Un triplu campion cu CFR, ultima achiziție a nou-promovatei Turris. Echipa lui Lincar a ajuns la al treilea transfer din Liga 1

Un triplu campion cu CFR, ultima achiziție a nou-promovatei Turris.** Echipa lui Lincar a ajuns la al treilea transfer din Liga 1

Turris Turnu Măgurele, una dintre echipele nou-promovate în Liga 2, transferă din Liga 1. Formația pregătită de Erik Lincar a semnat astăzi cu un al treilea fotbalist care în sezonul recent încheiat a evoluat în prima ligă.

Printre ei și Cristian Bud (34 de ani), care în această vară a câștigat al treilea titlu cu CFR. Atacantul și-a reziliat contractul cu formația din Gruia și a semnat astăzi un angajament pe doi ani cu Turris.

„Este adevărat, o să joc la Turris și sunt convins că este o alegere bună pentru mine. Liga 2 va fi un campionat foarte greu și foarte puternic în sezonul viitor”, a spus Bud pentru Liga2.ProSport.ro.

Bud a revenit la CFR în iarnă, după o experiență în Elveția și a evoluat în doar patru partide pentru clujeni. În cariera sa, Bud a mai evoluat pentru Liberty Oradea, Gaz Metan Mediaș (în trei rânduri), FC Bihor, Pandurii Târgu Jiu, Milsami Orhei, ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna și Yverdon Sport (Elveția).

Fundașul Cătălin Pîrvulescu, fost la FC Hermannstadt, și mijlocașul Silviu Pană, ultima dată la Dunărea Călărași, completează lista jucătorilor care în sezonul recent au evoluat în Liga 1, iar acum vor juca în Liga 2.

Până acum, Turris a mai semnat cu portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), fundașul Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), Silviu Pană (27 de ani, ex Dunărea Călărași) și Alexandru Mitracu (18 ani, ex CS Tunari) și atacantul Cristian Bud (34 de ani, ex CFR Cluj). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani, ex Flacăra Horezu), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă