EXCLUSIV | Concordia a mai realizat un transfer, un atacant din Liga 1. „A avut o oportunitate mai bună, dar a venit la noi”

EXCLUSIV | Concordia a mai realizat un transfer, un atacant din Liga 1.**

Concordia Chiajna a mai perfectat un transfer pentru partea a doua a sezonului, al 14-lea în această iarnă. Echipa ilfoveană și-a adus un jucător din Liga 1, care vine să ajute la îndeplinirea obiectivul de a menținere în Liga 2. Este vorba despre Andrei Burlacu, un atacant de 23 de ani care aparține de U Craiova și care în ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă s-a despărțit de Chindia Târgoviște.

Imediat după rezilierea împrumutului la Chindia, Andrei Burlacu a fost contactat de conducerea clubului Concordia Chiajna. Cele două părți au ajuns la un acord, astfel că jucătorul originar din Botoșani a semnat cu ilfovenii un contract până la finalul sezonului actual. Burlacu aparține de U Craiova, club de care mai e „legat” până în vară.

„Am semnat cu Burlacu. Ni l-am dorit foarte mult. După ce și-a reziliat contractul cu Chindia am avut discuții cu el. Băiatul a fost foarte corect cu noi. A avut o oportunitate mai bună de a merge în altă parte, dar, până la urmă, a venit la noi. E un jucător bun din punctul meu de vedere, la fel ca ceilalți pe care i-am adus în această iarnă. Acum chiar vom avea o concurență pe toate compartimentele. El o să concureze pentru un post de titular cu Safsaf, Gliga, Ciucureanu, Păun, ăștia doi sunt underi, Bilal, Hristov, Ivanovici. Joacă în banda stângă sau dreapta, depinde ce zice antrenorul, cum se simte și el bine”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Tănase, președintele C.D. al Concordia Chiajna.

Andrei Burlacu: „Chiar dacă voi face un pas în spate vreau să demonstrez că sunt un bărbat puternic, că mă bazez doar pe mine”

În cariera sa, Andrei Burlacu a evoluat în Liga 1 pentru U Craiova sau pentru echipa secundă a clubului din Bănie, în Liga 3, la Poli Iași (Liga 1) sau Chindia (Liga 1). Pentru clubul din Târgoviște a avut 14 apariții pe teren în prima parte a sezonului aflat în curs și a înscris un gol.

„Dacă cei de la Chindia mă anunțau înainte de plecarea în cantonament că nu se mai bazează pe mine, era altceva. Acum timpul e foarte scurt și tot ce-mi rămâne e să merg în Liga 2, chiar dacă voi face un pas în spate. Vreau să demonstrez că sunt un bărbat puternic, că mă bazez doar pe mine. Merg cu gândul de a juca în aceste trei luni, de a avea plăcere față de fotbal și pasiunea mea să mă readucă la o echipă de top în prima ligă. Din vară vreau să mă întorc la Craiova și apoi să vedem ce-și mai doresc cei de acolo de la mine”, a spus Burlacu într-un interviu acordat pentru ProSport.

În această iarnă, Concordia Chiajna i-a mai achiziționat pe: Daniel Mihalcea (Dacia Unirea Brăila), Florin Borța (Universitatea Craiova, împrumut), Diogo Rosado (Farul), Ciprian Gliga (Academica Clinceni, împrumut), Karim Safsaf (Sportul Snagov), Cătălin Oanea (Rapid), Andrei Marc (FCSB, revenire), Ventsislav Hristov (Tsarkso Selo Sofia), Dan Bucșa (ex Petrolul), Stelian Cucu (ex Dunărea Călărași), Bogdan Vișan (Pandurii), Michael Odibe (ex Magusa) și Nivaldo Santos (liber).

CITEȘTE și:

Interviu zguduitor cu perla Craiovei! Drama prin care trece Andrei Burlacu: „Tata vrea s-o dea pe mama în stradă. N-a fost nici măcar la botezul meu, dar vrea bani. Uneori plângeam” | EXCLUSIV

Mesaj scandalos transmis de Andrei Burlacu după despărțirea de Chindia Târgoviște! Tânărul atacant susține că nu a fost tratat corect la formația antrenată de Viorel Moldovan

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă