CSM Reșița, pregătită să producă surpriza încă din prima etapă. Călin Cheregi vorbește de victorie înaintea partidei cu Unirea Slobozia: ”La cum s-au pregătit băieții, avem dreptul să sperăm”

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 19:02 Liga 2
CSM Reșița, pregătită să producă surpriza încă din prima etapă. Călin Cheregi vorbește de victorie înaintea partidei cu Unirea Slobozia: ”La cum s-au pregătit băieții, avem dreptul să sperăm”

CSM Reșița s-a întors în Liga 2 și mai are doar câteva zile până la debut, până la prima etapă din sezonul 2023/2024. Călin Cheregi a făcut o analiză a confruntării cu formația pregătită de Adrian Mihalcea, dar are încredere într-un rezultat pozitiv.

Reșițenii vor juca acasă, în fața propriilor suporteri, iar antrenorul e convins că plusul adus de susținerea din tribune va conta în rezultatul final, unul care să dea încredere echipei.

Călin Cheregi a vorbit despre partida dintre CSM Reșița și Unirea Slobozia

CSM Reșița va începe, așadar, contra unei formații care vrea calificarea în play-off-ul Ligii 2 la finalul întrecerii regulare. Cu toate acestea, Cătălin Cheregi nu s-a ferit de cuvinte mari și a afirmat că, poate surprinzător, speră și la o victorie în fața Unirii Slobozia.

Modul în care au arătat jucătorii săi în partidele amicale l-a făcut pe ”principal” să aibă un discurs curajos, care le-a și cerut fanilor să vină în număr mare la meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

După ce va debuta în Liga 2 pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, în runda a 2-a CSM Reșița va avea prima deplasare, pe terenul formației CSM Ceahlăul.

Ne-am dorit foarte mult să participăm în acest campionat care va începe cu jocul cu Slobozia. Acest obiectiv era primordial pentru noi, să promovăm și mă bucur că am reușit. Începem Liga 2 cu etapa de acasă cu Unirea Slobozia și ne dorim să câștigăm.

Pe această cale aș dori să fac un apel către toți susținătorii de fotbal din Reșița, și nu numai, să fie prezenți la stadion. Acest aspect contează foarte mult pentru noi. Este clar că va fi un meci greu, echilibrat, cu o echipă care a realizat o campanie foarte interesantă de transferuri, care are și un antrenor bun.

Slobozia este o echipă care are deja câțiva ani buni în Liga 2 și care și-a propus obiective îndrăznețe. În acest moment, după cum arată echipa noastră și după cum s-au pregătit băieții în ultima perioadă, avem tot dreptul să sperăm la o victorie. Ne dorim să debutăm cu dreptul în Liga 2.

Lotul a fost stabilit după ultimul joc amical, știm pe ce jucători ne bazăm, știm juniorii care vor rămâne în cadrul echipei mari și în proporție de sută la sută suntem pregătiți și din acest aspect”, a declarat antrenorul Călin Cheregi, citat de Caraș Online.

Obiectivul echipei CSM Reșița, anunțat de Călin Cheregi

Referitor la perioada de pregătire, în cantonamentul din această vară, organizat în Slovenia, CSM Reșița a întâlnit patru adversare, pe NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu scorul de 1-0, NK Aluminij (prima ligă slovenă), pe care a învins-o cu 1-0, pe NK Fuzinar (liga a doua slovenă), în fața căreia s-a impus cu 5-1, și pe FC Sharjah, (prima ligă din Emitatelor Arabe Unite), scor 4-4.

Înainte de plecarea în Slovenia, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, scor 0-1. Formația din Valea Domanului a încheiat amicalele în țară, cu Avântul Periam, scor 4-1.

Călin Cheregi a vorbit și despre obiectivul echipei în sezonul care va începe în câteva zile, anume clasarea pe un loc care să îi asigure salvarea de la retrogradare:

Obiectivul meu personal este de-a câștiga cât mai multe meciuri, obiectivul clubului este de a face o figură frumoasă și de a ne clasa pe o poziție liniștitoare în clasament. Pentru a putea face acest lucru trebuie să acumulăm foarte multe puncte.

Îi așteptăm pe suporterii noștri cu drag în tribună și le promitem că nu-i vom dezamăgi. Vom lupta pentru fiecare minge, pentru fiecare metru pătrat pentru ca la sfârșitul jocului toată lumea să fie mulțumită și să oferim suporterilor bucuria pe care-o merită”.

Foto: CSM Reșița

 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-face-ce-trebuia-sa-faca-de-multi-ani-ciprian-danciu-are-incredere-in-proiectul-demarat-in-aceasta-vara-le-cer-fotbalistilor-sa-joace-de-placere-sa-inovez-19278698

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-are-un-nou-manager-sportiv-19278683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-l-a-motivat-pe-andrei-baciu-sa-continue-in-arbitraj-19278673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-criticata-pentru-schimbarile-din-vara-19278672

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-bacau-probleme-financiare-19278646

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă