OFICIAL | Rapid a bifat al patrulea transfer pentru Liga 2. „Sunt foarte fericit să pot evolua la echipa la care unchiul meu a fost căpitan”. Celelalte două ținte ale giuleștenilor

În ziua în care s-a reunit pentru a da start pregătirii pentru noul sezon, Rapid a anunțat, oficial, al patrulea transfer perfectat pentru Liga 2. După mijlocașul George Tudoran (23 de ani), perfectat încă din iarnă, și atacanții Matias Roskopf (21 de ani) și Gabriel Dodoi (20 de ani), alb-vișiniii au bătut palma și cu Alexandru Dulca (21 de ani), mijlocaș despre care Liga2.prosport.ro a anunțat de săptămâna trecută că este în tratative cu oficialii clubului bucureștean.

Alexandru Dulca a semnat pe o perioadă de doi ani cu Rapid.

Dulca este mijlocaș stânga și este nepotul lui Cristian Dulca, fostul jucător al Rapidului. În ultimele sezoane a evoluat în Liga 2 la Luceafărul Oradea. După ce în 2017 a fost împrumutat de la Dinamo 2, în vara trecută a făcut trecerea definitivă la formația bihoreană, pentru care numai în stagiunea recent încheiată a prins 32 de meciuri, 26 ca titular, și a marcat 9 goluri. Alexandru Dulca și-a făcut junioratul la „U” Cluj și a ajuns în curtea „câinilor” în 2016, însă nu a jucat pentru echipa mare a lui Dinamo.

„Este un pas înainte pentru mine și sunt foarte fericit să pot evolua la echipa la care unchiul meu a fost căpitan, o echipă cu suporteri minunați, cu o istorie extrem de frumoasă, și abia aștept să îi dăm drumul la treabă și să luptăm pentru promovarea în Liga 1″, a spus Alexandru Dulca pentru fcrapid.ro.

Rapid îl anunță pe Dulca pe site-ul oficial ca fiind mijlocaș central și spun despre el că este „un tânăr extrem de talentat”.

Clubul giuleștean a semnat prelungirea contractului pe încă un sezon și cu atacantul Marian Vlada, mijlocașul Cosmin Sîrbu este și el aproape să fie achiziționat, după ce a avut câștig de cauză în litigiul de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor cu CFR Cluj, clubul de care e legat contractual. Claudiu Herea (29 de ani), care în sezonul trecut a jucat la Petrolul și Metaloglobus, este, potrivit DigiSport, și el în negocieri cu Rapid, club pentru care a mai jucat în trecut, în sezonul 2013-2014.

Pe aceeași temă