Florin Cioablă, primul transfer la Flacăra Horezu. Vâlcenii vor să rezolve și situația cu Gueye Mansour

Florin Cioablă, primul transfer la Flacăra Horezu.** Vâlcenii vor să rezolve și situația cu Gueye Mansour

Atacantul Florin Cioablă (23 ani) a semnat, astăzi, 21 ianuarie, cu Flacăra Horezu, vârful revenind, astfel, în Treapt după șase luni petrecute la CSM Reșița.

Cioablă a jucat și sezonul trecut la Flacăra Horezu, fiind golgheterul echipei. În turul acestui sezon, atacantul a evoluat în 10 partide pentru CSM Reșița, marcând un gol.

„Cioablă este un jucător care ne va ajuta mult. Căutăm să aducem și fundași de bandă, posturi rămase descoperite după plecările lui Samson și Covalschi”, a anunțat antrenorul Adrian Popa.

Golgheterul din tur al echipei din Horezu, Gueye Mansour a revenit azi în România, iar mâine se va întâlni cu conducerea clubului, pentru a discuta dacă va mai continua în Treapt. Senegalezul are oferte din Arabia și din eșalonul secund, dar nu a decis încă dacă pleacă de la Flacăra.

Flacăra Horezu s-a reunit de luni și a stabilit amicale cu Turris Oltul Turnu Măgurele (8 februarie), CS Afumați (14 februarie), Viitorul Dăești (18 februarie), Minerul Costești (22 februarie) și Unirea Bascov (29 februarie). De asemenea, echipa vâlceană va face cantonamentul la Horezu, în perioada 27 ianuarie – 3 februarie.  

Articol scris de Adrian MUJEA

 

Pe aceeași temă