De asemenea și la Farul Constanța s-a spus că se dorește revenirea în Liga 1.

Foto:Alexandru DOBRE / Mediafax Foto

Octavian Vasilescu 08 Jul. 2019, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă